FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gigi a tăiat trei de pe listă. Cîţi mai prind finalul? :)

Articol de - Publicat luni, 21 martie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 20 martie 2011 19:19

Becali s-a supărat deja pe Dică, pe Burdujan şi pe Szekely, pe care i-a scos din calculele pentru titularizare. În ritmul ăsta, Steaua mai are jucători doar pentru maximum 8 meciuri

Sorin Cîrţu a mai rămas cu 23 de jucători în lot. Gigi Becali a sacrificat deja trei de cînd l-a numit pe Sorinaccio: Dică, Burdujan şi Szekely au pierdut deja lupta pentru titularizare, la ordinul patronului. Deci trei tăiaţi de pe listă în urma primelor două jocuri cu olteanul pe bancă. Dacă Gigi îşi păstrează ritmul cu care elimină fotbalişti, cîte trei la fiecare două partide, Steaua n-o să mai aibă rezerve suficiente de aşezat pe bancă peste patru etape! Iar în runda a 30-a, îi vor mai rămîne fix 11 oameni în tot lotul! Antrenorul poate să se roage că între cei 11 nu se vor găsi ambii portari de acum, Tătăruşanu şi Stanca. :)

A mai "ochit" cîţiva
Gigi are deja ţinte clare pentru perioada următoare. Discursul de după egalul cu FC Vaslui a indicat cine e în pericol să mai piardă echipa. Patronul i-a criticat dur pe Ricardo, pe Bonfim şi pe Bilaşco. Şi nu e prima oară cînd se plînge de randamentul lor. Mai ales închizătorul brazilian l-a scos din minţi sîmbătă, aşa că şi el ar putea să-şi ia gîndul de la tricoul roş-albastru în curînd: "Nu-l mai suport! Cînd îl văd la minge, tremur de frică, să nu o piardă, să nu facă el vreo gafă!".

Cîrţu e de acord
Antrenorul a respectat pînă acum deciziile pe care le-a luat şeful din lojă. Pe Dică l-a criticat şi el: "Nu l-am folosit sîmbătă, deoarece eu prefer fotbaliştii mai rapizi, care să crească ritmul atunci cînd îi trimit pe teren, iar el nu se încadrează în categoria asta". Cîrţu vorbise şi în săptămîna dinaintea partidei despre principiul colaborării cu Gigi: "Dacă interesul conducerii e să renunţăm la jucători vîrstnici şi să folosim tineri, mă voi conforma!".

A mai făcut victime
Lui Becali nu i-a căşunat din senin pe propriii jucători. El i-a mai scos pe unii din echipă şi în trecut. Adrian Neaga, Florin Lovin sau Carlos s-au numărat printre victimele patronului. De cele mai multe ori a fost vorba despre un interes economic, adică fotbaliştii respectivi refuzau reducerea salariilor sau rezilierea contractelor. În 2011, el a exclus jucători doar pe criterii sportive. :)

Improvizează la Timişoara
Problemele de lot pe care Steaua oricum le avea, plus cele pe care le-a provocat Gigi îi fac viaţa grea lui Cîrţu. În etapa viitoare, cu Poli Timişoara, tehnicianul nu se poate baza pe mijlocaşul stînga titular, Tănase, care e accidentat. Acum nu mai are voie să-l utilizeze nici pe Szekely, aşa că va trebui să găsească o "invenţie" salvatoare. O soluţie a experimentat-o deja în partea a doua a jocului cu Vaslui: Brandan fundaş stînga, iar Latovlevici mijlocaş.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Stiri extrasport
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Superliga
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont
Superliga
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (4)
cismasuciprian
cismasuciprian  •  22 Martie 2011, 20:06
Postat de florinch pe 21 Martie 2011, 07:22

Stiti ce-mi pare rau?Ca valoarea stelei nu-mi da sperante ca ar putea incurca cu ceva Timisoara,decat doar daca aplica antrenorul Cartu metoda:"autobaza in poarta" si sa joace la un 0-0.

asa e sunt varza...pot sa bage in teren si 14 15...ca tot ai bate tm.....nu au nici o sansa..caraghiaosele astea 11 care vor juca:)))

blackdragon
blackdragon  •  21 Martie 2011, 12:45

szekely trebuie sa joace numai pe dreapta ca sa dea randament.vad ca nici Cartu nu intelege treaba asta

ss_iniesta_ss
ss_iniesta_ss  •  21 Martie 2011, 09:43

Daca ai 40 de jucatori normal ca iti permiti sa dai afara si 20 ;)

Vezi toate comentariile (4)
Comentează