FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Veste proastă pentru FCSB înaintea dublei manșe cu Sparta Praga! Cehii au făcut anunțul neașteptat

FCSB / Foto: GSP.ro
FCSB / Foto: GSP.ro

Articol de - Publicat sambata, 03 august 2024 20:21 / Actualizat sambata, 03 august 2024 20:27

FCSB a primit o veste proastă înaintea dublei manșe cu Sparta Praga din turul trei preliminar al UEFA Champions League. Campioana Cehiei va putea să mizeze împotriva „roș-albaștrilor” pe mijlocașul central Kaan Kairinen (25 de ani), unul dintre cei mai importanți jucători din lotul Spartei.

Kairinen a revenit ca titular în meciul Sparta Praga – Dukla Praga 2-0, partidă din etapa a treia a campionatului din Republica Cehă. În duelul precedent, Teplice – Sparta Praga 1-4, internaționalul finlandez (17 selecții) a jucat 21 de minute din postura de rezervă.

Kaan Kairinen și-a rupt piciorul în derby-ul cu Slavia (0-0) de pe 11 mai din sezonul trecut, în urma unui duel cu Ivan Schranz. În ziua următoare, a fost supus unei operații, iar medicii se așteptau ca mijlocașul să stea departe de gazon cel puțin jumătate de an.

Kaan Kairinen s-a recuperat miraculos înainte de Sparta Praga - FCSB

Recuperarea sa a fost remarcată în presa din Cehia, care a catalogat rezultatul ca fiind unul miraculos.

Veste proastă pentru FCSB înaintea dublei manșe cu Sparta Praga! Cehii au făcut anunțul neașteptat
Kaan Kairinen / Foto: Imago Images

„Kairinen a păcălit timpul.  Cum a reușit indispensabilul finlandez să revină în primul 11 al Spartei într-un timp record”, a titrat publicația cehă iportal24.cz, după care a menționat: „Nimeni nu se aștepta ca revenirea lui Kairinen să se producă atât de rapid. O recuperare excelentă și o abordare profesionistă a staffului medical au stat în spatele a ceea ce putem descrie, fără ezitare, drept un miracol”.

La rândul său, jucătorul și-a exprimat convingerea că își va reveni la nivelul său maxim: „Mă antrenez cu echipa la capacitate maximă de două săptămâni. Sigur, va mai dura ceva timp până când voi fi la nivelul meu maxim, însă sunt sigur că voi reuși”.

Kaan Kairinen, prestație apreciată de presa din Cehia înaintea meciului cu FCSB

Mai mult decât atât, jurnaliștii cehi de la isport.blesk.cz au salutat revenirea lui Kaan Kairinen, înaintea confruntării cu FCSB, în primul 11 al Spartei Praga: „Kairinen a adus liniște și claritate în jocul Spartei. A căutat mingea, iar când a primit-o la picior nu s-a panicat deloc. A avut mintea limpede”.

Sparta Praga l-a cumpărat pe Kaan Kairinen, în urmă cu un an și jumătate, de la Lillestrom, în schimbul sumei de 1,5 milioane de euro. De atunci, a jucat pentru campioana Cehiei de 64 de ori, în care a oferit 15 pase decisive și a înscris trei goluri.

Sparta Praga – FCSB se joacă pe 6 august de la ora 21:00, iar returul de pe Arena Națională este programat pe 13 august, de la 21:30.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Giovanni Becali aruncă „bomba” în mercato » Cicâldău, deturnat în ultima clipă din drumul spre Petrolul! Vine tot în Superligă: „Va fi jucătorul lor”
Superliga
Giovanni Becali aruncă „bomba” în mercato » Cicâldău, deturnat în ultima clipă din drumul spre Petrolul! Vine tot în Superligă: „Va fi jucătorul lor”
Prinși în bar după Kosovo - România » Selecționerul n-a avut milă și i-a exclus din lot: „Nu e drept!”
Campionate
Prinși în bar după Kosovo - România » Selecționerul n-a avut milă și i-a exclus din lot: „Nu e drept!”
Noul stadion din regiunea Moldovei, inaugurat cu folk și cu nume mari din fotbalul românesc »  Locație pitorească, investiție de 3 milioane de euro
Superliga
Noul stadion din regiunea Moldovei, inaugurat cu folk și cu nume mari din fotbalul românesc » Locație pitorească, investiție de 3 milioane de euro

„Domnule Ion Țiriac, ați primit pensia recalculată?” » Răspunsul miliardarului pentru GSP: „Mi-e rușine să spun! Scuzați-mă...”

Simona Halep și proaspăta soție a lui Ianis au atras toate privirile la evenimentul de la Academia lui Hagi


Comentarii (8)
atthur
atthur  •  04 August 2024, 10:09
Postat de vivi.napoca1_ pe 04 August 2024, 00:07

Pt. Mulți alții vesti bune ,în primul rand ca Sparta Praga nu este un " sparing partener " oarecare asa ca fcsb se va " califica " cu o liga mai jos ( momentan ,dupa care tot asa mai jos ).

Pentru "mulți dar prosti" sau "proști,dar mulți"(așa ca tine) sunt vești bune!!!Pentru oamenii ca niște OAMENI (nu-i cazul tău) nu e nici o "veste".Meri și ia-ti xanaxu'...!!!...

atthur
atthur  •  04 August 2024, 10:05

Veste proastă in accepțiunea cui??? Dacă am ajuns să ne temem de *** ăla finlandez stăm drk acasă. Nici nu ne mai prezentăm!!! Sparta e o echipă de nivelul cam al nostru,care trebuie eliminată...punct...!!!....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

John.Wick
John.Wick  •  04 August 2024, 00:52

Haterii deja se oftică. Sau au rămas așa? :))

Vezi toate comentariile (8)
Comentează