FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gabi Balint o distruge pe FCSB: „Eu nu înțeleg, pe cuvânt! Doar uitați-vă la asta”

Țiți Dumitriu și Gabi Balint la antrenamentul Generației de Aur, foto: Cristi Preda (GSP)
Țiți Dumitriu și Gabi Balint la antrenamentul Generației de Aur, foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de - Publicat joi, 30 mai 2024 11:06 / Actualizat joi, 30 mai 2024 18:03

Gabi Balint, legenda Stelei, a criticat campania de transferuri a celor de la FCSB. Primele două mutări în mercato ale roș-albaștrilor sunt David Kiki (fundaș stânga) și Daniel Popa (atacant).

Balint îi spulberă visul lui Becali de a ajunge în Champions League. Crede că roș-albaștrii au nevoie de investiții de 20 de milioane de euro în transferuri pentru a spera la grupele UCL și critică transferul lui Daniel Popa, luat cu 300.000 de euro de la U Cluj.

Au anunțat acum: Corvinul a ales între Europa League și dreptul de promovare » Florin Maxim a explicat care a fost motivul
CORVINUL
Au anunțat acum: Corvinul a ales între Europa League și dreptul de promovare » Florin Maxim a explicat care a fost motivul

Gabi Balint: „Ce face FCSB se numește cârpeală”

„Uitați de Champions League! Eu nu înțeleg, pe cuvânt. Ca să intri în Champions League, să speri la Champions League, trebuie să scoți vreo 20 de milioane din buzunar.

Minimum, acum! Să aduci vreo 5-6 jucători care să-ți joace în echipă. Îi păstrezi pe Coman, pe Olaru, poți să păstrezi dintre fundașii centrali, dar trebuie să aduci jucători. Trebuie doi atacanți din ăștia buni să iei.

Trebuie să iei doi atacanți. Ce face FCSB se numește cârpeală. Uitați-vă ce jucători ia, nici jucători de Conference League nu sunt. Nu am încredere în Popa. Scuze, dar Popa a jucat numai la nivel jos, doar la echipe mici. Vrei să fii campioană, ia doar campioni! Asta e vorbă pe care nu am spus-o eu, e o vorbă din fotbal. 

Kiki îmi place, fundaș stânga. E bun, mai ales că nu l-a costat mult. Kiki e un jucător bun, acolo putem să spunem că s-a întărit”, a declarat Gabi Balint, potrivit digisport.ro.

Gabi Balint: „Jos pălăria dacă FCSB ajunge în Champions League!”

Întrebat ce va face dacă FCSB va intra în Champions League, Balint a răspuns scurt: „Jos pălăria! Ar fi frumos ca o echipă românească să ajungă acolo, nu ar fi frumos?

Noi nu am dori ca o echipă românească să ajungă acolo?! Dar eu nu cred că va mai reuși o echipă din România să ajungă în Champions League, dacă nu bagă bani și nu aduce jucători de valoare”.

VIDEO. Mihai Stoica a dezvăluit cum a ajuns Elias Charamabous antrenor la FCSB: „Părea să fie ce era Protasov la momentul ăla”

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Nu s-a văzut la TV » Haos imediat după Dinamo - Botoșani: ce s-a întâmplat pe „Arcul de Triumf”
Superliga
Nu s-a văzut la TV » Haos imediat după Dinamo - Botoșani: ce s-a întâmplat pe „Arcul de Triumf”
Simona Halep la 33 de ani » Cu cine și-a petrecut sportiva ziua de naștere
Tenis
Simona Halep la 33 de ani » Cu cine și-a petrecut sportiva ziua de naștere
Cu ce se ocupă acum Anita Gorbicz, legenda handbalului din Ungaria » Tocmai a fost confirmată pe poziție
Handbal
Cu ce se ocupă acum Anita Gorbicz, legenda handbalului din Ungaria » Tocmai a fost confirmată pe poziție

„Nu mă mai uit la meciurile lui. Îi urez succes!” » Antrenorul care l-a descoperit pe Ștefan Târnovanu, mărturie dureroasă, chiar după FCSB - RFS

Gigi Becali, dezlănțuit după victoria FCSB! 3 jucători remarcați: „Nu doar că-i măresc contractul, îi iau și apartament!” + „Miculescu e jucător de luptă, o să joace cu PAOK”


Comentarii (13)
dr.jivago
dr.jivago  •  01 Iunie 2024, 11:06

Atata ura intre oameni, cum vezi la romani, mai rar , neicusorule... Si totul pleaca de la bani, de la malai!!!! Banii sunt sursa raului... Intr.un fel , te intrebi, cum naiba, soarta a putut fi atat de darnica , cu un asemenea individ , cum e Becali... Doar altruismul , grija si mila ptr cei obijduiți ( napastuiti) ii salveaza caracterul lui Becali... Si bineinteles ca pompeaza bani, multi bani intr.un club de fotbal..Cat priveste atitudinea lui Gabi Pele , e in acelasi diapazon grotesc, in linia lui Alin si Tudorel Stoica sau Piturca! Penibili, revansarzi... Un borcan ticsit cu orgolii ieftine...

forumeer
forumeer  •  31 Mai 2024, 19:50
Postat de steaualiga1 pe 30 Mai 2024, 14:37

De ce nu isi face Pele Gavrila Balint echipa cu 20 de milioane ??? Ce mari realizari are ca anrenor de da sfaturi...si de ce nu a intrat si el 5 minute, 5, la meciul recent disputat !!!!????

Ba, gigistule, tu intelegi din ce postura a comentat Balint? Tu stii ce e ala analist sportiv la tv?

polistul68
polistul68  •  30 Mai 2024, 19:58

Se va bucura si daca prinde grupele Conference...dar nu.l stiti inca pe Becali ? Lui i place circul...MM nu.l conttazice ca are un loc caldut...Haralambus nu are nici un cuvant...asa ca haideti cu totii la circ...el.vrea in UCL cu lotul asta ? E clar ca a inceput sa se creada Ferguson...

Vezi toate comentariile (13)
Comentează