FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Becali, contrazis de Mihai Stoica! Bîrligea poate juca în CFR - FCSB! Cum e posibil

Daniel Bîrligea și Gigi Becali +47   FOTO
Daniel Bîrligea și Gigi Becali

Articol de - Publicat miercuri, 04 septembrie 2024 10:45 / Actualizat miercuri, 04 septembrie 2024 11:50

Daniel Bîrligea (24 de ani) este transferul cu care Gigi Becali (66 de ani) speră să dea lovitura în această vară. Patronul campioanei României i-a plătit CFR-ului 2 milioane de euro și a dezvăluit la conferința de presă faptul că atacantul nu va putea juca niciodată contra fostei sale echipe. Mihai Stoica (59 de ani) a ținut să-l contrazică pe Gigi Becali și a explicat faptul că, într-o situație delicată, acesta ar putea juca.

CFR Cluj a păstrat 15% dintr-un viitor transfer, plus alte bonusuri, iar Ioan Varga, patronul echipei, a solicitat o clauză specială, acceptată de Becali. Pe durata înțelegerii dintre FCSB și Bîrligea (5 ani), atacantul nu poate juca împotriva fostei sale echipe.

Totuși, Mihai Stoica a explicat condițiile în care jucătorul ar putea totuși să evolueze împotriva vicecampioanei României.

Daniel Bîrligea poate juca în FCSB - CFR Cluj

Mihai Stoica a fost șocat de clauza pe care a acceptat-o Gigi Becali și nu a fost de acord cu ea. Totuși, realist, Meme a recunoscut faptul că mutarea ar fi putut pica dacă FCSB nu accepta clauza.

Pus în situația în care FCSB ar avea un meci capital în lupta pentru titlu cu CFR Cluj, Mihai Stoica a explicat faptul că Bîrligea va juca în cazul în care campioana României va achita o sumă considerabilă, pe care n-a vrut să o dezvăluie.

„Asta n-o s-o înțeleg niciodată (n.r. - clauza specială prin care Bîrligea nu poate juca împotriva CFR-ului). N-am înțeles-o nici la Compagno, dar asta face parte din tehnica de negociere a lui Gigi. Poate dacă nu era chestia asta nu se făcea.

Am idee de suma care trebuie plătită dacă el joacă. Am văzut contractul. Suma e mare, dacă era mică era simplu, era simplă treaba. Se poate plăti dacă e așa (n.r. - meci decisiv cu CFR Cluj pentru titlu).

Clauzele astea nu prea sunt în regulă. Ar trebui să fie nule de drept, dar pentru asta trebuie să se ajungă la o comisie pentru că îngrădești dreptul omului la muncă. Posibil să contravină codului muncii și e posibil să cadă”, a declarat Mihai Stoica, la Prima Sport.

N-are voie să joace cu CFR 5 ani de zile. Dar peste un an și jumătate va face pasul la o mare echipă. La o echipă mare, mare! O să vedeți.

- Gigi Becali, patron FCSB

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
„Sandi” surâde în „orezărie” » Poli Iași a răpus-o pe Universitatea Craiova, la debutul lui Săndoi, pe un gazon imposibil
Superliga
„Sandi” surâde în „orezărie” » Poli Iași a răpus-o pe Universitatea Craiova, la debutul lui Săndoi, pe un gazon imposibil
Cum s-a descurcat Horațiu Moldovan la debutul pentru Sassuolo » Ce notă i-au dat italienii
Campionate
Cum s-a descurcat Horațiu Moldovan la debutul pentru Sassuolo » Ce notă i-au dat italienii
SFÂȘIETOR! A plâns 11 minute la telefon când a aflat vestea morții lui Gigi Mulțescu: „Dascălul meu, tatăl meu, fratele meu! De ce te-ai dus așa curând? Eram o echipă, simt că nu mai am mâini și picioare”
Superliga
SFÂȘIETOR! A plâns 11 minute la telefon când a aflat vestea morții lui Gigi Mulțescu: „Dascălul meu, tatăl meu, fratele meu! De ce te-ai dus așa curând? Eram o echipă, simt că nu mai am mâini și picioare”

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

A urcat pe scena de la Vocea României și nimeni nu și-a dat seama că e fiul legendei sportului românesc


Comentarii (5)
CiprianBirtea_84
CiprianBirtea_84  •  04 Septembrie 2024, 16:56

În general, echipele nu vor ca foștii jucători să joace împotriva lor imediat după ce au fost transferați.

tictictic
tictictic  •  04 Septembrie 2024, 15:27
Postat de Cormiz pe 04 Septembrie 2024, 11:02

Va doare tare și acum faptul că Neluțu vi l-a suflat pe Louis Munteanu. Cineva zicea aici că cine îl va avea pe Louis va câștiga campionatul Euil cred că prea tare s-a ofticat domnul Becali de a ajuns să spună că strugurii sunt acri Iar domnul Stoica ii canta in struna din cutia de carton.

Bati campii; CFR poate castiga campionatul, insa in niciun caz pentru ca "l-a suflat" Stelei (eu asa ii zic) pe Louis Munteanu! Mai mult, cat ma pricep eu la fotbal, consider ca Birligea se preta mai bine pe stilul de joc al CFR-ului, in vreme ce Munteanu ar fi fost mai apropiat de ceea ce joaca Steaua (eu asa ii zic). In fine, Birligea e un atacant de careu foarte bun, peste Munteanu la capitolul asta, insa ramane ca echipa sa joace in asa fel incat sa-i puna in valoare calitatile si sa i le exploateze la maximum...

rav410wrc
rav410wrc  •  04 Septembrie 2024, 13:00

Numa'-n Romanika auzim despre astfel de "clauze" si chichite !! :)))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează