FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV FCSB a luat decizia în cazul lui Târnovanu! Ce se întâmplă cu portarul după gafa din meciul cu Petrolul

Ștefan Târnovanu rămâne #1 la FCSB // FOTO: Cristi Preda (GSP)
Ștefan Târnovanu rămâne #1 la FCSB // FOTO: Cristi Preda (GSP)

Articol de - Publicat luni, 23 septembrie 2024, 10:22 / Actualizat luni, 23 septembrie 2024 10:58

Ștefan Târnovanu (24 de ani) a primit un vot de încredere din partea lui Gigi Becali și a staff-ului de la FCSB, în ciuda gafei din meciul cu Petrolul (1-1). Internaționalul roș-albaștrilor va fi în continuare titular, conducerea echipei având în continuare încredere în el.

Portarul campioanei a gafat decisiv în meciul contra ploieștenilor, când a ieșit hazardat la o centrarea pe 7 metri și a respins greșit, permițându-i lui Tudorie să egaleze în minutul 90+4.

După remiza din Ghencea, președintele Petrolului, Claudiu Tudor, a dezvăluit ar fi existat interes din partea lui FCSB pentru portarul Lukas Zima, pe care l-ar vedea ca urmaș pentru Târnovanu. Ploieștenii negociază însă extinderea contractului cu portarul ceh, iar FCSB nu pare, deocamdată, dispusă să-l trimită pe banca de rezerve pe Târnovanu.

Ștefan Târnovanu rămâne #1 la FCSB

Imediat după meci, Gigi Becali și antrenorul Elias Charalambous au reclamat faptul că Târnovanu a fost faultat în momentul în care a ieșit pe centrare și că golul trebuia anulat.

„Când e fault, nu e greșeală. Dacă nu e fault, se poate spune că e greșeală. Dar când el lovește mingea, apoi adversarul îl lovește... Regulile pe care le știu, poate le-au schimbat, spun că e fault. Dar poate au schimbat regulile”, a spus cipriotul la conferința de presă. Iar acesta și-a întărit declarația în vestiar.

După meci, portarul de 24 de ani a primit încurajări de la staff și i s-a transmis că va fi în continuare titular între buturile roș-albastre. Iar același mesaj a venit și din partea lui Gigi Becali, care e hotărât să-l păstreze în poartă și în următoarele partide, chiar dacă Andrei Vlad spera să primească o noua șansă.

Astfel, la meciul cu RFS, primul din grupa Europa League, dar și la următoarele partide in Superligă, FCSB va merge tot pe mâna lui Târnovanu, cel care a strâns până acum 15 jocuri în acest sezon.

3.000.000de euro e cota lui Ștefan Târnovanu, potrivit transfermarkt

FCSB a luat decizia în cazul lui Târnovanu! Ce se întâmplă cu portarul după gafa din meciul cu Petrolul
Ștefan Târnovanu, foto: Raed Krishan (GSP)

A mai greșit o dată

Gafa din meciul cu Petrolul nu e prima pe care o face în acest sezon. El a mai greșit într-un mod asemănător și în preliminariile Ligii Campionilor. În primul meci cu Sparta Praga (1-1), din turul 3 preliminar, Târnovanu a ieșit greșit la un corner, iar Olatunji i-a luat fața și a trimis în poartă, egalând scorul.

Gigi Becali l-a criticat pe Ștefan Târnovanu, apoi s-a răzgândit și s-a luat de arbitraj

Imediat după meciul cu Petrolul, Gigi Becali l-a luat la țintă pe Târnovanu. Apoi a declarat că a revăzut faza și l-a iertat pe goalkeeper.

„Dacă ai 2 metri ai și timp să prinzi mingea și dai cu pumnul ca să bage altul mingea în poartă... Are timp să se ducă să o prindă. Dacă ai doi metri, cum să faulteze ală de 1,50? Unde e fault? Probabil îl lovește în mână. Dacă te duci hotărât, mai vine ăla? Apucă să dea în minge, dar nu dă bine, pentru că ăla îl împinge. Ăsta e fault la portar, nu văzusem, e fault la portar. Acum văd”, a spus Gigi Becali la emisiunea „Fotbal Club”, de la DigiSport.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
FCSB a luat decizia în cazul lui Târnovanu! Ce se întâmplă cu portarul după gafa din meciul cu Petrolul
Superliga
FCSB a luat decizia în cazul lui Târnovanu! Ce se întâmplă cu portarul după gafa din meciul cu Petrolul
Mihai Rotaru își freacă palmele: „Are o foame incredibilă să joace, n-am mai văzut ca el! Uitați-vă ce vom avea la mijloc!”
Superliga
Mihai Rotaru își freacă palmele: „Are o foame incredibilă să joace, n-am mai văzut ca el! Uitați-vă ce vom avea la mijloc!”
Lovitură teribilă pentru FCSB! Jucătorul crucial s-a accidentat și va lipsi o lună
Superliga
Lovitură teribilă pentru FCSB! Jucătorul crucial s-a accidentat și va lipsi o lună

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (14)
Sadiku_rade_de_fcsb
Sadiku_rade_de_fcsb  •  23 Septembrie 2024, 11:45

In seara asta salutam locul 13 !! Nu-l scoateti pe Tarnovanu , il vrem si la nationala titular !! =))))

Bogdan85
Bogdan85  •  23 Septembrie 2024, 11:42

Săracul Târnoveanu, doar el știe câte nopți albe a trăit în perioada aceasta de fcsb-ist! Atât timp cât este Lucescu Mircea la națională, nimeni nu-l poate înlătura din poartă, chiar dacă este paralel cu acest rol. Rudenia și prietenia își au un rol foarte important în aceste afaceri, plângăcioșii impresari au rămas fără cașcaval in ultimii ani ( Romania nu vinde absolut nimic) și este normal să mai împingă pe cineva în față, poate cineva îl vede și pe Târnoveanu. Mi-e milă de el sărăcuțul!

yoras63
yoras63  •  23 Septembrie 2024, 11:30

Ce sa ti spun vot de incredere ,a cata oara i se da incredere nici nu mai tinem socoteala ,bine ca si cum ai avea pe cine sa bagi in loc cand tu nu ai un portar ca lumea sa nu mai vorbim de fundasii centrali l a gonit pe Harut(nu era wow dar putea sa joace fundas central ) sa vedem acum pe cine baga marele antrenor poate intra el mai stii la noi e posibil orice......vai de noi.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează