FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL CONSTANȚA

VIDEO Concluziile lui Gică Hagi, înainte de Farul - Poli Iași » Cine sunt absenții „marinarilor” și unde vrea „Regele” întăriri

Gheorghe Hagi
Gheorghe Hagi

Articol de - Publicat vineri, 02 august 2024 17:59 / Actualizat vineri, 02 august 2024 18:23

Gheorghe Hagi a identificat ce i-a lipsit echipei sale, Farul Constanța, în primele trei etape ale Superligii. Farul a ajuns pe ultimul loc în clasament, cu numai un punct câștigat. Patronul și antrenorul „marinarilor” a susținut, în conferința premergătoare jocului de pe teren propriu cu Poli Iași (3 august, ora 21:00), că elevii săi au fost neinspirați în ultimii 30 de metri.

Hagi așteaptă din partea jucătorilor lui să își revină pe teren propriu și să o învingă pe Poli Iași. „Regele” și-a analizat adversarii și știe că nu va avea o misiune ușoară. El a remarcat la trupa pregătită de Anthony da Silva că atacă spațiile lăsate libere și își finalizează cu șut acțiunile.

VIDEO » Mesajul lui Gheorghe Hagi înainte de Farul - Poli Iași: „Trebuie să ne revenim!”

„Suntem la un început de campionat cum nu ne așteptam, nu e un moment bun, dar am avut o săptămână să ne refacem, să fim noi și să ne atingem singurul obiectiv pe care îl avem acum, să câștigăm meciul acasă. E un meci cu o echipă la care deja antrenorul s-a adaptat, e o echipă periculoasă, așa cum sunt toate în prima ligă.

Sperăm să facem un meci bun, să fim mai inspirați în ultimii 30 de metri. În rest, cred că am făcut restul lucrurilor bine. La combinații și finalizare am fost ineficienți. Sper să spargem gheața și să luăm cele trei puncte. Trebuie să fim noi, trebuie să ne revenim, pentru că poți să ai succes doar atunci când ești tu.

Jocul nostru e făcut din ambele faze. Trebuie să jucăm bine atât ofensiv, cât și defensiv. Iașiul este o echipă destul de periculoasă pe fază ofensivă. Are jucători destul de buni, este o echipă care atacă spațiile, șutează la poartă. Este o echipă periculoasă, anul trecut am pierdut cu ei. Anul acesta sperăm să câștigăm”, a declarat Gheorghe Hagi la conferința de presă premergătoare meciului Farul Constanța - Poli Iași.

Gheorghe Hagi vrea să întărească ofensiva Farului

Referitor la situația accidentaților, „Regele” a precizat că „marinarii” nu vor putea conta în continuare pe căpitanul și stoperul Ionuț Larie (37 de ani) și pe extrema stângă Ionuț Cojocaru (31 de ani). De asemenea, patronul și antrenorul Farului a subliniat nevoia echipei sale de a se întări în compartimentul ofensiv.

Accidentați sunt tot aceiași, Cojocaru și Larie. Majoritatea jucătorilor sunt cu noi. Deocamdată încă stăm, vom vedea ce va fi. E clar că în atac trebuie să aducem, să avem alternative cât mai multe. S-a accidentat și Cojocaru, care era acolo. Mi-am pus baza în el, dar s-a accidentat destul de rău.

Sperăm să aducem ceva, pentru că sperăm să avem atacul mai bun. Să avem alternative mai viabile, nu doar copiii pe care îi avem în spate. Copiii care sunt foarte buni au arătat că pot fi acolo, dar e încă devreme să le creăm presiune”, a adăugat Hagi.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Nationala
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Tenis
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă
Superliga
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (5)
tomitan
tomitan  •  03 August 2024, 02:07

Hagi să-și pună elevii să citească cărtile lui Titi Teașcă apoi să-i bage pe teren." Datoria antrenorului este sa te aduca pana in careul de 16 m,de acolo tine de talentul jucatorului" parca asa suna o frază. Problema cea mai mare l-a Hagi este alta. Este patronul si antrenorul clubului,el cultivă ,creste si alege talentele din pepiniera Academiei. Exista 2 variante , semintele sunt de proasta calitate sau gradinarii sunt nepriceputi. Iesi campion national la categoriile de juniori ,dar tu nu poti promova macar un talent la echipa mare.Unul care sa te inteleaga. Ceva este stricat in acel mecanism iar Hagi trebuie sa-l repare. Dacă nu atrage investitori ,nu aduce un manager ,un CEO la club care sa faca curatenie si sa repare acel mecanism , la anul va juca la matineu sau mai rau va intra in faliment.

OlteanuMarian
OlteanuMarian  •  02 August 2024, 21:53

...hagi *** stie ca o sa castige n are niciun stres...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dobrin
dobrin  •  02 August 2024, 19:57

Sa-si aduca un decar de 25 de ani, viitor Balon de Aur. Vine gratis, nu-l vrea nimeni altcineva.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează