FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali are oferta pe masă pentru Dawa! Ce club a pus ochii pe internaționalul camerunez

Joyskim Dawa  Foto: Imago
Joyskim Dawa Foto: Imago

Articol de - Publicat duminica, 25 august 2024 11:50 / Actualizat duminica, 25 august 2024 15:36

FCSB a primit o ofertă de 2 milioane de euro pentru fundașul central Joyskim Dawa.

Cu toate acestea, stoperul camerunez nu ar pleca de la FCSB pentru o sumă mai mică de 3 milioane de euro sau fără să i se achite clauza de reziliere de 5 milioane de euro.

Presa din Africa anunță că Panathinaikos este interesată de serviciile lui Dawa

Presa din Africa a scris despre interesul celor de la Panathinaikos pentru Dawa. Conform Africafoot, clubul grec a trimis o ofertă de 2 milioane de euro roș-albaștrilor. Conform aceleiași surse, grecii vor merge până la capăt pentru transferul fundașului camerunez, deși Gigi Becali i-a setat un preț de minimum 3 milioane de euro. Dawa este cotat de site-urile de specialitate la 1,3 milioane de euro.

Gigi Becali are oferta pe masă pentru Dawa! Ce club a pus ochii pe internaționalul camerunez
Dawa în Sparta Praga - FCSB 1-1, în turul 3 preliminar din Champions League, foto: Cristi Preda / GSP

Dawa a ajuns în România la FC Botoșani în 2021 de la formația letonă Valmiera. După un an petrecut în tricoul botoșănenilor, Joyskim Dawa a fost transferat de FCSB pentru 350.000 de euro. De atunci, Dawa a jucat în 99 de meciuri pentru FCSB, a marcat de 10 ori și a oferit două pase decisive. A marcat de două ori în campania din Champions League a campioanei României.

Dawa are o clauză de reziliere de 5 milioane de euro

Gigi Becali a anunțat recent că dacă cineva va plăti clauza de 5 milioane de euro a jucătorului, poate pleca. Oferta celor de la Panathinaikos este substanțial mai mică. Cu toate acestea, Becali își dorește ca Dawa să continue la FCSB.

Dawa e un jucător important, e jucător de 3 milioane. Cum să plece acum Dawa? Avem o opțiune în vară, depinde de noi să-i prelungim contractul. Cred că se prelungește pe 3 ani. Și se va prelungi. Dawa nu face parte din categoria fotbaliștilor de care vreau să scap
- Gigi Becali

Dawa poate evolua în meciul împotriva celor de la Hermannstadt, dar este suspendat pentru returul cu LASK Linz. Cu toate acestea, Gigi Becali a declarat că îl va folosi pe fundașul central camerunez în fiecare meci în care se poate.

„Azi am vorbit cu MM și i-am zis. Cel mai important e următorul meci. Fundași centrali vor fi Dawa și Ngezana la toate meciurile. Eu joc cu cei mai buni jucători, va fi rotație, dar în funcție de cum au jucat, ca să fie cei odihniți. Doar ei doi vor juca, că nu obosesc. Acum, cu Linz e altă situație, că e suspendat”, a declarat Gigi Becali.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Mircea Lucescu nu are stare » Decizia luată imediat după meciurile din Liga Națiunilor
Nationala
Mircea Lucescu nu are stare » Decizia luată imediat după meciurile din Liga Națiunilor
Victor Pițurcă e convins că FCSB a greșit grav cu transferul lui Daniel Bîrligea: „Cum să dai două milioane pe el?”
Superliga
Victor Pițurcă e convins că FCSB a greșit grav cu transferul lui Daniel Bîrligea: „Cum să dai două milioane pe el?”
În seara în care Cristina Neagu și-a anunțat retragerea, Dinamo a câștigat lejer la debutul în Liga Campionilor
Handbal
În seara în care Cristina Neagu și-a anunțat retragerea, Dinamo a câștigat lejer la debutul în Liga Campionilor

„Mi-a spart o vioară Stradivarius în cap!” » Giovanni Becali, dezvăluire ca-n filme: „Avea fiecare câte un cuțit la gât!”

Gafă INCREDIBILĂ a președintelui Klaus Iohannis la ceremonia de decorare a sportivilor medaliați la Jocurile Olimpice și Paralimpice de la Paris! A citit greșit de pe foaie


Comentarii (8)
lefter_popescu
lefter_popescu  •  25 August 2024, 17:57

Domnilor ziariști , buna informația pe care o copiați . Cică presa din Africa anunta ca Dawa este dorit de Panatinaikos ...dar Gigi știe? Nu ati ajuns la porțile castelului sa-l informați? Sau este o noua petarda de -a lui Gigi Valiza, aflat pe drojdie, prin care încearcă sa-si mai vândă din mioare ca sa-si plătească datoriile. Pământurile s-au împuținat iar banii din Europa sunt putini și cu semnul întrebării. Sa-l scoateți la mezat și pe celalalt jucător african ( un mare gafeor)... poate cine știe mai scapa nea Gigi Valiza din proasta situație financiara. Prin târg se discuta ca la finalul turului îl trimite acasa pe Stefanescu de care nu e mulțumit deloc . Așteptăm provincia pt Olaru ...Gigi Valiza este în mare criza de bani . Ajutati-l fraților!

roadghost
roadghost  •  25 August 2024, 15:41
Postat de bibirica_cel_fara_de_bac pe 25 August 2024, 12:38

Am întrebat asistentul AI (Copilot) dacă a auzit de Tudor Belivacă și dacă acest nume aparține unei persoane fizice. Iată ce răspuns am primit: „Tudor Belivacă este un pseudonim folosit de un jurnalist de la Gazeta Sporturilor. Nu este o persoană fizică reală, ci un nume imaginar creat pentru a semna articolele.”!!!

Wow, adica cineva, presupun relativ lucid si normal la cap,si-a ales numele asta, Belivaca??? Doamne Dzeule!! :)))))

calinescu_
calinescu_  •  25 August 2024, 15:08

Fara DAWA si cu CHIRICHES , FCSB ul nu pride PLAI OFFUL...!!!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează