FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali a „demolat” 4 jucători după meciul cu UTA: „Ce faci, bă, ești pomanagiu? Joacă, bă, fotbal!” + „A fost buimac”

Articol de - Publicat luni, 02 septembrie 2024 11:33 / Actualizat luni, 02 septembrie 2024 16:51

Gigi Becali (66 de ani), patronul de la FCSB, a dezvăluit ce jucători l-au dezamăgit în meciul cu UTA, scor 2-0.

Chiar dacă FCSB a câștigat meciul cu UTA, scor 2-0, din etapa cu numărul 8 a Superligii. Gigi Becali tot a avut anumite nemulțumiri legate de prestația echipei sale.

Gigi Becali critică 4 jucători după meciul cu UTA

Gigi Becali i-a criticat pe Lixandru, Tavi Popescu, Risto Radunovic și Ștefănescu după meciul cu UTA.

Totuși, Radunovic a fost rezervă neutilizată în meci, dar patronul susține că nu i-a convenit.

„Am întâlnit o echipă slabă. Puteau să ne coste greșelile. UTA avut ocazii, dacă dă gol în minutul doi se complică lucrurile. Lixandru, de emoții, a fost buimac. Îmi părea rău de el, că jucase extraordinar în meciul trecut. A dat numai la adversar, nu puteam să îl schimb. Dar trebuia să fac 4 schimbări, am făcut doar 3. 

Nu mi-a convenit nici Risto, nici Lixandru, nici Tavi, care credeam că și-a revenit. Pac, el își lasă piciorul în spate. Ridică mâinile, dar degeaba, că e VAR. Nu ai voie să ceri de două ori 11 metri, că te înveți pomanagiu. Ce faci, bă, ești pomanagiu? Joacă, bă, fotbal! Aici e război.

Ștefănescu e emotiv, îi e frică, a venit unde îl copleșește celebritatea. Joacă la FCSB. Știe că aici trebuie să joace. Când vine mingea la el are emoții, la Sepsi era mai ușor. El nu trebuie să facă mai mult. El vrea să facă prea mult.

Calitatea lui umană arată că vrea să mă răsplătească și vrea să facă mai mult decât poate. Nu îi iese nimic, nici nu știe când să tragă sau să nu tragă, nu îi ies driblingurile. Nu are șut pe poartă. Eu cred că își revine, e un om foarte bun. Iar calitatea fotbalistică nu i-o ia nimeni.

Dar eu nu am timp de el la ora asta. Se apropie play-off-ul acum. Ștefănescu și Tavi trebuie să dea goluri sau pase de gol”, a declarat Gigi Becali, la Fanatik.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Dănuț Lupu a agresat un arbitru la meciul de astăzi » Reacția dinamovistului: „Nu s-a întâmplat nimic. Lumea rea vorbește...”
Liga 3
Dănuț Lupu a agresat un arbitru la meciul de astăzi » Reacția dinamovistului: „Nu s-a întâmplat nimic. Lumea rea vorbește...”
Scene incredibile în Petrolul - Farul » Alibec s-a dus glonț către coechipier! Hagi a privit uimit: „Ce faci?!”
Superliga
Scene incredibile în Petrolul - Farul » Alibec s-a dus glonț către coechipier! Hagi a privit uimit: „Ce faci?!”
„Cea mai modernă bază sportivă din România” a primit undă verde! Va fi al doilea cel mai mare stadion din țară
Liga 3
„Cea mai modernă bază sportivă din România” a primit undă verde! Va fi al doilea cel mai mare stadion din țară

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

A urcat pe scena de la Vocea României și nimeni nu și-a dat seama că e fiul legendei sportului românesc


Comentarii (12)
doar..titi
doar..titi  •  02 Septembrie 2024, 15:52

hahaha....cioban filozof am mai vazut ...da bisnitar filozof .... mai rar!!!!

golf_club
golf_club  •  02 Septembrie 2024, 13:17

"BREAKING NEWS: Gigi Becali a „demolat” 4 jucători " Atat s-a putut, s-a terminat jurnalismul in curtea GigiSP. Se rasuceste Ioan Chirila...

teleleu_ionel
teleleu_ionel  •  02 Septembrie 2024, 13:16
Postat de viorelgh1 pe 02 Septembrie 2024, 12:22

Nu trebuia sa=l schimbi pe Stefanescu ,daca aveai 1 lovitura libera de la 20-25 m cine o executa sub bara Lixandru !!! Nu ai alt jucator mai bun ca Olaru si Stefanescu ce loveste mingea perfect cu ambele picioare ,daca nu-l lai sa joace si-l schimbi mereu i-l distrugi , Dan Petrescu scoate din Stefanescu in 2 luni cea mai buna extrema drepta din Romania

Are 100 de oameni pe langa el, MM, Argaseala, Andone, o armata de consilieri care mananca fotbal pe paine si care-i spun asta de ani de zile, crezi ca ne asculta pe noi!? :))

Vezi toate comentariile (12)
Comentează