FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

Galamaz a uitat de conflictul cu galeria Petrolului: "Fac o atmosferă fantastică. Nici la Dinamo, Steaua sau Rapid nu e aşa"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 02 ianuarie 2013 19:15

La puţin peste un an după ce a fost implicat într-un incident destul de agresiv cu fanii Petrolului, George Galamaz îi laudă pe aceştia şi spune că deşi a jucat la toate marile cluburi din Bucureşti, niciunde nu este ca la Ploieşti.

"Am jucat la Steaua, Dinamo şi Rapid, dar Petrolul are de departe cei mai pătimaşi fani. Fac de fiecare dată o atmosferă fantastică si de aceea ne dorim să cîştigăm Cupa României, în primul rînd pentru ei. Sper ca Bokila şi Grozav să nu plece în această iarnă, deşi nimeni nu e de neînlocuit!", a spus Galamaz pentru Digi Sport.

Galamaz nu crede în şansele Stelei şi ale lui CFR şi mai spune că nu este supărat că ardelenii au reuşit să bată recordul de puncte al Unirii Urziceni în grupele Ligii Campionilor.

"Sincer, atît Steaua, cît şi CFR Cluj au şanse mici de a trece mai departe. Ajax şi Inter sînt favorite. Dar cine stie, în fotbal s-au văzut multe. Eu nu sunt supărat că CFR-ul a bătut recordul de puncte făcut de Unirea Urziceni în Champions League cînd eram şi eu acolo, pentru că o astfel de performanţă e înspre binele întregului fotbal românesc", a mai spus Galamaz.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Stiri extrasport
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Superliga
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont
Superliga
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (13)
laurentz
laurentz  •  16 Ianuarie 2013, 18:44
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Si tu esti mare steOAIElist doar pentru ca se auzea cand ploua pe umerii lu' tac'tu, cand aduna porumbu' UM-ului.... Sau esti copil de trupa.... Bun la (chiar) toate.

bog_1
bog_1  •  07 Ianuarie 2013, 14:40

pe cine faci tu tigani stelist jegos ? fanii din galeria Petrolului se pisa pe voi, astia care sinteti cu Steaua ! aveti o galerie de cacat !

iulix73
iulix73  •  03 Ianuarie 2013, 03:42
Postat de flxn2003 pe 02 Ianuarie 2013, 22:41

stelistule, nu ti-ai dat seama ca e o declaratie de bun simt pt culorile pe care apara in acest moment?? si nu e corect sa compari o galerie intreaga cu un singur om!! la noi a lovit un suporter, la voi sunt loviti suporterii de cei ce va conduc, ca o paralela, ca sa nu mai te dai in barci!!! ia declaratia ca atare si bucura-te de locul pe care e echipa ta acum!!! da dovada de repspect pt omul asta pt ca ajucat sub culorile echipei tale favotite!!! si sa iti dai seama ca noi petrolistii suntem oameni, va doresc voua, stelistilor, bafta in europa leagues i va felicit pt ca in sf sunteti pe primul loc!!! doar prostia ciobanului a facut sa nu fiti an de an acolo!!!

A-ţi apăra culorile clubului la care joci e ceva normal , chiar de bun simţ ! Nimic anormal în a-ţi lăuda galeria care te susţine dar să faci comparaţie între galerii ... mai ales între cea a Stelei şi cea a Petrolului , e total deplasată ( dacă nu chiar ridicolă ) !

Vezi toate comentariile (13)
Comentează