FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali a numit jucătorul pe care l-ar dori, dacă rămâne fără Olaru: „Îmi place cel de la Dinamo”

FOTO: Imago Images
FOTO: Imago Images

Articol de - Publicat joi, 15 august 2024 19:48 / Actualizat joi, 15 august 2024 20:42

Gigi Becali, patronul de la FCSB, și-a făcut planul în cazul în care transferul lui Darius Olaru la PSV se va concretiza.

Din informațiile GSP, Olaru e dorit de campioana Olandei, care ar fi dispusă să plătească 5 milioane de euro pentru căpitanul de la FCSB. Iar Gigi Becali, patronul campioanei României, știe deja ce trebuie să facă dacă pleacă Olaru.

Latifundiarul a declarat că va aduce un atacant, iar Florin Tănase va juca în spatele „vârfului”. Gigi Becali a și avansat un nume de jucător pe care îl place, și anume Hakim Abdallah, atacantul lui Dinamo, care în acest sezon a jucat extremă dreapta, în sistemul 4-3-3.

Gigi Becali: „Îmi place Abdallah, de la Dinamo”

„Eu vreau să văd dacă pleacă Olaru prima dată. Să văd cum joacă Tănase în locul lui. Mai revine și Tavi Popescu. Altfel, nu are rost să vorbesc acum. Îmi trebuie un atacant, că Tănase ar juca în locul lui Olaru, iar Miculescu nu e atacant.

Din campionat n-am pe cine să aduc. Mie îmi place Abdallah, de la Dinamo. Eu vreau un atacant foarte puternic. FCSB nu stă într-un jucător. Dacă pleacă, să plece. Nu am stat în Coman, nu stăm nici în Olaru.

Eu vând, să vină altul la rând. Eu iau 6 pe Coman, că atât trebuie să dea”, a declarat Gigi Becali, patronul de la FCSB, la Prima Sport 1.

450.000 de euroe cota lui Hakim Abdallah, potrivit Transfermarkt

Hakim Abdallah, ajuns vara trecută la Dinamo, a fost unul dintre titularii echipei în sezonul trecut, în care „câinii” s-au salvat de la retrogradare la baraj. A început și acest sezon în echipa de start, a marcat două goluri și a oferit două assist-uri în 5 meciuri jucate în Superliga.

Ultimul transfer pe ruta Dinamo - FCSB a fost Harlem Gnohere, tot atacant

Match Quiz Rapid - Dinamo

Ce așteptări ai de la derby-ul bucureștean? Plasează gratuit predicțiile tale și câștigă premiile puse în joc!

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Nationala
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Tenis
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă
Superliga
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (22)
creeperno534
creeperno534  •  16 August 2024, 22:37

Doar Dinamo Bucuresti 16 august 2016

FCSteauaBucurestiFCSB
FCSteauaBucurestiFCSB  •  16 August 2024, 17:40

N-are valoare abdallah ala de la potaite, e jucator de B , nu degeaba joaca la mimao coafor zis doar dinamo-n b :))) altfel orice jucator de-al lor abia asteapta sa vina la FCSteauaBucuresti (vezi ce le-a dat-o catzeluselor bizonul Gnohere si a plecat la Steaua imediat ce primit oferta).

luter
luter  •  16 August 2024, 13:05

si asa ciobenul cu turla pe cap facuta de ciucu ,a vazut filmul ;visul unei nopti de vara ; ,calmeazate mai metelea de io ,lasa pe mumu din galati sa aduca rapandule pe bani frumosi de la tine si o cota mica pentru el .

Vezi toate comentariile (22)
Comentează
Close