FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - PETROLUL

LIVE DE LA 21:30 FCSB - Petrolul, în etapa #10 din Superliga » Debutează Bîrligea: echipe probabile + cote

FCSB - Petrolul Ploiești
FCSB - Petrolul Ploiești

Articol de - Publicat sambata, 21 septembrie 2024, 09:00 / Actualizat sambata, 21 septembrie 2024 09:31

FCSB - Petrolul Ploiești se joacă pe Stadionul Steaua, în etapa #10 din Superliga, de la ora 21:30, livetext pe GSP.ro și la TV la Prima Sport și Digi Sport.

Runda #10 din Superligă programează unul dintre cele mai interesante meciuri din istoria fotbalului autohton, duelul dintre FCSB şi Petrolul, un derby care a oferit multe momente memorabile de-a lungul timpului.

Două victorii (3-2 Farul, 2-0 UTA), un egal (1-1 Universitatea Cluj) şi două înfrângeri este palmaresul înregistrat de bucureşteni pe teren propriu în acest sezon.

De partea cealaltă, prahovenii au pierdut prima deplasare din campionatul curent, 1-4 cu Dinamo, după care au urmat afară o remiză albă cu Universitatea Craiova şi două succese, 2-1 cu Unirea Slobozia şi 2-0 cu FC Botoşani.

FCSB - Petrolul, live de la ora 21:30

Este a 13-a partidă pe care roş-albaştrii o dispută din postura de gazde pe noua arenă din Ghencea, media asistenţei înregistrată până acum fiind de 16,918 spectatori / meci.

Ploieştenii nu au mai câştigat un duel cu rivala bucureşteană din 9 aprilie 2015, când s-au impus cu 1-0 pe Arena Naţională (gol Gevaro Nepomuceno).

Au urmat trei rezultate de egalitate şi trei victorii ale roş-albaştrilor, printre care şi cea din ultima confruntare directă din Superligă, cea din 3 martie 2024, FCSB-Petrolul 1-0 (autogol Valentin Ţicu).

FCSB - Petrolul, echipele probabile

FCSB: Târnovanu - Crețu, M. Popescu, Dawa, Radunovic - Șut, Olaru, Fl. Tănase - Băluță, Bîrligea, Oct. Popescu
Rezerve: A. Vlad, Ștefănescu, D. Popa, Musi, Ngezana, Pantea, Phelipe, Alhasan
Antrenor: Elias Charalambous

PETROLUL: Zima - Veiga, Papp, Huja, Dumitriu - T. Keita - Rădulescu, Fabricio, Jyry, Grozav - Tudorie
Rezerve: Eșanu, Stănică, Mateiu, M. Bratu, JahicTolea, Akosah, Boțogan, D. Ilie, D. Radu, Hanca, R. Bucur
Antrenor: Mehmet Topal

Clasamentul din Superliga

28 de fotbaliştia utilizat gruparea roş-albastră în cele opt partide disputate în ediţia curentă, dintre care nouă au fiecare peste 150 de meciuri jucate în Superligă. Ploieştenii s-au bazat doar pe 23 de jucători, trei dintre ei fiind integralişti (Lukas Zima, Paul Papp şi Marian Huja)

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Scene COLOSALE în Liga 2! Finanțatorul echipei juca table la stadion cu 30 de minute înainte de meci și asculta „Ani de liceu” » Reacția lui când i-a văzut pe reporterii GSP
Liga 2
Scene COLOSALE în Liga 2! Finanțatorul echipei juca table la stadion cu 30 de minute înainte de meci și asculta „Ani de liceu” » Reacția lui când i-a văzut pe reporterii GSP
Viața în România a fotbalistului aflat la 11.000 de kilometri distanță de casă: „Mie asta îmi place cel mai mult aici. Îmi dă siguranță
Superliga
Viața în România a fotbalistului aflat la 11.000 de kilometri distanță de casă: „Mie asta îmi place cel mai mult aici. Îmi dă siguranță"
MM Stoica l-a văzut pe Bîrligea la antrenamente și a dat verdictul
Superliga
MM Stoica l-a văzut pe Bîrligea la antrenamente și a dat verdictul

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează