FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Debeljuh s-a supărat pe CFR Cluj mai ales când a aflat cum a procedat FCSB cu un fotbalist în situația lui

Gabriel Debeljuh // FOTO: Imago
Gabriel Debeljuh // FOTO: Imago

Articol de - Publicat sambata, 17 decembrie 2022 07:12 / Actualizat sambata, 17 decembrie 2022 10:38

Gabriel Debeljuh s-a supărat pe CFR Cluj mai ales după ce a comparat situația lui cu aceea a lui Ovidiu Popescu, coleg în clinica din Bologna. Gigi Becali i-a achitat jucătorului său totul, a plătit inclusiv șederea soției acestuia în Italia.

  • Atacantul Gabriel Debeljuh, operat după o leziune a ligamentului încrucișat și a meniscului, a acordat un interviu pentru Gazeta Sporturilor în care a anunțat că va pleca de la Cluj, supărat că șefii nu i-au prelungit contractul și l-au lăsat să-și achite singur recuperarea.

CFR nu i-a plătit lui Debeljuh nici măcar operația, atacantul a achitat singur factura și a recuperat banii de la club doar după ce s-a plâns de situația aceea. A primit 16.000 de euro. 

Varga, Macron, Corsicanu și Infantinu
editorial cristi geambașu
Varga, Macron, Corsicanu și Infantinu

El și-a plătit pe urmă transportul la Bologna, cazarea acolo și serviciile pentru recuperarea după operație. Croatul a fost coleg la clinica din Italia cu Ovidiu Popescu. 

Mijlocașul de la FCSB s-a accidentat tot în august și a avut tot o leziune a ligamentului încrucișat anterior. 

All-inclusive pentru Ovidiu Popescu

Debeljuh a putut să compare felul în care s-a comportat CFR cu el și tratamentul de care a avut parte Popescu din partea FCSB-ului. Lui Ovidiu, clubul i-a plătit biletele de avion, cazarea, tratamentul, recuperarea și a achitat costurile și pentru ca soția lui să-l însoțească în Bologna. 

Popescu a jucat în patru meciuri din campionat în sezonul acesta înainte să se accidenteze grav. La fel ca Debeljuh, el nu va mai apărea pe teren în curând. 

Debeljuh s-a supărat pe CFR Cluj mai ales când a aflat cum a procedat FCSB cu un fotbalist în situația lui

FCSB s-a comportat tot așa și cu un alt jucător accidentat grav, Ionuț Panțâru. Fundașul stânga nu a mai jucat din martie 2021 și de atunci i-a fost greșită o operație, a tot încercat să revină fără să reușească. Clubul l-a păstrat sub contract și l-a susținut în toată perioada aceasta deși nu l-a putut folosi deloc

2 animai durează contractul lui Panțâru cu FCSB. El nu a jucat deloc în sezonul acesta, a fost ocupat numai cu operații și cu exerciții pentru recuperare

VIDEO Victor Becali despre lupta la titlu: „Lupta se dă între Farul și CFR. Craiova și Rapid nu au șanse”

Citește și: 

Mihai Stoica și Marius Bilașco, față în față după FCSB - CFR Cluj: „Să nu ne păcălim!”

Detaliul semnalat de Dică după FCSB - CFR l-a scos din sărite pe MM: „Niște bazaconii, nu are niciun sens! Să vină și să explice”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (8)
Dragon78
Dragon78  •  18 Decembrie 2022, 00:01

Are grija de pur-sangii lui…

Moshu
Moshu  •  17 Decembrie 2022, 21:15
Postat de planetfun pe 17 Decembrie 2022, 19:52

Si pentru simplul fapt ca e cel mai longeviv patron merita articolul asta.

Sa zici tu ca becali e patron din dragoste si repect pentru fotbal....stii tu citi bani a "clatit" becali prin clubul asta ? Sunteti naivi , doar naivi sau...?

planetfun
planetfun  •  17 Decembrie 2022, 19:52
Postat de Moshu pe 17 Decembrie 2022, 09:44

Daaa,domn'e nu i-au dat nici un ban...doar i-au decontat factura ! Ce "articol" de presa...de presa de ulei ! Musai trebuie sa aiba si zecesebe un motiv de a fi laudata in gazeta....apropos,de soacra lui Popescu nu stiti nimic ? Nu i-a decontat becali nimic ? Penibil !

Si pentru simplul fapt ca e cel mai longeviv patron merita articolul asta.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează