FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Gigi Becali visează degeaba! De ce nu se va face transferul anului în Superliga: are șanse minime să îl aducă la FCSB

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de - Publicat marti, 08 octombrie 2024 23:44 / Actualizat marti, 08 octombrie 2024 23:44

Gigi Becali visează să-l readucă pe Nicolae Stanciu (31 de ani) la FCSB ♦ Patronul roș-albaștrilor a declarat, pornind de la o declarație a internaționalului român, că și-ar dori să-l aducă la echipă în iarnă ♦ Dar șansele sunt minime, spre zero.

Căpitanul naționalei României va intra începând cu 1 ianuarie în ultimele 6 luni de contract cu Damac și va putea negocia cu orice alt club.

Recent vorbit despre situația lui, declarând că „Nu o să rămân toată viața în Arabia. Sunt în ultimul an de contract și în iarnă voi intra în ultimele șase luni de contract. Vom vedea ce se întâmplă. Dacă ar fi să mă întorc în țară și Steaua să mă dorească, ar fi prima variantă”, a spus Stanciu.

Ceea ce l-a determinat pe Gigi Becali să anunțe că-l vrea la echipa lui. „Oricând vrea el vine jucător, antrenor secund, ce vrea el. Din iarnă ce vrea el, îl bag imediat”.

Însă șansele ca Stanciu să semneze cu FCSB în iarnă sunt aproape zero. De asemenea, și în vară i-ar fi greu lui Becali să-l aducă.

După Șut, alt om de bază de la FCSB are ruptură musculară
FCSB
După Șut, alt om de bază de la FCSB are ruptură musculară

Șanse mici pentru Gigi Becali să-l aducă pe Nicolae Stanciu la FCSB in iarnă

Stanciu este unul dintre oamenii importanți de la Damac FC, bifând 7 meciuri în acest sezon pentru formația lui Cosmin Contra.

El se simte bine la club și este apreciat, motiv pentru care nu ar pleca în iarnă decât dacă echipa ar primi o ofertă mulțumitoare pentru el. În caz contrar, mijlocașul ofensiv va rămâne să-și ajute echipa până la finalul sezonului.

4.000.000 de euroa plătit Damac FC, în septembrie 2023, pentru a-l cumpăra pe Stanciu de la Wuhan Three Towns

Nicolae Stanciu încă are o cotă bună

În plus, și din vară Stanciu ar fi tentat să mai joace măcar un sezon în afară. Fotbalistul care pe 7 mai va împlini 32 de ani are încă o cotă foarte bună. Ceea ce i-ar permite să mai prindă un contract important. Chiar și în Europa.

Recent, în ultimele perioade de transferuri, a fost dorit de fostele lui echipe, Slavia Praga și Sparta Praga, semn că echipele europene încă sunt cu ochii pe el. Iar asta îi dă încredere că mai prezintă interes pentru formațiile din străinătate și că ar putea prinde o ofertă bună în vara lui 2025.

  • Nicolae Stanciu a evoluat pentru FCSB în perioada 2011-2016, fiind unul dintre cei mai importanți jucători ai echipei. Mijlocașul a reprezentat în 2016 cea mai scumpă investiție din istoria clubului belgian: 9,8 milioane de euro!
  • FC Vaslui, FCSB, Anderlecht, Sparta Praga, Al Ahli, Slavia Praga, Wuhan Three Towns și Damac sunt echipele pentru care a evoluat Stanciu de-a lungul carierei.
Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Gigi Becali visează degeaba! De ce nu se va face transferul anului în Superliga: are șanse minime să îl aducă la FCSB
Superliga
Gigi Becali visează degeaba! De ce nu se va face transferul anului în Superliga: are șanse minime să îl aducă la FCSB
Au apărut imaginile cu cel mai nou stadion din Superliga: „Facem echipă acum”
Superliga
Au apărut imaginile cu cel mai nou stadion din Superliga: „Facem echipă acum”
Joan Laporta, în România! Imagini tari din această seară: „Știți de ce n-au fost invitați Hagi și Popescu?”
Superliga
Joan Laporta, în România! Imagini tari din această seară: „Știți de ce n-au fost invitați Hagi și Popescu?”

EXCLUSIV „Pe băiatul meu îl cheamă Vladimir, după Vladimir Putin!” » O campioană a României, interviu fără rezerve: „Jocurile Olimpice NU au fost un succes!”

„Am avut prime de la FCSB”, la 4 ani după Cazul Valiza! » Interviu-BOMBĂ cu Marian Cristescu despre o carieră plină de povești: „Budescu îl lua de urechi pe băiatul lui Ioan Niculae” + „Răzvan Lucescu ne-a legat cu sfoara”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează