FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Becali schimbă tactica » FCSB își betonează apărarea

Articol de , , - Publicat marti, 10 august 2021 07:59 / Actualizat marti, 10 august 2021 08:08

Andrei Miron, însănătoșit recent, va juca alături de Vinicius în centrul apărării celor de la FCSB, iar Alexandru Crețu va fi mijlocaș defensiv. Evoluția bună a brazilianului în primul său meci în roșu și albastru îl încurajează pe Becali să spere că va avea, în sfârșit, o defensivă foarte puternică.

FCSB nu va mai depinde doar de oamenii buni pe care îi are în atac, o să aibă în curând asigurat și spatele. Vinicius a arătat, în partida cu Gaz Metan, ca o achiziție foarte bună, chiar dacă destui erau reticenți, dată fiind vârsta înaintată a brazilianului, 37 de ani.

Alt fundaș central, Andrei Miron, a revenit de curând după o accidentare. El nu a jucat deloc în sezonul acesta, din cauza problemelor medicale. Miron va redeveni titular, în cuplu cu nou-venitul Vinicius. Ambii sunt puternici și experimentați, foarte buni în duelurile aeriene, o calitate pe care o caută în mod special Becali.

Altă achiziție din vara aceasta, Alexandru Crețu va fi mutat din nou la mijlocul terenului, în poziția pe care a ocupat-o și cât a jucat în Slovenia, și în partidele pe care le-a bifat în echipa națională.

Cristea și Vucur pe bancă la FCSB

Becali îl adusese pe Crețu pentru postul de fundaș central, însă a rezolvat între timp problema apărării cu Vinicius și cu recuperarea lui Miron. Iulian Cristea și Stipe Vucur vor mai juca rar, doar în situații în care vor lipsi „senatorii de drept". 

Croatul încă se mai află în pericol să plece de la FCSB mai devreme de scadența contractului, fixată în iunie 2022. Becali e dezamăgit de Vucur și l-a trecut deja pe lista neagră.

Becali schimbă tactica » FCSB își betonează apărarea
Miron e văzut de patron ca perechea ideală pentru Vinicius

Vinicius i-a creat patronului o impresie cu mult mai bună. „E prea bărbat! Cred că va mai juca doi ani de acum înainte", a exclamat Gigi la ProX.

 El e uimit cum CFR a renunțat la brazilian după patru ani în care a câștigat încontinuu titluri cu el în formație: „Vinicius m-a încântat în meciul cu Gaz Metan. E dezinvolt, e calm, dă siguranță echipei, nu se hazardează. Nu știu cum a renunțat CFR la jucătorul ăsta! El și Miron vor da siguranță mare fiindcă amândoi dau bine cu capul. De acum înainte n-o să mai fie ce a fost în apărarea noastră!". 

24 de meciuria jucat Vinicius ca titular în sezonul trecut din Liga 1, cele mai puține bifate într-o stagiune, dintre cele pe care le-a petrecut în Gruia. Edi Iordănescu a preferat des cuplul defensiv Burcă-Ben Youssef și l-a ținut pe brazilian pe margine

VIDEO Helmuth Duckadam: „FCSB o bate lejer pe Rapid” vs. Daniel Pancu: „Să bată lejer? Niciodată nu a bătut lejer”

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Gigi Becali jubilează » Paulo Vinicius, mai bun decât la CFR Cluj! Cifrele au fost senzaționale

Gigi Becali este și antrenor de portari acum » Ce i-a cerut lui Andrei Vlad, la finalul meciului cu Gaz Metan

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (20)
gorgeousroadkill
gorgeousroadkill  •  10 August 2021, 09:11
Postat de 7manuel pe 10 August 2021, 08:57

Asta s-a întâmplat anul ăsta. La anul va fi altă istorie, iar istoria ne obligă. Suntem cea mai titrata echipa de fotbal de la noi, atât în țară, cât și în Europa.

Pana si UTA are mai multe titluri decat fece jiji, sa nu mai vorbim de frana, Dinamo sau fosta steaua. Cat despre cea mai titrata echipa in Europa... tot ce-ati "titrat" voi in ultimii ani au fost primele pagini ale gazetelor din satele care v-or eliminat in tururile preliminare.

7manuel
7manuel  •  10 August 2021, 08:57
Postat de dan76cj pe 10 August 2021, 08:47

Si ce sa faceti daca luati titlul? NU ati reusit sa treceti nici macar de un tur in Europa, cu o echipa foarte slaba....

Asta s-a întâmplat anul ăsta. La anul va fi altă istorie, iar istoria ne obligă. Suntem cea mai titrata echipa de fotbal de la noi, atât în țară, cât și în Europa.

7manuel
7manuel  •  10 August 2021, 08:45
Postat de Marius Bazu pe 10 August 2021, 08:33

GSP, sunteti in continuare penibili! In ziua unui meci important pentru campioana României, voi puneti pe prima pagina o poza mare si un comentariu cu Becali! ***

Ce n-ai înțeles???!! Sunteți puțini și nu faceți suficiente vizualizări. Este că acum te-ai prins??? :))

Vezi toate comentariile (20)
Comentează