FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Cu două ore înainte de Maccabi - FCSB, Gigi Becali a intrat în direct și a făcut iureș: „E nebunia lumii! I-am dat telefon: «Bă, ești mincinos și trădător!»”

Articol de - Publicat miercuri, 31 iulie 2024 18:34 / Actualizat miercuri, 31 iulie 2024 19:28

Gigi Becali, 66 de ani, patronul FCSB, a intrat în direct la TV cu două ore și jumătate înainte de returul dintre campioana României și Maccabi Tel Aviv, în turul 2 preliminar din Champions League. Latifundiarul a prefațat partida și l-a acuzat de trădare pe impresarul atacantului Louis Munteanu, italianul Pietro Chiodi, după ce fotbalistul a semnat cu CFR Cluj, deși era dorit și de formația campioană.

Înaintea meciului retur dintre Maccabi și FCSB, decisiv pentru calificarea în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, Gigi Becali a intrat în direct la TV. Patronul campioanei a dezvăluit că are emoții cu privire la avansarea în competiție, dar speră ca echipa lui să rezolve calificarea în partea a doua a meciului, când mizează pe o cădere fizică a adversarilor.

„Cum să n-am emoții? A fost 1-1, se poate orice. Că avem prima șansă e altceva. A fost 1-1, trebuie să câștigăm. Nu erau bine pregătiți, dar au mai avut o săptămână, iar în prima repriză se poate întâmpla orice. Ei joacă în prima parte, dar eu mizez că vor cădea în a doua repriză, iar noi să câștigăm”, a afirmat Becali la emisiunea „Liga DigiSport”.

Gigi Becali, atac la impresarul lui Munteanu înainte de Maccabi - FCSB

Ulterior, Becali a abordat subiectul trecerii lui Louis Munteanu la CFR Cluj. El l-a dorit pe atacant, însă a pierdut cursa în fața ardelenilor.

„Nu m-a mirat că s-au plătit banii ăștia, băiatul este valoros. Când spuneam că nu va ajunge la CFR, mă bazam pe vorbele lui Pietro Chiodi. Acum i-am dat telefon și i-am spus: «Bă, tu ești mincinos și trădător, are dreptate Victor!». Mi-a zis tot timpul: «Stai liniștit, Gigi, dacă e ceva te sun!». Știți ce cred că făcea? Cred că făcea licitație. Nu la club, că nu asta-l interesa pe el. A făcut licitație la comision.

Eu i-am dat 200.000, cum ar veni. Bine, asta dacă-l scotea la 1,5 milioane. Când era la două milioane, am zis la revedere, și nu i-a mai convenit. Probabil mergea la două capete și a mers la cine i-a dat mai mulți bani, probabil i-au dat 400.000. E o nebunie cu impresarii! Și nu vorbesc aici despre Giovanni, el nu face așa ceva.

Jucătorii au ajuns un fel de sclavi ai impresarilor. Au ajuns stăpânii jucătorilor! Îi mint, îi vrăjesc. E o nebunie. Dacă vrei un jucător, nu-l poți lua, că trebuie să-i dau nu știu cât impresarului. Nu mai dau în viața mea, gata! Vrea să vină, bine. Nu, să fie sănătos! La revedere, s-a terminat! Păi ce facem, dăm bani la impresari sau la fotbaliști?

Să zici că nu vine jucătorul dacă nu-ți dau ție bani sau să se facă licitație între cluburi, care dă mai mult la impresari... Bă, asta e nebunia lumii! S-a ajuns prea... nu știu de ce nu pun FIFA și UEFA capăt la chestiunile astea. Dar dacă jucătorul așa vrea?

Îmi zicea că «lucrez pentru tine, muncesc pentru tine, Gigi». El muncea pentru mine mergând să-l vrăjească pe ăla să-i dea vreo 3-4 sute de mii. Ce să mai faci cu un asemenea om?

E finul lui Victor, dar Victor nu vorbește cu el. I-am dat telefon și i-am zis: «Victor are dreptate, ești mincinos». Mi-a răspuns că nu e adevărat. Îmi tot zicea «Stai liniștit, Gigi!», când ăla era în avion”, a tunat Becali.

Mi-am propus să nu mă bat în bani. Sunt banii mei și nu vreau să-i batjocoresc. Dă, tată, tu mai mult și ia-i tu.

- Gigi Becali, patron FCSB

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Răsturnare de situație! Vine la București să semneze cu Rapid! Dan Șucu l-a convins cu un bonus amețitor
Superliga
Răsturnare de situație! Vine la București să semneze cu Rapid! Dan Șucu l-a convins cu un bonus amețitor
A bătut palma cu Mihai Rotaru! Supertransfer la Universitatea Craiova
Superliga
A bătut palma cu Mihai Rotaru! Supertransfer la Universitatea Craiova
Șumudică nu se joacă: trei plecări dintr-un foc de la Rapid! Viorel Moldovan a făcut anunțul: „Au plecat deja, el va fi împrumutat”
Superliga
Șumudică nu se joacă: trei plecări dintr-un foc de la Rapid! Viorel Moldovan a făcut anunțul: „Au plecat deja, el va fi împrumutat”

„Domnule Ion Țiriac, ați primit pensia recalculată?” » Răspunsul miliardarului pentru GSP: „Mi-e rușine să spun! Scuzați-mă...”

Simona Halep și proaspăta soție a lui Ianis au atras toate privirile la evenimentul de la Academia lui Hagi


Comentarii (33)
magic4ever
magic4ever  •  01 August 2024, 10:26

Becali sa vada cate milioane de euro primesc impresarii in vest la un transfer..ce i-a cerut lui 200.000 euro este pistol cu apa....este normal ca impresarii sa primesca un comision cand se face un transfer

Husar.Vasile.Alexandru
Husar.Vasile.Alexandru  •  31 Iulie 2024, 22:00

FCSB

daniaania
daniaania  •  31 Iulie 2024, 21:24

Daca vroia jucătorul îl cumpăra. El nu da atâția bani ca Varga, da nu zice. Ii ciudos acuma. Varga și la dorit mai mult pe Munteanu.

Vezi toate comentariile (33)
Comentează