FOTBAL  »  Superliga  »  OȚELUL - DINAMO

Antrenor român indignat după ce l-a auzit pe Dorinel Munteanu: „E inacceptabil așa ceva!”

Dorinel Munteanu +14   FOTO
Dorinel Munteanu

Articol de - Publicat sambata, 21 septembrie 2024, 09:29 / Actualizat sambata, 21 septembrie 2024 09:46

Florin Bratu, fostul selecționer al României U21, a răbufnit la adresa lui Dorinel Munteanu. Antrenorul Oțelului l-a luat de guler pe David Maftei (20 de ani) în timpul meciului cu Dinamo, scor 1-1, apoi a declarat că „puteam fi mai dur”.

Deși inițial a încercat să-l cauționeze pe Munteanu, crezând că acesta își va recunoaște greșeala, Bratu a răbufnit după ce i-a auzit declarația. Antrenorul Oțelului a susținut că și-a luat elevul de gât pentru că fundașul dreapta al echipei nu s-a uitat în ochii lui când încerca îi dea indicații și că nu a fost destul de dur.

+9 FOTO

Florin Bratu: „E inacceptabil ce a spus Dorinel”

„E foarte grav ce spune, din punctul meu de vedere, nu sunt părtaș la așa ceva. Mai grav poate însemna să îl bată, să îi dea vreo palmă, vreun pumn. Era foarte iritat, foarte nervos.

După meci era încărcat emoțional, dar eu am văzut declarații și înainte de meci, se lua la harță cu cei de la Dinamo. E inacceptabil ce a declarat la finalul meciului!”, a spus Florin Bratu, la „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

La mine sunt niște reguli care trebuie respectate. Jucătorii trebuie să se uite la mine când îi atenționez. Poate trebuia să fiu și mai dur. E greu să mă chinui cu acești jucători care nu au bunul simț să se uite la mine

- Dorinel Munteanu, antrenor Oțelul

Bogdan Cosmescu: „Fără camere, îi dădea vreo două”

Comentatorul Bogdan Cosmescu a discutat și el pe marginea evenimentului din timpul partidei Oțelul - Dinamo și crede că Munteanu l-ar fi lovit pe David Maftei dacă nu s-ar fi văzut la TV.

„Dacă nu erau camerele, Dorinel Munteanu în articula pe David Maftei. Dar fiind camerele, s-a abţinut. Sunt sigur că îi dădea două dacă nu era filmat”, a spus Bogdan Cosmescu, la Prima Sport 1.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Scene COLOSALE în Liga 2! Finanțatorul echipei juca table la stadion cu 30 de minute înainte de meci și asculta „Ani de liceu” » Reacția lui când i-a văzut pe reporterii GSP
Liga 2
Scene COLOSALE în Liga 2! Finanțatorul echipei juca table la stadion cu 30 de minute înainte de meci și asculta „Ani de liceu” » Reacția lui când i-a văzut pe reporterii GSP
Viața în România a fotbalistului aflat la 11.000 de kilometri distanță de casă: „Mie asta îmi place cel mai mult aici. Îmi dă siguranță
Superliga
Viața în România a fotbalistului aflat la 11.000 de kilometri distanță de casă: „Mie asta îmi place cel mai mult aici. Îmi dă siguranță"
MM Stoica l-a văzut pe Bîrligea la antrenamente și a dat verdictul
Superliga
MM Stoica l-a văzut pe Bîrligea la antrenamente și a dat verdictul

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează