FOTBAL  »  Superliga  »  OFICIAL

EXCLUSIV Fiul lui Zeljko Kopic a semnat în Superligă

Articol de - Publicat luni, 09 septembrie 2024 13:29 / Actualizat luni, 09 septembrie 2024 13:58

Fiul lui Zeljko Kopic, Vito, a semnat în Superligă, cu U Cluj. Croatul în vârstă de 17 ani este atacant și va evolua în prima fază pentru echipa U19 a clujenilor.

Vito Kopic a crescut la academia celor de la Dinamo Zagreb, iar acum s-a transferat în România.

+5 FOTO

Fiul lui Zeljko Kopic a semnat cu U Cluj

Atacant de meserie, Vito Kopic a semnat cu U Cluj, unde va evolua pentru echipa U19.

„Avem o academie bună, puternică. E normal să ne caute lumea”, a declarat un oficial al clujenilor în exclusivitate pentru GSP.

Sursele GSP afirmă că Zeljko nu a dorit să intre în polemici nedorite printr-un eventual transfer al fiului lui la Dinamo.

Fiul lui Zeljko Kopic a semnat în Superligă
Vito Kopic a semnat cu U Cluj

Fiul tehnicianului dinamovist se vede evoluând pentru „câini”: „Mi-ar plăcea să joc aici. Dacă m-ar antrena tatăl meu, mi-ar zice mereu «Aleargă mai mult!».”

Zeljko Kopic a analizat startul de sezon la Dinamo

„După opt runde, cred că trebuie să fim mulțumiți. Programul nu a fost ușor în aceste opt etape, plus meciul de cupă împotriva Voluntari. Simt că în club, în jurul clubului, sunt multe lucruri pozitive. Și toată lumea vede o îmbunătățire în modul în care jucăm, în mentalitatea noastră, în caracterul echipei.

Și pentru mine este foarte important să avem acest punct de plecare pentru meciurile următoare. Desigur, avem multe, multe lucruri pe care trebuie să le îmbunătățim, să le dezvoltăm. Dar în acest moment cred că mergem în direcția bună. În ultimele șase luni am avut perioade grele, momente dificile.

Dar am supraviețuit. Acesta a fost pentru mine o provocare uriașă. Și pentru mine a fost foarte, foarte important să gestionez toată această situație. Și știu că, chiar și în acea perioadă, am făcut unele îmbunătățiri, că am avut câteva meciuri bune, dar nu am avut această consistență.

Acum, de la primul antrenament, de la începutul noului sezon și în Slovenia pentru cantonamentul de pregătire, am lucrat mult la partea noastră ofensivă. Dar știi că am lucrat și înainte la asta.

Vreau să îmbunătățesc această parte a jocului nostru cât de mult posibil. Dar, de asemenea, am semnat câțiva jucători despre care simt că le este mai ușor să se adapteze acestui stil de joc”, a declarat Kopic, potrivit Radio Dinamo.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Marius Șumudică a intrat în direct și a răbufnit după înfrângerea cu U Cluj: „Nu se poate așa ceva” » Furios și la conferință: „Domnul Șucu le bagă banii la ora 12, cu mine nu e loc de așa ceva”
Superliga
Marius Șumudică a intrat în direct și a răbufnit după înfrângerea cu U Cluj: „Nu se poate așa ceva” » Furios și la conferință: „Domnul Șucu le bagă banii la ora 12, cu mine nu e loc de așa ceva”
Ce s-a întâmplat pe gazon imediat după Rapid - U Cluj! Marius Șumudică, împietrit: reacția galeriei la finalul meciului
Superliga
Ce s-a întâmplat pe gazon imediat după Rapid - U Cluj! Marius Șumudică, împietrit: reacția galeriei la finalul meciului
Cristi Săpunaru, după ce Rapid a pierdut cu U Cluj: „Am făcut-o de oaie”
Superliga
Cristi Săpunaru, după ce Rapid a pierdut cu U Cluj: „Am făcut-o de oaie”

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

A urcat pe scena de la Vocea României și nimeni nu și-a dat seama că e fiul legendei sportului românesc


Comentarii (4)
o_bic
o_bic  •  10 Septembrie 2024, 11:30

Mult succes Vito Kopić !

cnr67
cnr67  •  10 Septembrie 2024, 11:24

Daca e la fel de serios, muncitor si echilibrat ca taica-sau si in plus si talentat ca fotbalist, speram sa vina candva la Dinamo, dupa ce nu mai e Zeliko antrenor. Intr-adevar o decizie corecta de a nu il aduce acum. Si daca era al doilea Messi, tot erau discutii. Exista pe forumuri un segment de fani Dinamo extrem de predispus la critica si negativism, care acum cateva luni ii cereau vehement demisia lui Zeliko desi omul ne-a luat de la 10 puncte sub linie. Acesti fani ar fi facut imediat paralela cu Printisorul daca venea Vito la noi.

aspida
aspida  •  09 Septembrie 2024, 18:23

Pacat ca nu are si gigi un baiat

Vezi toate comentariile (4)
Comentează