FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

Găman şi Bărboianu sînt acuzaţi de un fost coleg de trădare

Articol de GSP - Publicat joi, 17 martie 2011 00:00 / Actualizat joi, 17 martie 2011 18:45

Ajunşi în curtea rivalei Universităţii, Valerică Găman şi Ştefan Bărboianu au intrat în gura unui fost coleg de la Craiova, care îi acuză că au trădat culorile echipei şi încrederea suporterilor. Mădălin Ciucă, fundaşul de 28 de ani al Universităţii, a spus că fanii au tot dreptul să fie supăraţi.

" Au plecat din cantonament şi nu ştiu dacă au procedat corect. Probabil au avut motivele lor. Cu siguranţă au trădat încrederea suporterilor. Vorbesc cu lumea pe stradă, oamenii sunt dezamăgiţi de ceea ce s-a întâmplat", a spus Ciucă pentru editie.ro.

Jucătorul s-a referit şi la posibilul transfer al fraţilor Costea în Ştefan cel Mare, declarînd că cei doi atacanţi nu ar trăda niciodată încrederea suporterilor şi a coechipierilor şi nu ar accepta niciodată să meargă la Dinamo.

"Am văzut că se vorbea şi de alţi jucători ai Craiovei pe care îi vrea Dinamo. Era vorba despre fraţii Costea la un moment dat. Eu sunt prieten foarte bun cu ei şi ştiu că nu ar merge niciodată la Dinamo" , a mai spus Mădălin Ciucă.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Reacția fotbalistului luat de guler de Dorinel Munteanu: „Suntem obișnuiți!”
Superliga
Reacția fotbalistului luat de guler de Dorinel Munteanu: „Suntem obișnuiți!”
Dinamo poate pierde 1 milion de euro » Ultimele informații despre acest caz care le dă fiori „câinilor”
Superliga
Dinamo poate pierde 1 milion de euro » Ultimele informații despre acest caz care le dă fiori „câinilor”
Neil Lennon a semnat » Unde s-a angajat la o lună după despărțirea de Rapid
Campionate
Neil Lennon a semnat » Unde s-a angajat la o lună după despărțirea de Rapid

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (11)
barzoy
barzoy  •  20 Martie 2011, 16:49

S-au dus la o echipa foarte " buna " de 4-5 ani au jucat si ei odata in cupa uefa si s-au facut de ras ca de obicei , atat ca aici nu are cine sa ii fluiere daca gresesc ca la cati suporteri au aceasta echipa in tot anul daca adunam nu se fac 30 000 cat are STIINTA la un meci. FORZA STIINTA

aius
aius  •  18 Martie 2011, 10:27

inseamna ca decat ei doi,ceilalti care au ramas sunt ori platiti,ori fraieri.

reddogsv
reddogsv  •  18 Martie 2011, 08:23

Vai de capul vostru, Ciuca si ceilalti! Va obliga ala sa spuneti ,,Hu Dinamo'' dar nu stii niciodata pe unde iti vor umbla pasii, mai ales cand aveti conducatori ilustri ca Mititelu si cat timp aveti sangele asta ,,fierbinte'' o sa va ,,omorati'' intre voi. Va veti dezbina ... si veti ramane niste frustrati.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează