FOTBAL  »  Superliga  »  OȚELUL - FARUL 0-0

Gică Hagi, reacție categorică după plecarea lui Edi Iordănescu de pe banca României: „Trebuia să rămână”

Gică Hagi, foto: captură de ecran Prima Sport
Gică Hagi, foto: captură de ecran Prima Sport

Articol de - Publicat marti, 23 iulie 2024 00:32 / Actualizat marti, 23 iulie 2024 01:06

Oțelul Galați - Farul Constanța 0-0. Gheorghe Hagi (59 de ani), tehnicianul constănțenilor, a oferit prima reacție după primul punct obținut de echipa sa în noul sezon de Superliga. „Regele” a abordat și subiectul plecării selecționerului Edi Iordănescu (46 de ani), fiind surprins neplăcut. Acesta se aștepta ca selecționerul să continue în contextul în care a făcut lucruri bune pe banca echipei naționale.

În ce privește meciul, Hagi a spus că echipa sa trebuia să câștige în contextul în care și-a creat mai multe ocazii de a marca. El a vorbit despre nevoia sosirii unui atacant la Farul, după plecarea lui Louis Munteanu (22 de ani), dar și despre noile achiziții și cum s-au integrat în echipa gândită de el la Farul.

Hagi nu se aștepta la plecarea lui Edi Iordănescu de pe banca României: „E decizia lui, din păcate”

„Trebuia să câștigăm, am avut ocazii, știam că întâlnim o echipă cu un joc conturat. Am avut ocazii, ne-am descurcat bine din punct de vedere ofensiv, am avut jocul la dispoziția noastră. Nu știu dacă adversarul a avut ceva pe poartă, doar la cornere ne-au pus probleme.

Atât s-a putut, păcat că n-am marcat. E clar, o vede și soacră-mea, ne trebuie atacant. Din păcate, și Rivaldinho s-a accidentat, Cojocaru, avem nevoie în zona aceea, vom vedea. Dican arată bine, Ciobanu mai are și el foarte mult. Are nevoie de multe antrenamente, meciuri. A forțat astăzi, știam că nu poate să ducă mai mult.

Iancu trage de el, nu poate să reziste 90 de minute, sperăm să apară și Bălașa săptămâna asta.

E surpriză (n.r. - plecarea lui Edi Iordănescu de pe banca naționalei României). Un antrenor când face bine lucrurile trebuie să rămână. Logic era să rămână și să meargă cu echipa națională. Din păcate, asta e decizia lui, el știe cel mai bine, n-avem de ce să comentăm prea mult”, a declarat Gică Hagi, la Prima Sport.

Întrebat dacă ar putea fi o variantă pentru preluarea băncii echipei naționale, Hagi s-a rezumat la a spune: „În seara asta vorbesc numai despre acest meci, mai devreme sau mai târziu o să auziți (n.r. - despre această posibilitate), vom vedea.”

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Scene revoltătoare la finalul meciului Kosovo - România! Radu Drăgușin a luat atitudine
Nationala
Scene revoltătoare la finalul meciului Kosovo - România! Radu Drăgușin a luat atitudine
Mircea Lucescu, după debutul perfect la naționala României: „Ei 3 au fost senzaționali!”
Nationala
Mircea Lucescu, după debutul perfect la naționala României: „Ei 3 au fost senzaționali!”
Haos sub ochii vedetelor din Premier League » Doar militarii înarmați au putut opri furia fanilor, după ce naționala lor a suferit un eșec istoric
Campionate
Haos sub ochii vedetelor din Premier League » Doar militarii înarmați au putut opri furia fanilor, după ce naționala lor a suferit un eșec istoric

„Domnule Ion Țiriac, ați primit pensia recalculată?” » Răspunsul miliardarului pentru GSP: „Mi-e rușine să spun! Scuzați-mă...”

Simona Halep și proaspăta soție a lui Ianis au atras toate privirile la evenimentul de la Academia lui Hagi


Comentarii (4)
REMEMBER87
REMEMBER87  •  23 Iulie 2024, 09:43

Hagi e Regele......Marii Negre ! Pe Dimbovita apele sunt tulburi ! Coabitarea Hagi- Burleanu e imposibila ! Deci zero sanse ca Hagi sa preia nationala !!

Ianis.e.varza
Ianis.e.varza  •  23 Iulie 2024, 09:38

Adu bentita in atac, ca si asa e la Rangers doar cu numele, el de fapt nu mai conteaza de cel putin 2 ani. Sau astepti sa l lase Rangers liber de contract ca sa l iei GRATIS cum iti place tie de altfel ? Retine, daca Farul nu era ajutata de Federatie si arbitrii, nu ar fi castigat niciodata Campionatul.

Gratian68
Gratian68  •  23 Iulie 2024, 09:10

Eu nu inteleg asta cu Iancu...cum adica nu poaye mai mult, fizic ? Pai e inceput de campionat...a fist in cantonament...si la incepitul campionatului nu e pregatit fizic ? Ori Iancu este extrem de neprofesionist, ori nu s.a fscut ce trebuie in cantonament.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează