Articol de GSP - Publicat vineri, 30 aprilie 2021 10:59 / Actualizat vineri, 30 aprilie 2021 11:17
Gigi Becali, 62 de ani, a declarat că nu va plăti prejudiciul cerut de CSA Steaua, în valoare de 36 de milioane de euro, indiferent de verdictul final al procesului.
Latifundiarul din Pipera a explicat de ce nu va fi obligat să plătească prejudiciul celor de la Clubul Sportiv al Armatei în caz că va pierde procesul de 36 de milioane de euro, pentru perioada 2003-2014, în care clubul lui Gigi Becali a fost acuzat că a folosit ilegal marca Steaua.
Gigi Becali: „Prejudiciul de 36 de milioane de euro nu poate fi recuperat niciodată”
„Prejudiciul de 36 de milioane de euro, cerut de CSA, nu poate fi recuperat niciodată! De ce? Pentru că ei vor fi întrebați câți bani au făcut ei de când și-au recuperat marca, de când au intentat procesul, adică din 2003. Mai este puțin și se fac 10 ani! Și vor spune că au câștigat aproximativ 5 milioane de euro în această perioadă. Ce ați câștigat voi în acești ani, o să-i întrebe judecătorul.
Și ei vor spune, am câștigat o gaură! Aici sunt niște legi, nu vorbesc eu așa de dragul de a mă auzi. În plus, un prejudiciu, dacă este cazul poate fi cerut pe maximum 3 ani în urmă, pentru că restul se prescrie. Deci, nu se face pe 10 ani. Niciun judecător din țara asta nu încalcă legea”, a declarat Gigi Becali pentru digisport.ro.
Florin Talpan: „Cererea celor de la Asociația Salvați Steaua s-a admis doar în parte”
Asociația „Salvați Steaua”, grup de suporteri care susține FCSB, a anunțat prin intermediul unui comunicat că a câștigat procesul prin care cere celor de la CSA Steaua să prezinte mai multe documente de interes public din perioada 1998-2003, când s-a privatizat secția de fotbal. Însă, Florin Talpan a anunțat pe pagina lui de Facebook că procesul încă nu este finalizat.
„Astfel, pentru cei care sunt interesați de soluția din dosarul 21857/3/2020, așa cum se poate observa si pe ecris, instanta a admis doar în parte cererea acolitilor lui FCSB respectiv punctul 3-5 din cerere restul fiind respins. S-a admis în parte. Mai mult decât atât, ce s-a admis de către instanta la punctul 5, se poate regasi si in monitorul oficial, care este public, monitor pe care ei insisi il numesc in actiune la punctul 5. Cititi Monitorul si veti regasi raspunsul la solicitare.
In privinta punctului 3 din cerere, acest act juridic la care se face referire si pe care il solicita reclamantii, ar trebui sa fie si in posesia lui FCSB pentru ca este in principiu un act comun ce se regaseste la toti participantii actului juridic. Ambele capete de cerere sunt deci lipsite de interes”, a scris juristul de la CSA Steaua.
VIDEO. Ion Marin așteaptă mai mult de la FCSB și CFR Cluj: „Vreau să vedem și noi calitate, niște idei tactice puse în practică!”
Citește și alte știri din fotbalul intern:
Gigi Becali acuză o alianță între CFR Cluj și Sepsi: „Cum să-i încurce dacă e prietenie?”
Cine au fost cei mai buni jucători din Ștefan cel Mare la prima victorie după 13 meciuri