FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ CAMPIOANĂ

FOTO CFR Cluj a fost încoronată campioană » Iuliu Mureşan: ”Promitem titluri în continuare”

foto: Raed Krishan +14   FOTO
foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 mai 2012 00:00 / Actualizat duminica, 20 mai 2012 22:56

CFR Cluj a primit medaliile de campioană imediat după ultima partidă a sezonului, 1-1 cu Steaua. La ceremonia de premiere, conducătorii din Gruia au ieşit în faţă şi nu şi-au ascuns deloc entuziasmul.

”Am dovedit pentru toată lumea, pentru toată ţara că sîntem cei mai buni. Sîntem campioana fotbalului românesc! Forza, CFR!”, a strigat preşedintele Iuliu Mureşan. El a adăugat: ”Promitem titluri în continuare. Ne-am implementat mentalitatea de învingători. Promitem noi trofee!”.

La rîndul său, patronul Arpad Paskany a precizat: ”Dedicăm avest titlu tuturor suporterilor CFR. Jucătorii noştri sînt nişte eroi. Poate că oraşul Cluj are două echipe de fotbal, dar una singură e campioana. CFR!”.

Citește și:

Cosmin Contra a semnat » Clubul a făcut anunțul spectaculos pe „Made in Romania”, hitul momentului în fotbal
Stranieri
Cosmin Contra a semnat » Clubul a făcut anunțul spectaculos pe „Made in Romania”, hitul momentului în fotbal
Eugen Trică se întoarce! Tehnicianul a semnat primul său contract de „principal” în străinătate
Stranieri
Eugen Trică se întoarce! Tehnicianul a semnat primul său contract de „principal” în străinătate
Elias Charalambous mai vrea un jucător la FCSB: „Îl cunosc, e bun”
Superliga
Elias Charalambous mai vrea un jucător la FCSB: „Îl cunosc, e bun”

Superliga 2024-2025, programul complet » FCSB - U Cluj, CFR - Dinamo, UTA - Rapid în prima etapă! + Când se joacă „Derby de România”

Record ALL-TIME pe GSP în luna iunie: 5,75 milioane de utilizatori și-au luat informațiile din Gazeta Sporturilor! Vă mulțumim!


Comentarii (91)
filipalexandru
filipalexandru  •  21 Mai 2012, 08:16

Si mai trece un capionat,si iar or sa se uite taote,toate greselile flagrante de arbitraj in favoarea lor,precum actoria de la Sibiu.Nimeni nu va mai pomeni vreodata de acest lucru,noi ramanem cu amaraciunea de a avea o pseudocampioana din nou . Totusi,este trist in...Romania.

03101956
03101956  •  21 Mai 2012, 08:06

Cata imbecilitate in mintea celor doi: Iuliu Muresan si Arpad Paskany ? Sa fii ajutat de arbitri si sa crezi ca esti echipa pozitiva ?!? Cata nesimtire ! Doi oameni care au devenit, daca nu erau si pana acum, cei mai nesuferiti . Sa va fie rusine.

ursulaku
ursulaku  •  21 Mai 2012, 07:09
Postat de supereduardo10 pe 21 Mai 2012, 00:51

Cu ocazia furtului ordiar va urez sa va faceti in continoare de ras prin Europa. CFR o facatura ordinara sper sa ajungeti ca Urziceni desi echip aia a muncit nu ca jiggodiile astea. O vb si pt oi sa va fie rusine ca ati facut 5 blaturi din ultimele 6 meciuri. Sper ca intr-o zi cinstea si sportivitatea sa ajunga si pe la noi sa nu mai vedem campioane impinse de la spate cu arbitrii si meciur castigate ciudat, Sper sa nu se mai cumpere jucatorii adversarelor, dar probail la noi nu se va intampla prea curand si cu mafia pariurilor p cap! Sa va stea in gat titlurile loatea nea mURESANE SI SA LOATI MILIOANE DE TITTLUI CA ECHIPA NU VETI AVEA IN VECI AMIN!

Si cand, ma rog , s-a facut CFR-ul de ras prin Europa! Cand au zis cei ca tine ca nu fac nici un punct si ei au facut 4???? Invidia...

Vezi toate comentariile (91)
Comentează