FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - UTA 1-1

Panduru nu înțelege deciziile luate de Laszlo Balint: „Te întrebi dacă își permite să-i țină rezerve pe cei doi” » Explicațiile tehnicianului

Laszlo Balint / Sursă foto: UTA Media Design
Laszlo Balint / Sursă foto: UTA Media Design

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 ianuarie 2023 18:50 / Actualizat duminica, 22 ianuarie 2023 20:55

Analistul TV Basarab Panduru se întreabă de ce Laszlo Balint, antrenorul celor de la UTA Arad, l-a trecut rezervă pe moldoveanul Virgil Postolachi pentru a-l titulariza pe „veteranul” Claudiu Keșeru. Arădenii au scos un punct în deplasarea de la FCU Craiova (1-1) grație golului înscris chiar de Postolachi, trimis pe teren în minutul 57.  

Vârful moldovean trecut pe la PSG era titular în timpul mandatului lui Ilie Poenaru, însă Balint nu a mizat pe el în primul meci oficial din 2023. Fostul mare fotbalist al Stelei nu a înțeles alegerile tehnicianului „Bătrânei Doamne”, considerând că UTA n-ar trebui să înceapă fără Postolachi și Paul Anton, ambii pe bancă în Bănie.

„Postolachi a intrat şi a reuşit să marcheze. Te întrebi de ce Postolachi, care are 4 goluri, e rezervă. De asemenea, e rezervă şi Paul Anton. După, te întrebi dacă UTA e atât de buna în cât îşi permite să îi ţină rezervă pe cei doi”, s-a mirat Basarab Panduru, în studioul Orange Sport. 

Nicolo Napoli, mesaj frontal pentru Mititelu, după semieșecul cu UTA: „Să înțeleagă!”
FCU CRAIOVA - UTA 1-1
Nicolo Napoli, mesaj frontal pentru Mititelu, după semieșecul cu UTA: „Să înțeleagă!”

Laszlo Balint: „Trebuie să-l felicit pe Postolachi, a intrat cu o atitudine foarte bună”

În explicațiile oferite la finalul partidei, tehnicianul Laszlo Balint a dezvăluit că stabilise încă din preziua meciului ca Virgiliu Postolachi să fie trimis pe teren după pauză.

„Este un punct obținut pe terenul unei echipe foarte bune care ar fi meritat să fie mai sus. Sunt nemulțumit pentru că am venit aici cu intenția de a câștiga cele trei puncte. Am intrat greu în meci, asta e realitatea, în primele 15-20 de minute am suferit, au fost câteva momente în care ne-am dezechilibrat, ne-am pierdut organizarea, așa a ieșit și golul. 

Repriza a doua a fost bună, am pus presiune, ne-am creat ocazii. Nu e ușor să domini FCU Craiova pe terenul ei. Ne mulțumim cu un punct chiar dacă am venit cu intenția să câștigăm.

Am avut discuții cu Postolachi. I-am zis că am convingerea că poate veni cu un plus. Am încercat și în prima repriză cu Albert Stahl, a avut și Rareș Pop câteva pătrunderi. Din păcate, la el se vede lipsa de forță și lipsa experienței, dar este un copil cu potențial și avem încredere în el. Trebuie să îl felicit pe Postolachi, a intrat cu o atitudine foarte bună. De asta avem nevoie, de unitate, de spirit”, a spus Balint, la Orange Sport. 

Virgiliu Postolachi: „Antrenorul știe că vreau să fiu titular”

Sunt mulțumit și nu chiar. Scopul era să câștigăm meciul, să revenim acasă cu 3 puncte. Echipa nu a renunțat și am obținut acest punct important. Mai trebuie să lucrăm pentru a câștiga următoarele meciuri. În prima repriză au fost mai agresivi decât noi, ne-au pus câteva probleme, dar am știut să răspundem în repriza a doua. Sunt bucuros că am înscris, am ascultat cerințele antrenorului și am reușit să egalez. 

Antrenorul știe că vreau să fiu titular, el decide la echipă, dar la antrenamente dau tot pentru a fi titular.

- Virgiliu Postolachi, atacant UTA

VIDEO Mai crede Claudiu Keșeru în națională?: ”Se dorește un suflu nou! Cu Edi am o relație de respect, dar mi-am luat gândul”

Citește și alte știri de actualitate: 

FCU Craiova - UTA 1-1 » Olteni sufocați! Elevii lui Napoli au ratat șansa apropierii de play-off

„L-am dat pe 250.000 de euro la FCSB și acum l-am luat gratis” » Conducătorul unui club din Liga 1 se felicită pentru mutarea făcută

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Stiri extrasport
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Superliga
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont
Superliga
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (1)
cronicaruldefotbal
cronicaruldefotbal  •  23 Ianuarie 2023, 00:44

Nu e nimic de inteles dupa neciul asta! Fotbal cu pipeta nene! LB apare la interviu si ne spune ca el a juxat la victorie))) ai avut o bara dupa un corner obosit,un sut Keseru si in rest mai nimic! Si tu ne spui ca ai dominat? Si o dai pe aia ca e greu sa domini Craiova la ea acasa.... pai ai jucat cu Milan,Barcelona?! Sa spui mersi xa au fost oltenii naivi in primele minute ca daca se facea 2 0 luati apoi inca vreo 2 boabe. Daca nu faci 4 puncte in urmatoarele 2 jocuri poti sa pleci direct la Shefield Monday sau Saturday ca nu mai retin)))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează