FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FRF a tranșat lupta CSA - FCSB! Burleanu, mesaj categoric: "E Steaua" » Ce va face UEFA

Articol de GSP - Publicat marti, 04 aprilie 2017 08:48

Răzvan Burleanu, președintele FRF, a vorbit despre războiul dintre CSA și Gigi Becali și a spus că echipa din Liga 1 are palmaresul Stelei.

"FC FCSB SA este deținătoarea palmaresului Steaua. FCSB deține Cupa Campionilor Europeni și rezultatele din celelalte meciuri mari jucate", a spus Burleanu la TV Sport ro.

Președintele Federației a spus că Steaua Armatei nu poate juca în Liga 1, atât timp cât este club departamental.

"Ionuț Lupescu nu știe legislația din Romania și din acest motiv crede ca CSA Steaua poate juca în Liga I. Vă spun eu! Nu poate juca decât in Liga a II-a. Doar dacă se unește cu o instituție privată poate ajunge și în Liga I.

Nu este nicio problemă cu coeficientul UEFA pentru moment. Ce-i drept, UEFA va face aceasta specificare, că FCSB este deținătoarea Cupei Campionilor. Asta o va ajuta", a adăugat Burleanu.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (115)
ticbis
ticbis  •  04 Aprilie 2017, 10:53

Deci e clar si cat se poate de oficial: FC FCSB este detinatoarea palmaresului Stelei din 1947 si pana in prezent. Si e normal, logic si legal sa fie asa; eu am spus asta de nenumarate ori, dar pe prosti talpanisti de tipul unora ca timm sau catalynn e greu sa-i faci sa judece cu mintea lor pentru ca nu o au. Astept amuzat reactiile lor :))! Talpan pana in prezent n-a castigat nimic concret si nimic important; daca vrea palmaresul ii sugerez sa deschida un nou proces pe tema asta. Pe de alta parte, asa cum am explicat de nenumarate ori, echipa CSA-ului in actuala forma de organizare nu va avea niciodata drept de joc in Liga I-a. De aceea ii sugerez lui Talpan sa caute inca de pe acum un investitor privat caruia sa-i vanda urgent echipa, desi ma indoiesc ca va mai gasi vreodata un alt prost pe care sa-l jumuleasca Armata de bani. La ce tepe i-a tras Armata lui Becali, niciun investitor sanatos la cap nu se va mai incurca vreodata sa intre in vreo combinatie cu generalii astia!

ticbis
ticbis  •  04 Aprilie 2017, 14:02
Postat de catalynn pe 04 Aprilie 2017, 13:45

Exact la asta lucreaza acum Talpan. Insa omul e uns cu toate alifiile, dar mai ales cei din spatele lui, stiu si ei ca un proces dureaza ani, asa ca au identificat demult modul de atac. Sau tu crezi ca degeaba au intentat procesul de 37 mil euro despăgubiri? Dureaza putin, cum am spus, maxim in iarna vom avea o hotăre in prima instanța si apoi inca un an pana la cea executorie, nu "dezgroapă morții", trendul se știe fiind deja 12-0, odata pierdut acel proces jijel si-a luat complet adio de la fcsb, Steaua va prelua fcsb cu tot deschisul si speța se stinge. Desigur exista posibilitatea ca jijel sa plătesca, dar știe ca vor urma alte si alte procese asa ca mai bine tine banii si daca chiar vrea sa ramana in fotbal isi face alta echipa sau se asociază cu alții pt a nu o lua chiar de la zero.

Talpan n-are decat sa lucreze la ce vrea el; deocamdata palmaresul Stelei este detinut de care FCSB. D-aia ti-am spus ca esti prost, pentru ca in momentul de fata tu nu ai echipa, ti-a furat-o Talpan pentru ca nu te-a dus mintea la mai mult. Deci in anii care vor urma eu voi vibra de emotiile meciurilor Stelei din grupele UCL sau EL in timp ce tu vei astepta ca prostul ca sa vezi ce-a mai lucrat Talpan! Porobabil ca din lipsa de echipa vei ajunge sa tii chiar si cu Dinamo, asa cum ai facut si duminica trecuta. Problema ta e ca eu am adormit linistit si fericit dupa meci, in timp ce tu ai fost un car de nervi! Ceea ce se intampla acum cu tine este un sindrom clasic si de manual in psihologie (rapidistii stiu bine de ce); ceee ce nu pricepi este ca Talpan ti-a furat dreptul la fericire printr-un truc jalnic... :))! Esti captiv si in afara de baloane de sapun frumos ambalate NU vei mai avea niciodata nimic altceva concret prin care sa-ti hranesti pasiunea de suporter...

inginerul_reloaded
inginerul_reloaded  •  04 Aprilie 2017, 12:34
Postat de danielo pe 04 Aprilie 2017, 12:17

Corect dar Paunestii aveau doar drept de folosinta nu erau proprietari, nu aveau voie sa instraineze marca fara acordul CSA-ului.

bai tu stii ce inseamna CEDAT ? nu a fost CONCESIONATA a fost CEDATA ! oricum gabi oprea si restul de generali umflati din MAPN pe asta s-au si bazat cand au pornit actiunea impotriva ciobanului:pe faptul ca Romania e plina de prosti care nu vor intelege despre ce este vorba

Vezi toate comentariile (115)
Comentează