FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali a râs de un titular după ce FCSB a ajuns penultima în Superliga: „Am avut mare noroc cu el”

Gigi Becali +50   FOTO
Gigi Becali

Articol de - Publicat luni, 26 august 2024 18:28 / Actualizat luni, 26 august 2024 19:25

Gigi Becali (66 de ani), patronul FCSB, l-a ironizat pe Ștefan Târnovanu (24 de ani), portarul roș-albaștrilor, imediat după eșecul din deplasare cu Hermannstadt, scor 0-2. Campioana României a ajuns pe locul 15 în Superliga, după 6 meciuri.

Patronul FCSB nu a iertat niciun jucător după eșecul de la Sibiu și a ținut să-l ironizeze pe Târnovanu, care a avut câteva intervenții esențiale în duelul cu trupa lui Marius Măldărășanu (49 de ani).

Gigi Becali l-a ironizat pe Ștefan Târnovanu: „A salvat vreo cinci”

Chiar dacă Târnovanu a făcut o partidă solidă la Sibiu, Gigi Becali a fost atât de supărat pe evoluția echipei încât n-a putut să-l remarce pe goalkeeper. El a râs în momentul în care a vorbit despre jocul portarului campioanei.

„Da, da, da, a salvat vreo cinci, trebuie să mai luăm vreo cinci goluri și a salvat Târnovanu. Nu, că el, de fapt, nu trebuie să miște, el, portar, trebuie să stea și să zică «Hai, dă-mi gol!».

El a apărat aici, păi ce a făcut el, Târnovanu? Ce trebuia să facă, să zică «hai ia mingea, bag-o-n poartă»? Da, da, am avut mare noroc cu Târnovanu, a fost foarte bun, a fost foarte bun”, a declarat Gigi Becali la „Fotbal Club”, de la DigiSport.

Pentru FCSB urmează cel mai important duel al sezonului, returul cu LASK Linz, din play-off-ul Europa League, care va avea loc joi, 29 august, de la 21:30. În campionat, trupa lui Elias Charalambous (43 de ani) va primi vizita celor de la UTA Arad, în etapa 8 din Superliga.

Panțîru a fost cel mai bun de pe teren. M-am uitat și eu puțin pe clasament, care-i nenorocirea? O să mă duc eu pe la echipă să urlu, că eu vreau mișcare pe teren. Noi de fapt avem valoare, am zis așa să râd puțin de ei, că se uită la ce declar.

- Gigi Becali, patron FCSB

Match Quiz Universitatea Craiova - Rapid

Ești expert în fotbalul intern? Plasează gratuit predicțiile tale și câștigă superpremiile puse în joc!

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Ce va face Tătărușanu după retragere? Prietenul lui dezvăluie: „E momentul potrivit”
Superliga
Ce va face Tătărușanu după retragere? Prietenul lui dezvăluie: „E momentul potrivit”
Darya, soția selecționerului Rusiei, implicată într-o controversă » Și-a mutat fiicele la școală într-o țară din UE: „Acum sunt acolo!”
Campionate
Darya, soția selecționerului Rusiei, implicată într-o controversă » Și-a mutat fiicele la școală într-o țară din UE: „Acum sunt acolo!”
A venit anunțul mult așteptat! FCSB pune la vânzare pachetele pentru meciurile din Europa League » Cum arată prețurile
Europa League
A venit anunțul mult așteptat! FCSB pune la vânzare pachetele pentru meciurile din Europa League » Cum arată prețurile

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

„N-o spun la modul emoțional!” » Gheorghe Tadici, pe șleau despre Cristina Neagu. A numit 5 capitole la care a excelat și a inclus-o într-un top internațional world-class: „De excepție de la «Mama Natură»”


Comentarii (3)
Oprisan.G
Oprisan.G  •  26 August 2024, 22:30

Dl. Becali “Il allenatore” sa-l mai schimbe pe Tarnovanu cu Vlad sau Udrea ca nu e in forma deloc. La iesiri pe centrari si suturi de la distanta e cel mai varza dintre portari in acest sezon!

UnuldinSpania
UnuldinSpania  •  26 August 2024, 21:49

E VARZA!UN BUFON! Deci stie ca jucatorii vad ce declara si acum crede ca-i sperie:" ma duc eu sa urlu".Degeaba urli baaaaa,nu cumva sa urli BEEEEE si sa tragi rau ( in B)!

Van_Basten
Van_Basten  •  26 August 2024, 21:05

Becali e cel mai mare bully al fotbalului romanesc.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează