FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO FCSB a recunoscut interesul pentru Lukas Zima! Anunțul făcut de Becali: „Ne trebuie un portar, lui Vlad nu-i mai arde!”

Lukas Zima / Foto: Imago Images
Lukas Zima / Foto: Imago Images

Articol de , , - Publicat luni, 23 septembrie 2024, 11:41 / Actualizat luni, 23 septembrie 2024 12:45

Gigi Becali (66 de ani), patronul de la FCSB, a dezvăluit că este interesat să îl transfere pe portarul Lukas Zima (30 de ani) de la Petrolul.

„Am vorbit că ne trebuie un portar, lui Vlad nu îi mai arde. Posibil să fie Zima în locul lui”, a spus azi Gigi Becali. Contractul lui Andrei Vlad cu FCSB se încheie în decembrie 2024.

În ultima perioadă, GSP a dezvăluit că au existat discuții despre un posibil interes al FCSB-ului pentru Lukas Zima (30 de ani). Primul care a vorbit despre acest interes a fost Claudiu Tudor, președintele de la Petrolul, imediat după meciul direct cu FCSB, 1-1, sâmbătă seară.

„Nu știu dacă era cazul să apară acum această discuție legată de Zima. E adevărat că au întrebat cei de la Steaua despre el, pentru că FCSB e Steaua, după părerea mea. Nu a existat nicio ofertă concretă însă, ci doar o tatonare. Au mai fost și alte cluburi care au întrebat despre Zima, fiindcă e unul dintre cei mai buni portari din Liga 1”, a declarat duminică Mihai Stan, impresarul portarului, pentru GSP.ro.

Lukas Zima a fost adus din liga a doua din Olanda

Lukas Zima a fost transferat la Petrolul în iulie 2023, de la VVV-Venlo, echipă din liga secundă a Olandei.

În acest sezon, portarul a fost titular în toate cele 10 meciuri, iar în acestea a primit 7 goluri. În cele 39 de meciuri disputate pentru Petrolul sezonul trecut din Superligă, în poarta lui Zima s-au marcat 48 de goluri.

Ajuns la 30 de ani, portarul Lukas Zima a mai evoluat pentru Slavia U19, Genoa U19, Genoa, Reggiana, Uniune Venezia, Mantova, Perugia, AS Livorno și VVV-Venlo.

850de mii de euro este cota lui Lukas Zima

Gafa cu Petrolul l-a costat pe Târnovanu un contact mai bun

Patronul de la FCSB a declarat că îi pregătise un contract cu un salariu mărit lui Târnovanu, însă, după greșeala făcută de acesta în meciul cu Petrolul, scor 1-1, a cerut să nu mai fie înregistrat noul angajament.

„Lui Târnovanu i-am mărit contractul, dar nu l-au înregistrat. În ziua aia am zis să nu îl mai înregistreze. Dacă face asemenea greșeli. Dacă Târnovanu ieșea ca lumea sau dădea ca lumea în minge, era meciul gata”, a declarat Gigi Becali.

39de meciuri a jucat Lukas Zima pentru Petrolul în Liga 1

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
FCSB a luat decizia în cazul lui Târnovanu! Ce se întâmplă cu portarul după gafa din meciul cu Petrolul
Superliga
FCSB a luat decizia în cazul lui Târnovanu! Ce se întâmplă cu portarul după gafa din meciul cu Petrolul
FCSB a recunoscut interesul pentru Lukas Zima! Anunțul făcut de Becali: „Ne trebuie un portar, lui Vlad nu-i mai arde!”
Superliga
FCSB a recunoscut interesul pentru Lukas Zima! Anunțul făcut de Becali: „Ne trebuie un portar, lui Vlad nu-i mai arde!”
Lyon - Marseille, cel mai nebun meci al sezonului » OM a jucat în 10 din minutul 5: incredibil cum s-a terminat derby-ul
Campionate
Lyon - Marseille, cel mai nebun meci al sezonului » OM a jucat în 10 din minutul 5: incredibil cum s-a terminat derby-ul

Gigi Becali a dezvăluit meciul la care va reveni pe stadion » Câți bani a strâns pe biletele din Europa League până acum

Bănel Nicoliță a dezvăluit ce salariu are în Liga 4 din România. Primă uriașă primită la semnătură


Comentarii (3)
Oprisan.G
Oprisan.G  •  23 Septembrie 2024, 13:01

Fergusoane ia-l pe Zima , e mai bun de 10 ori decat Tarnovanu! Steaua nu a mai avut portar mare de la Nita incoace!

Hagicianul
Hagicianul  •  23 Septembrie 2024, 12:10

Că și vine Zima să frece banca de rezerve când acum e titular meci de meci... Nu toți sunt Ianis Hagi, să accepte să uite cum e să joace într-un meci oficial, doar ca să încaseze un salariu bun.

Alb.invers
Alb.invers  •  23 Septembrie 2024, 11:58

Gigel o să-și ia portar de la o firmă de pază..... La ce-i trebuie!?... Nu-i are pe deaconu și tot CCA -ul!?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close