FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Florin Prunea, verdict după ce CFR Cluj a făcut „remontada” cu Dinamo: „Asta a făcut diferența”

Florin Prunea
Florin Prunea

Articol de , , - Publicat duminica, 14 iulie 2024 23:54 / Actualizat luni, 15 iulie 2024 00:08

Florin Prunea (55 de ani), fostul jucător de la Dinamo, a analizat jocul „câinilor roșii” după înfrângerea cu CFR Cluj, scor 3-2.

Florin Prunea a vorbit despre jocul prestat de Dinamo și despre factorul care a făcut diferența în meciul din Gruia.

Fostul portar al „câinilor” este de părere că Dinamo ar avea nevoie de jucători experimentați.

VIDEO. Florin Prunea, după ce Dinamo a fost învinsă de CFR Cluj: „Cred că trebuiau să primească un penalty în minutul 2. Mai au nevoie de transferuri, tinerii trebuie să crească lângă jucători de valoare”

Florin Prunea: „Diferența a făcut-o experiența echipelor”

„Dinamo a jucat primele 20 de minute cum n-am văzut-o de mult timp, foarte bine. Eu cred că au avut penalti în minutul 2 și au avut 2-0. La 2-2 au avut ocazia mare a lui Bani în minutul 89, dar și CFR a avut ocazii mari în repriza a doua, Bîrligea, cine a mai fost pe acolo. Diferența a făcut-o experiența echipelor.

Ați văzut cine a venit de pe bancă la CFR și cine a venit de pe bancă la Dinamo. La Dinamo, copii mulți, bun, dar eu cred că trebuie să se mai întărească pentru că cei care vin de pe bancă trebuie să aducă ceva în plus, lucru pe care l-a făcut CFR. Eu cred că aici s-a făcut diferența

Nu știu dacă repetă greșelile din sezonul trecut, dar trebuie să mai aducă jucători. Sigur că perioada de transferuri este lungă, dar și punctele trebuie făcute.

E prima etapă, nu e tragedie, că Dinamo a pierdut la CFR, jocul a fost unul bun. După minutul 30 au picat din punct de vedere fizic și diferența au făcut-o băncile de rezervă”, a declarat Florin Prunea.

Florin Prunea. „Dinamo aici trebuie să lucreze”

Florin Prunea este de părere că Dinamo are nevoie de un atacant, dar și de jucători laterali. Fostul portar de la Dinamo consideră că trupa lui Zeljko Kopic are un început promițător în noul sezon de Superliga.

„Eu cred că nu numai un atacant, eu cred că Dinamo nu stă bine nici în laterale. Culmea, în această seară problemele au fost în zona centrală, unde sunt jucătorii cu experiență, fundașii centrali și Boateng și Homawoo, jucători care nu aveau voie să greșească.

Este prima etapă, echipele își intră mai greu în ritm, a fot și perioada cu Euro. Bîrligea și cu Mogoș, fără concediu, a intrat și au făcut treabă. Bîrligea după părerea mea, omul meciului.

Dinamo aici trebuie să lucreze, la jucători. Să aducă și jucători de valoare. Jucătorii tineri sunt și ei jucători de valoare, dar au nevoie de niște băieți de la care se învețe.

Dennis Politic, destul de bine, dar și la el s-a terminat benzina. Dinamo a avut un început promițător în această seară”, a declarat Florin Prunea

Florin Prunea despre Dan Petrescu: „Este a nu știu câta oară când îl văd cum câștigă”

Florin Prunea a avut cuvinte de laudă pentru antrenorul celor de la CFR, Dan Petrescu. Fostul portar al „câinilor” este de părere că echipele care îl au pe Dan Petrescu pe bancă au mari șanse să câștige.

„Este a nu știu câta oară când îl văd cum câștigă. Este un antrenor extraordinar. El este antrenorul cu care ai un risc minor ca și performanță, adică cu el ai șanse foarte mari să câștigi. Când va intra Bîrligea de la început și Mogoș, doi jucători de bază. Au un lot bun cu jucători cu experiență, asta a făcut diferența în această seară”, a declarat Florin Prunea.

Dinamo va juca în etapa următoare cu Petrolul Ploiești pe stadionul „Arcul de Triumf”, în timp ce trupa lui Dan Petrescu va juca în deplasare cu Rapid București.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Gigi Becali se pregătește să rezolve marea problemă de la FCSB
Superliga
Gigi Becali se pregătește să rezolve marea problemă de la FCSB
Mihai Stoica, scos din sărite de 2 fotbaliști de la FCSB! Gestul surprins imediat după finalul meciului cu Poli Iași
Superliga
Mihai Stoica, scos din sărite de 2 fotbaliști de la FCSB! Gestul surprins imediat după finalul meciului cu Poli Iași
Ce revenire în Serie A! Man, gol superb în Parma - Fiorentina » Cum s-a descurcat Mihăilă
Campionate
Ce revenire în Serie A! Man, gol superb în Parma - Fiorentina » Cum s-a descurcat Mihăilă

David Popovici, surprins pe străzile din Capitală la volanul mașinii primite de la Țiriac: „E bine, nu mă vait”

Ion Țiriac i-a premiat pe medaliații de la Jocurile Olimpice » 22 de autoturisme au fost înmânate sportivilor, multe VIP-uri au fost prezente


Comentarii (5)
prodanka
prodanka  •  15 Iulie 2024, 12:03
Postat de luter pe 15 Iulie 2024, 08:26

cum sa joci in acest mod cand conduci cu 2-0 ?faci faut in propiul careu total aiurea si dupa pauza, joci la misto o faza simpla de iesit din aparare .suntem cum am fost si anul trecut ,echipa caselor de pariuri clar .

Dinamo are nevoie de apărare :) E echipa care sezonul trecut l-a terminat 22:41 și cam tot atâtea goluri văd să ia și în sezonul ăsta cu apărarea aia. În ce privește pariurile, eu o să profit de opțiunea "goluri" când joacă Dinamo :)

bogat
bogat  •  15 Iulie 2024, 11:27

Dinamo trebuie sa invete sa joace un meci intreg. Aseara a avut meciul in mana dar repriza a doua s-a limitat la joc pasiv, fara pretentii pe atac si cu abuz de pase in spate. Asa a venit si golul egalarii, cu o pasa riscanta data pe centru la un jucator advers. Si a venit pe centru pentru ca Dinamo a acceptat presiunea clujeana, daca te aperi cu toata echipa e firesc sa fie mai putine oportunitati pe laterale. E drept si ca golul CFR de 1-2 a fost dintr-un penalty inexistent, nu e fault cand jucatorul isi loveste usor adversarul din inertia alunecarii, mai ales ca jucatorul advers jucase deja mingea. Asa ceva numai pe la noi vezi. Daca intrau cu 2-0 la pauza, e posibil ca altul sa fi fost rezultatul final.

REDKING19
REDKING19  •  15 Iulie 2024, 08:53

Mai nea Florine,nu o mai da cotita,Dinamo nu a SCHIMBAT nimic,nimic nou, totul vechi,vezi gol primit in prelungiri,scenariu de anul trecut,pai cat sa mai creasca copii astia ca ei saracii, TOT CRESC de un an,doi, trei si NIMIC,nici o perspectiva,nenea Kopic,acelasi declaratii,limbaj de lemn ca si anul trecut,d.p.m.d.v.trebuie urgent ANTRENOR ROMAN,nu ne mai ascundem in balarii,si declaratia ca Dinamo a aratat bine 20 de minute,pe buneee???pai un meci are 90 de minute,ce facem ?????Nu ii mai periati atat,laude aruncate fara temei,induceti in eroare,in special mass media,nu au aratat nimic,sunt mai slabi fata de campionatul trecut.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează