FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

UPDATE Gigi Mulțescu, internat la „Urgență” » Informații de ultim moment despre starea legendei lui Dinamo

Gheorghe Mulțescu, foto: GSP
Gheorghe Mulțescu, foto: GSP

Articol de , , - Publicat vineri, 13 septembrie 2024 10:10 / Actualizat vineri, 13 septembrie 2024 10:26

Gigi Mulțescu, 72 de ani, legenda celor de la Dinamo, trece prin momente delicate, chiar în aceeași perioadă în care Cornel Dinu a experimentat la rândul său clipe dificile și a fost internat în spital. Ionel Culina, fostul ofițer de presă al echipei, a dezvăluit situația medicală cu care se confruntă fostul mare fotbalist din Ștefan cel Mare.

UPDATE VINERI, ora 10:00 / Informații de ultim moment despre starea lui Gigi Mulțescu

Gigi Mulțescu este internat de vinerea trecută din cauza unei pneumonii. Legenda lui Dinamo respiră greu și este slăbit, totul pe fondul accentuării bolii Alzheimer. Mulțescu stă în permanență cu masca de oxigen.

Din informațiile GSP, astăzi ar trebui să fie consultat de un specialist în virusologie. Acesta va încerca să găsească o schemă de tratament la care dinamovistul să răspundă.

Ionel Culina, mesaj de suflet pentru Cornel Dinu și Gheorghe Mulțescu

Oamenii care au inspirat generații în șir de dinamoviști trec prin momente de cumpănă, iar „familia Dinamo” face scut în jurul lor.

În urmă cu o săptămână, suflarea dinamovistă a primit o veste tristă. Fostul mare fotbalist Cornel Dinu (76 de ani) a fost internat la spitalul Elias din București pentru a face o serie de investigații în legătură cu afecțiunile sale cronice.

Măcinat de probleme de sănătate, Gigi Mulțescu, cel care s-a retras de o perioadă considerabilă din viața publică, a fost și el internat la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca, a informat Culina. Cel care a apelat la un registru emoționant pentru a descrie situația celor două legende.

Ține-i, Doamne, sănătoși!

Unul e internat la „Elias” , altul la „Urgență”. Primul, cu „D” în frunte (76 în august), e cu 3 ani mai mare decât el, „Smurdul” fotbalului nostru (73 în noiembrie). Vârsta, cu ale ei probleme de viață, nu iartă pe nimeni. Doi titani ai lui Dinamo, plecați discret din fotbal, își caută ziua de mâine pe un pat de spital. N-o să vorbesc niciodată de problemele lor de sănătate, însă pot să spun că sunt pe mâinile unor medici de valoare.

Și am binecuvântarea lor să scriu, să se audă în toată țara, că la ora asta se uită la TV. Iar mâine vor schimba canalul pe fotbal, pe Arcul de Triumf, pentru meciul cu Slobozia lui Mihalcea. Asta dacă nu vor închide mai devreme televizorul. Se și plictisesc repede la vârsta lor, la valoarea lor.

- Ionel Culina, fostul ofițer de presă de la Dinamo

Gigi Mulțescu, internat la „Urgență” » Informații de ultim moment despre starea legendei lui Dinamo
Gigi Mulțescu, foto: Instagram ionel.culina

Nume uriaș din istoria clubului și erou al victoriei memorabile cu Hamburg (3-0), din urmă cu 40 de ani, în Cupa Campionilor Europeni, Mulțescu s-a retras din spațiul public anul trecut, din cauza unor probleme de sănătate.

A demisionat de la Dinamo în 2021, după un eșec cu Astra, scor 0-1, în semifinalele Cupei României.

De atunci n-a mai antrenat nicio echipă și s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate. În 2020, primul an al pandemiei de coronavirus, i-a salvat pe „câini” de la retrogradare.

De 5 oria antrenat-o Mulțescu pe Dinamo

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Logodnica titularului de la Rapid a venit din Australia în România şi a trăit un şoc: „Nebunesc! Nu am mai văzut aşa ceva vreodată”
Superliga
Logodnica titularului de la Rapid a venit din Australia în România şi a trăit un şoc: „Nebunesc! Nu am mai văzut aşa ceva vreodată”
Fotbalistul care a zis despre Gigi Becali că e „bolnav de Alzheimer” și-a anunțat retragerea, la 9 zile după transfer! „Am încercat să mă ridic, dar fără succes”
Superliga
Fotbalistul care a zis despre Gigi Becali că e „bolnav de Alzheimer” și-a anunțat retragerea, la 9 zile după transfer! „Am încercat să mă ridic, dar fără succes”
Prima reușită din noul format al Ligii Campionilor nu va fi uitată! Execuție senzațională a noului star de la Juventus
Liga Campionilor
Prima reușită din noul format al Ligii Campionilor nu va fi uitată! Execuție senzațională a noului star de la Juventus

Real Madrid - Stuttgart 3-1 » Chin blanco la start! Courtois și pedigriul european o scapă pe Real Madrid de rușine

Cum a apărut fiica lui Șumudică pe Giulești: „Mi se pare mie sau duduia o copiază pe Teodora Stoica?”


Comentarii (22)
creeperno534
creeperno534  •  13 Septembrie 2024, 22:54

Doamne ajuta sa-si revina!

magic4ever
magic4ever  •  13 Septembrie 2024, 11:58

Sanatate Gigi Mulțescu!

cnr67
cnr67  •  13 Septembrie 2024, 11:31

Aveam 17 ani cand Gigi Multescu ducea scorul la 2-0 pe 23 August, cu Hamburg, detinatoarea Cupei Campionilor Europeni. Pe urma a mai dat si Orac unul, iar spre final Lica Movila a scuturat transversala de pe la 30m. Ce vremuri pentru Dinamo, Steaua si Craiova, tremurau marile echipe din Vest in fatza romanilor. Gigi a mai dat unul si in retur, dribland tot in careul lui Stein, dupa ce marcase Talnar si ne scapase de emotiile calificarii. Un fotbalist cerebral si talentat si un om la locul lui. Sanatate!

Vezi toate comentariile (22)
Comentează