FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CRAIOVA 0-0

Gigi Becali dă vina pe un jucător după egalul cu Craiova: „Ocaziile au apărut după greșelile lui!” » Ce spune despre meci

Gigi Becali // FOTO: Imago
Gigi Becali // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 05 aprilie 2021 14:18 / Actualizat luni, 05 aprilie 2021 14:45

Gigi Becali, patronul FCSB, a comentat egalul echipei sale cu CS Universitatea Craiova, 0-0, și spune că nu are motive îngrijorare.

Becali spune că și echipa sa trebuia să primească un penalty și crede că oltenii au avut ocazii doar ca urmare a greșelilor făcute de fundașul Andrei Miron.

„Eu sunt mulțumit de rezultat. Nu este așa cum au zis ei, că rezultatul este nemeritat. Ocaziile lor au venit pe greșelile lui Miron. Nu sunt îngrijorat. Și noi puteam câștiga.

Tănase a avut o ocazie clară, plus că am avut și noi un penalty la Octavian Popescu. Într-o fază identică cu cea de la faultul lui Miron. I-a dat la picior lui Octavian Popescu.

Ne așteptam, pentru că jucătorii au acuzat oboseală după ce au venit de la loturile naționale. În special fundașii Ovidiu Popescu și Radunovic. De aceea, au și fost schimbați la pauză. Dar, stați liniștiți, echipa va arăta bine!”, a declarat Gigi Becali, potrivit digisport.ro.

4a fost nota luată de Miron din partea GSP după FCSB - Craiova 0-0, cea mai mică de la echipa roș-albastră

VIDEO Constantin Schumacher, sfat pentru Octavian Popescu: „Să aibă grijă! Bucureștiul fură proștii!”

Citește mai multe știri despre FCSB - Craiova: 

Un jucător de la FCSB i-a luat ochii lui Sânmărtean: „Poate fi noul star al fotbalului românesc! Mi-a atras atenția nesimțirea cu care manevrează mingea”

Ironii către Petrea: „Aș fi vrut să vorbească despre asta” + „CSU nu e Craiova și FCSB nu e Steaua!”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (44)
luciann
luciann  •  05 Aprilie 2021, 16:22
Postat de sasesase pe 05 Aprilie 2021, 16:09

Eu nu compar fotbalul din Anglia cu cel din România! Compar simulările abjecte ale lui Tanase, Popescu sau Olaru! Recunoști ca esti fan Tanca Uraganul? :))) fii sincer!

Pe Ivan nu l-ai vazut cum s-a dus sa se impiedice de Miron (care cazuse in partea cealalta) inloc sa urmareasca mingea?:)))

1001887383175988
Gorneanu George  •  05 Aprilie 2021, 16:05
Postat de sasesase pe 05 Aprilie 2021, 16:02

Dacă le spui la ficisibisti sa urmărească meciuri din Premier League sa vadă acolo fotbal și deposedari ar fi cum i-ai ruga pe ficisubisti sa nu mai asculte Tanca Uraganul și sa treacă la Pink Floyd! Ar fi imposibil!

Tu compari fotbalul românesc cu fotbalul din anglia? Esti mai prost ca limba rusă!

1126606734039233
Viorel Predosanu  •  05 Aprilie 2021, 15:45

Gigi aiureaza din nou! Ce bine ar fi daca nu ar mai vorbi. Spune totusi un adevar, ocolit cu mare grija, de presa jalnica pe care o avem: penalty indiscutabil la Oct Popescu, cel putin la fel de clar ca la Ivan. Dar dupa ce Barsanul a dat 2 penaltyuri criolgutei de tot rasul intr-un meci recent cu Steaua, acum a venit randul Cojocarului sa fie smcher (ca de la barsana la cojoc!). 1. Fault absurd dat pe linia de 16 cand s-a impiedicat Ivan de Miron. 2. Mateiu iertat de al doilea galben la un fault dur la Olaru. 3. Penalty clar la Oct Popescu, plus ca cel care a faultat in careu Mateiu avea galben, deci penalty, eliminare si stop joc. Repetare scenariul din meciul cu CFR, doar ca nu a vrut Cojocarul sa-si supere stapanii! cu VAR era 100% penalty si eliminare.

Vezi toate comentariile (44)
Comentează