FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - PETROLUL 1-1

Criticat de Becali, Bîrligea are susținerea lui Charalambous: „Sunt sigur de asta” » De ce el și Băluță au ieșit la pauza meciului cu Petrolul

Daniel Bîrligea a debutat la FCSB // FOTO: Cristi Preda (GSP) +27   FOTO
Daniel Bîrligea a debutat la FCSB // FOTO: Cristi Preda (GSP)

Articol de - Publicat duminica, 22 septembrie 2024, 09:40 / Actualizat duminica, 22 septembrie 2024 09:52

Meciul FCSB – Petrolul 1-1, din etapa a 10-a, a însemnat debutul lui Daniel Bîrligea pentru echipa roș-albastră. Criticat de patronul Gigi Becali, atacantul a fost apărat de Elias Charalambous.

Adus pentru 2,5 milioane de euro de la CFR Cluj, Daniel Bîrligea a debutat în tricoul roș-albastru, jucând o repriză în partida de pe Ghencea. Acesta a fost la pauză, la fel ca Alexandru Băluță, marcatorul golului de 1-0. Iar după meci, Charalambous și-a explicat decizia și l-a apărat pe atacant, în ciuda criticilor lui Gigi Becali.

Elias Charalambous îl apără de Daniel Bîrligea și explică de ce l-a scos la pauza meciului FCSB – Petrolul: „Are toate calitățile”

„Bîrligea a încercat multe, a dat tot ce a avut mai bun. Dar a trebuit să luăm anumite decizii. Am primit acel cartonaș roșu, așa că la pauză trebuia să facem anumite schimbări pentru a aranja echipa. Era greu, eram în 10 minute. Dar sunt sigur că Bîrligea va ajuta echipa. Are toate calitățile pentru a face asta.

Și în cazul lui Băluță la fel. A fost cel mai bun de teren. Dar când ești în 10 oameni trebuie să iei anumite decizii și să faci anumite schimbări care pot ajuta echipa. De aceea l-am schimbat.

Cred că nu am avut probleme. Noi am avut ocaziile și în repriza a doua. Petrolul nu a avut nicio șansă până la ultima fază. Da, dacă ne uităm la rezultat, nu a fost cea mai bună decizie. Dar am luat gol la ultima fază, așa că e greu de spus dacă a fost o schimbare bună sau nu”, a spus Elias Charalambous la conferința de presă.

Cum să mi se pară? Nu pot să spun după un joc. Să vedem, ce să spun după o repriză? L-am schimbat că nu a contat deloc în joc. Nu a contat deloc. O să vorbesc cu el, pentru că la mine ca să joci trebuie să nu fugi la joc. Trebuie să te arăți la joc.

– Gigi Becali

Mă simt foarte bine aici, colegii m-au primit bine, îi cunoșteam pe unii dintre ei și de la u21, m-au primit bine. Dacă faci totul ok, esti profesionist, nu există presiune. Eu o să joc și o să dau ce am mai bun în acele meciuri și acele vorbe (n.r. criticile lui Gigi Becali) se vor duce după acele jocuri.

- Daniel Bîrligea

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Îl vinde FCSB pe Târnovanu? Secretele din spatele interesului lui Becali pentru Zima + Reacția Petrolului: „Are prelungirea pe masă”
Superliga
Îl vinde FCSB pe Târnovanu? Secretele din spatele interesului lui Becali pentru Zima + Reacția Petrolului: „Are prelungirea pe masă”
„Don Juan” Florin Bratu i-a dat replica lui Dorinel Munteanu, după atacul din GSP.ro: „M-a jignit!”
Superliga
„Don Juan” Florin Bratu i-a dat replica lui Dorinel Munteanu, după atacul din GSP.ro: „M-a jignit!”
Gigi Becali a anunțat primul „11” pentru debutul în grupa de Europa League » 3 jucători titulari cu Petrolul sunt OUT
Europa League
Gigi Becali a anunțat primul „11” pentru debutul în grupa de Europa League » 3 jucători titulari cu Petrolul sunt OUT

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează