FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali a dezvăluit clauza lui Olaru: „Pe atât pleacă”

Darius Olaru/ foto: Cristi Preda (gsp)
Darius Olaru/ foto: Cristi Preda (gsp)

Articol de - Publicat joi, 15 august 2024 20:05 / Actualizat joi, 15 august 2024 20:16

Gigi Becali (66 de ani), patronul de la FCSB, a dezvăluit pe cați bani îi lasă pe mijlocașul Darius Olaru (26 de ani) să plece.

În ultima vreme, au existat mai multe discuții despre plecarea lui Darius Olaru de la FCSB. Căpitanul de la echipa roș-albastră este dorit de PSV, campioana Olandei.

Gigi Becali dezvăluie clauza de reziliere a lui Olaru

Gigi Becali a dezvăluit că el nu știe exact echipa care este interesată de Darius Olaru. Patronul a crezut că mijlocașul are clauză de 8 milioane de euro, însă nu are atât.

Latifundiarul din Pipera vrea să îl lase pe Olaru să plece pe 5,25 milioane de euro. În plus, Becali a dezvăluit că mijlocașul este dorit și de o echipă din Rusia.

„Eu nu știu exact echipa, de PSV am auzit de la presă. Nu mai are rost să țin secret. Problema e că eu știam că are clauză 8 milioane, dar nu are atât.

Eu i-am spus lui Giovanni că vreau 7-8 milioane pe el, dar nu am cum să iau atât. Le-am zis că trebuie să dea 5 milioane și 250.000 de euro, ca pentru Coman. Cu 5,25 milioane de euro, Olaru pleacă.

Eu știu că și o echipă din Rusia îl vrea, dar nu cred că va accepta, nu cred că e idiot. De ce să pleci în Rusia pentru 900.000 de euro salariu? Așa, îi dau eu 700 000.

Iar cealaltă e în Europa. Eu n-aș pleca decât pe 1,5 milioane de euro salariu. Păi poate să rămână în România dacă e așa, îi dau eu 600.000-700.000”, a declarat Gigi Becali, la Prima Sport.

Becali a declarat în trecut că este pregătit să îl lase pe Olaru să plece după meciurile cu LASK Linz.

7 milioane de euroeste cota de piată a lui Darius Olaru, conform site-ului de specialitate Transfermarkt

Căpitanul de la FCSB este cel mai bine cotat jucator din Superligă.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Nationala
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Tenis
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă
Superliga
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (9)
zb59
zb59  •  16 August 2024, 04:26
Postat de observator_federal pe 15 August 2024, 21:13

Gigi aruncă tot felul de șopârle și momeli pentru fraieri prin intermediul presei... Pe bune, doar cu supranumele de "Mbappe de România" si cu "ezitările" privind prețul final - toate preluate și răs-reluate de presa "sportivă" bucureșteană și de Transfermarkt.ro - Gigi a rotunjit prețul final de vânzare al lui Florinel Coman. Dacă nu cumva "bonusul" de 0,25 obținut de Gigi să nu fi fost o capcană de la care să fi început "povestea vietnameză" a deturnării financiare a transferului...

Mai spala ciobanul niste maruntis, ca si “regele”. Astia doi fiind ruda, se pare!:)

lefter_popescu
lefter_popescu  •  15 August 2024, 22:12

Ratând calificarea, Gigi Valiza, fiind pe drojdie , a început sa-si pună oile pe taraba...

Hitech
Hitech  •  15 August 2024, 21:48

Nu știu dacă ați auzit de Saúl Ñiguez, fost la Atlético și actual jucător la Sevilla, mijlocaș de 29 de ani care a jucat pt Spania. Valoarea lui necosmetizatā e de 7,5 mil. euro. Dacă cineva chiar se pricepe, să facă o comparație cu Olaru și "valoarea" lui.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează