FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Gigi Becali reacționează după acuzele lui Dioszegi: „Ce, trebuie Becali să dea banii tot timpul? I-am dat o parte azi”

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de - Publicat luni, 19 august 2024 15:12 / Actualizat luni, 19 august 2024 16:41

Gigi Becali, patronul FCSB, a reacționat pentru Gazeta Sporturilor după ce Laszlo Dioszegi, finanțatorul celor de la Sepsi, s-a plâns public de faptul că echipa roș-albastră încă nu i-a plătit banii pentru transferul lui Marius Ștefănescu.

Înainte de startul noului sezon, Gigi Becali și Laszlo Dioszegi au bătut palma pentru ca extrema Marius Ștefănescu (25 de ani) să treacă la FCSB pentru 1,3 milioane de euro + TVA. Azi, finanțatorul de la Sepsi s-a plâns de faptul că nu a primit nicio parte din bani. În replică, Gigi Becali a declarat că azi a virat o parte din bani și că zilele viitoare va mai transfera o sumă.

Gigi Becali reacționează după ce Laszlo Dioszegi s-a plâns că nu a primit banii pentru Ștefănescu

„Că nu i-am dat... I-am dat 300.000 de euro azi. O să-i dăm peste trei sau patru zile, după ce încasăm și noi, alți 400.000 de euro. Ce, au trecut 5 luni? Au trecut 5 luni? Și atunci ce? Le-am dat bani...

Le-am spus de dinainte, am vorbit cu el. Le-am zis că le dau bani când voi încasa. Am dat 300.000 de euro și mai dau încă 400.000 de euro din banii din biletele de la următorul meci. Și gata... Ce, trebuie Becali să dea banii tot timpul? Să le dau lor banii?”, a declarat Gigi Becali în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor.

Fac apel la domnul Gigi Becali, știu că e un om de cuvânt, vreau să își respecte promisiunea! Sepsi a contat pe seriozitatea celor de la FCSB și a lui Gigi Becali. Este greșeala noastră, însă asta nu se va mai întâmpla. Așteptăm curând banii, nu vreau probleme, scandal, nu vrem să se ajungă la FRF sau UEFA. Mi-am încălcat cuvântul când l-am dat pe Ștefănescu la FCSB, nedorind să îi blochez progresul, iar acest lucru nu a fost în regulă pentru imaginea mea publică.

– Laszlo Dioszegi, patron Sepsi

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
„Rangers i-a fixat o clauză lui Ianis Hagi” » Vestea dată de Giovanni Becali la „Prietenii lui Ovidiu”
Stranieri
„Rangers i-a fixat o clauză lui Ianis Hagi” » Vestea dată de Giovanni Becali la „Prietenii lui Ovidiu”
„Nadia, ești mega-campioană olimpică, NU-mi mai spăla vasele!” » Cristian Sima, povești colosale într-un interviu fără menajamente: „95% din Wall Street e pe cocaină, de la CEO la ultimul broker”
Special
„Nadia, ești mega-campioană olimpică, NU-mi mai spăla vasele!” » Cristian Sima, povești colosale într-un interviu fără menajamente: „95% din Wall Street e pe cocaină, de la CEO la ultimul broker”
Fotbalistul din Superliga a reușit să-l enerveze pe Panduru » Răbufnire în direct: „Problema e la tine!”
Superliga
Fotbalistul din Superliga a reușit să-l enerveze pe Panduru » Răbufnire în direct: „Problema e la tine!”

„Mi-a spart o vioară Stradivarius în cap!” » Giovanni Becali, dezvăluire ca-n filme: „Avea fiecare câte un cuțit la gât!”

Gafă INCREDIBILĂ a președintelui Klaus Iohannis la ceremonia de decorare a sportivilor medaliați la Jocurile Olimpice și Paralimpice de la Paris! A citit greșit de pe foaie


Comentarii (113)
Jumygool
Jumygool  •  21 August 2024, 00:00
Postat de bobu744879 pe 19 August 2024, 18:36

ar trebui clubul sa te dea in judecata, sa vi cu dovezi ca sa jucat la pariuri.

Ar trebui să înveți să scrii înainte să pretinzi altceva.

WelshW
WelshW  •  20 August 2024, 21:43
Postat de oncica07 pe 20 August 2024, 15:19

Abia astept sa fie luat in calcul sezonul '22-'23: CFR era in primavara europeana cu Lazio, faci ce spune bekali era in minus, cu double digit, de la pescarii danezi:0-10..punctele din '22-'23: CFR 8.00 vs faci ce spune bekali: 2.50..deci ce se intampla daca iese sezonul '19-'20?? :)))) intra sezonul '22-'23 :)))))unde noi avem de 4 ori!!mai multe puncte..gigele nu va iese matematica :))))))

***. in sezonul ala voi ati jucat in intertoto,deci nu conetaza pentru nimic. *** nu intelegi ca fara sezonul 2019-2020 picati in cap in clasamentul coef. uefa. cel mai tare este ca voi ati avut coef. uefa mare cand nu mai conta pentru voi si ati picat cu adana in primul tur intertoto si ati fost eliminati. la fel si acum in intertoto sunteti cap de serie. iar in grupe nu va ajuta la nimic coef. uefa din simplu motiv ca nu conetaza in ce urna esti. ha ha ha. cand sa conteze pentru voi coef. uefa ati luat tzeapa. qed. dar repet,tot a reusit Setaua din liga 1 sa teraca mai multe duble in ucl decat tot fotbalul romanesc in ultimi 4 ani la un loc. asta nu schimba cu nimic situatia.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

max9
max9  •  20 August 2024, 16:24
Postat de paicum pe 20 August 2024, 07:09

cam așa face afaceri marele bogătan... e irelevant că se semnează un contract, cu obligații pe care și le asumă... e și mai incredibil însă ce turmă imensă de admiratori are acest individ...

cine se aseamana se aduna....acest personaj grobian cu antecedente penale si needucat conduce fotbalul romanesc. asa e si turma de bucuresteni care il urmeaza.

Vezi toate comentariile (113)
Comentează