FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Gigi Becali a numit jucătorul care va „exploda” în acest sezon: „Va fi o mare surpriză pentru toată România”

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de , , - Publicat luni, 16 septembrie 2024 16:53 / Actualizat luni, 16 septembrie 2024 18:05

Gigi Becali (66 de ani), finanțatorul FCSB-ului, a numit jucătorul roș-albaștrilor care va avea cea mai mare ascensiune din acest sezon. Este vorba despre Daniel Bîrligea (24 de ani), transferat de la CFR Cluj pentru 2 milioane de euro.

Vârful nu a debutat încă pentru FCSB într-un meci oficial. Cel mai probabil, atacantul va bifa primele minute pentru campioana României în duelul cu Petrolul Ploiești, programat sâmbătă, 21 septembrie, de la 21:30.

Bîrligea a fost unul dintre cele mai lăudate transferuri de la FCSB din ultimii ani. Gigi Becali l-a prezentat la palat, iar astăzi, tot într-o intervenție la palat, a făcut un pariu îndrăzneț în legătură cu cifrele atacantului.

VIDEO. Gigi Becali își pune speranțele în Bîrligea: „Va fi altceva decât la CFR”

Finanțatorul campioanei României este convins că a dat o adevărată lovitură în mercato, iar vârful va înscrie cel puțin 25 de goluri în acest sezon.

„Cred că Bîrligea va fi o mare surpriză pentru toată România anul acesta. Va fi altceva decât la CFR și va marca 25 de goluri. Stați să vedeți când va intra în echipă... Cu Petrolulva juca.

Gigi Becali a numit jucătorul care va „exploda” în acest sezon: „Va fi o mare surpriză pentru toată România”
Daniel Bîrligea

Dacă ai emoții cu Petrolul când joci acasă... Vor fi 25.000-30.000 de suporteri pe stadion. Ținând cont de faptul că vom juca și cu Bîrligea în teren... plus restul echipei, atunci n-ai cum să ai emoții.

Vrem să câștigăm tot. Ne interesează campionatul, Cupa României, Supercupa, cupele europene, tot! Toate rămân un obiectiv”, a declarat Gigi Becali, finanțatorul FCSB-ului.

2 milioane de euroe cota lui Daniel Bîrligea, potrivit Transfermarkt

Are forță, dribling. Voi trebuie să vă gândiți. Spune-mi un atacant pe care aș da eu două milioane. Pe el am dat. Și nu mai spun alte detalii, că se ajunge la 3. O să vedem peste câteva luni dacă cunosc fotbal sau nu. O să vedem câte goluri o să dea la Steaua și câte dădea la CFR!

- Gigi Becali, despre Daniel Bîrligea

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Nationala
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Tenis
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă
Superliga
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (29)
gazistu
gazistu  •  17 Septembrie 2024, 12:59

Asa a zis si de urmatorii 50 care-i voi enumera ... ca vor „exploda”, ca vor ajunge mari fotbalisti: Andrei Ionescu ("micul" Balaci), Andrei Burlacu, Mihai si Florin Costea, Andrei Vlad ("Messi al portarilor"), Ivan Mamut=CRAIOVA /// Al. Tudose, Janos Szekely, Ionut Neagu, Tudorie=OTELUL /// Romeu Surdu, Sulley Muniru, Gregory Tade, Jakolis=CFR CLUJ /// Mihai Roman, Soliedis, Golofca, Oaida, Harut= BOTOSANI /// Onofras, L Marinescu, Iulian Apostol, Bilasco= URZICENI /// G. Enache, Wiliam de Amorim, Budescu, Al. Stan, Val. Gheorghe= ASTRA /// M. Plesan, Eder Bonfim, Gigel Coman=POLI TM /// Rares Enceanu, Robert Vilceanu=FC BRASOV /// Bogdan Mitrea, G. Iancu, Radaslavescu, "puturosul" Nedelcu, Boboc, Vână=FARUL /// Al. Păcurar, G. Matei, Breeveld, Momcilovic=PANDURII /// B. Panait, M. Croitoru=VASLUI /// Buziuc=CLINECNI /// Bogdan Rusu=MIOVENI!

Alex1965
Alex1965  •  17 Septembrie 2024, 02:48

Asa spunea si despre Coman ca o sa il vanda pe 50 de milioane si pana la urma la dat cu 5 milioane si nu ia mai incasat pentru ca i-au deturnat vietnamezii banii din cont.La fel va fi si cu Tavi,Miculescu,Stefanescu si Barligea.Si multi altii care vor urma.Amin.

elgabri
elgabri  •  17 Septembrie 2024, 01:00

Nea Gigi artificierul ;))))

Vezi toate comentariile (29)
Comentează