FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Florinel Coman l-a sunat pe Becali după ce a fost prins de poliție: „Nea Gigi, mi-e rușine!”

Florinel Coman, FCSB // foto: Imago +15   FOTO
Florinel Coman, FCSB // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 23 februarie 2021 21:43 / Actualizat marti, 23 februarie 2021 22:36

Florinel Coman (22 de ani) trece printr-o perioadă delicată. Surprins de poliție conducând cu o viteză peste limita legală și fără permis auto valid, fotbalistul lui FCSB a luat rapid legătura cu Gigi Becali (62), patronul echipei sale. 

Gigi Becali a dezvăluit ce i-a transmis Florinel Coman și ce avertisment a avut pentru fotbalistul său, în schimbul căruia speră să încaseze o sumă importantă.

Gigi Becali: „Lui Coman i-a fost jenă mai mult de viteză”

„I-am spus «Florinele, ăia care dau pe tine 20 de milioane se interesează cu totul despre tine. Îi interesează lucrurile astea». Lui i-a fost jenă mai mult de viteză. «Mi-e ruşine şi de dumneata, şi de MM». Era foarte supărat. E grav, dar nu rău, pentru că el a luat un carnet şi e înregistrat acolo. Dacă se duce miliţia din România să facă anchetă acolo, nu poate. Să vadă dacă e înregistrat, dar nu poate”, a declarat Becali la Realitatea Plus

Îmi pare bine că s-a întâmplat aşa. Să vorbim şi lucruri pozitive. E foarte bine că s-a întâmplat asta, să înveţe minte şi să joace fotbal, pentru că el nu ştie sigur dacă e valabil carnetul lui, dar i-am zis eu «Stai liniştit, carnetul e valabil în România, îţi garantez eu».

Când ţi-o dă Dumnezeu, e adevărat că îl cerţi. Poţi să-l şi minţi că ţi-e milă de el. Dragostea şi mila te fac să uiţi ceea ce a făcut copilul tău - Gigi Becali, finanțator FCSB

130 km/heste limita legală cu care se poate circula pe autostrăzi în România

  • FOTO. Cum arată bolidul lui Florinel Coman
Sursă foto: Instagram Ioana Timofeciuc
Sursă foto: Imago Images, Guliver/Getty Images
Sursă foto: Imago Images, Guliver/Getty Images
+11 FOTO

Ce riscă Florinel Coman

Dacă se va stabili că jucătorul lui FCSB a circulat pe drumurile publice fără a deține un permis de conducere valabil, Coman va primi o pedeapsă cu închisoarea cuprinsă între unu și 5 ani! 

Infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice - Conducerea unui vehicul fără permis de conducere:

Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul ori a unui tramvai de către o persoană care nu posedă permis de conducere se pedepsește cu închisoarea de la unu la 5 ani

- Art 335 din Codul Penal

Citește mai multe știri despre situația lui Florinel Coman:

Prima imagine cu documentul lui Florinel Coman » Ce le-a prezentat polițiștilor în loc de permis

Florinel Coman, prima reacție după ce s-a ales cu dosar penal: „Ce să se întâmple? Nimic”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (155)
emil_ingura
emil_ingura  •  24 Februarie 2021, 22:05
Postat de stalky pe 24 Februarie 2021, 11:47

Permis din Ucraina? Serios? Cat de prost trebuie sa fii sa "inghiti" asa ceva? S o dus domnul fotbalist si o dat examen in Ucraina. Doamne! pana unde merge mizeria asta umana in Romania? Bai, noi nu ne mai vindecam in veci.

Da` ce suparat mai esti. Daca era unu' de la Dinamo la fel erai de suparat si de pornit? Sau ai zis ca decat sa mergi sa ii luati la pietre pe spaniolii julitori, mai bine te enervezi pe Florineca?

853246084756615
Marcel Popa  •  24 Februarie 2021, 16:51

Daca stam sa îl credem pe Gigi ce debiteaza am ajuns rau.Florinel Todorut Coman are rusine fata de Mehmet Stoica,sa fim seriosi .

cseacseavlez
cseacseavlez  •  24 Februarie 2021, 13:28

Nea jiji...mi-e rusine...de si fizik(culoare) sunt aproape ca Mbappe...la fotbal sunt departeeeee!!!

Vezi toate comentariile (155)
Comentează