Comentarii (426)
a.c.a.b_st
a.c.a.b_st  •  21 Decembrie 2014, 17:27

Nu mai dati mah banii pe mezelurile din comert,pe bune.Mai bine,de 2 ori pe an,cumparati de la tarani un purcel,si-l faceti voi,cu manuta voastra.Da,este mai complicat,pierzi si ceva timp,dar vezi ce pui in preparate...gustul,nepretuit.:))))

inginerul.
inginerul.  •  21 Decembrie 2014, 17:27
Postat de kuna pe 21 Decembrie 2014, 17:19

In seara asta va provoc la niste ciuperci albe coapte la tava cu sare, eventual cu FETA in interior, ca sa manance si Bianco, pai nu? : )))

Eu am hribi de padure congelati , culesi personal :)

samertx
samertx  •  21 Decembrie 2014, 17:27
Postat de unico_biancorossi pe 21 Decembrie 2014, 17:24

da, sa stii, chiar am postat ceva mai jos. nu stiam ca sunt de asa calitate produsele lor. excelente si relativ normale ca preturi. comparative cu preturile pt traditionale, ca sa zic asa.

:))

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  21 Decembrie 2014, 17:26
Postat de ando89 pe 21 Decembrie 2014, 17:13

Maestre, desi nu suntem la masterchef, uite ce poti sa faci cu cele de prin frigider. Cashul il portionezi neglijent, cat sa-ti ajunga de o masa austera reteta FMI. Cauti in preajma un cutit cat de bont gasesti, poate sa fie si cutter, desi s-ar putea sa-ti sparga usa Navy Seals, acuma s-au trezit si ei sa investigheze bibliotecile, la un secol de la 11 septembrie! Faci niste gaurele in cas, ca un medic legist. In ele inserezi cu mare atentie maslinele. Si oblojesti ranile cu checiap:)) Bagi ansamblul la cuptor doua minute, dar trebuie sa fie aprins in prealabil. Cu laptele nu stiu ce poti face, eventual momesti o pitzi:)

..))))))))))))))))))))))))))) am lesinat de ras, parol, moncher..)))))))))))))))))))))))))

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  21 Decembrie 2014, 17:25
Postat de kuna pe 21 Decembrie 2014, 17:19

In seara asta va provoc la niste ciuperci albe coapte la tava cu sare, eventual cu FETA in interior, ca sa manance si Bianco, pai nu? : )))

taci, Iuda !..) ispito !..)

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  21 Decembrie 2014, 17:24
Postat de djeurofighter pe 21 Decembrie 2014, 17:19

Angst au cele mai bune mezeluri, pe lângă cele de la tara, evident.

da, sa stii, chiar am postat ceva mai jos. nu stiam ca sunt de asa calitate produsele lor. excelente si relativ normale ca preturi. comparative cu preturile pt traditionale, ca sa zic asa.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  21 Decembrie 2014, 17:22
Postat de inginerul. pe 21 Decembrie 2014, 17:15

Maslinele de Kalamata sunt foarte bune. Le prepara in otet de vin si sunt culese cu mana. Au o culoare violet, arata bine in farfurie.

eeexact, ombre. numai ca ce am eu sunt masline verzi, culese direct, nematurizate, sunt mai mici, chiar foarte mici si trase doar printr-un otet special, de vin de creta, kritikos alb, otetit, plus o saramura cu sare de mare, tot de prin.. preajma.. egeeana e la 2 pasi, nah... si or mai fi avut ei niste shpiluri ale lor. da, rezista mult, daca le tii si in niste pungulite speciale, care se inchid ermetic. am asa ceva. scoti cate vrei din pungulitza, inchizi la loc bine, bine si alea stau acolo o groaza, se mentin bine, e un fl de vidaj.

valah1986campionii.europei
valah1986campionii.europei  •  21 Decembrie 2014, 17:21
Postat de djeurofighter pe 21 Decembrie 2014, 17:13

Exista postare fara copy-paste in care sa nu faci greșeli! Răspunsul este NU! Cine a inceput si continua sa tot vorbeasca de politica pe aici? TU!

Mihaita Hoffman nu ma intereseaza ca rahaturi postezi tu. Esti un gunoi dinamovist ce si a facut un cont cu Steaua. In contul de pe facebuci esti imbracat in tricou alb rosu si la echipe favorite ai completat Dinamo Bucuresti! Alte pasiuni turism! Corespunde tot ce ai povestit pe forum mai putin partea cu Dinamo. s://www.facebook.com/mihai.hoffman/photos Alpin spunea ca traieste in Cluj si este din Turda, la tine este mult mai grav !

kuna
kuna  •  21 Decembrie 2014, 17:19
Postat de inginerul. pe 21 Decembrie 2014, 17:15

Maslinele de Kalamata sunt foarte bune. Le prepara in otet de vin si sunt culese cu mana. Au o culoare violet, arata bine in farfurie.

In seara asta va provoc la niste ciuperci albe coapte la tava cu sare, eventual cu FETA in interior, ca sa manance si Bianco, pai nu? : )))

djeurofighter
djeurofighter  •  21 Decembrie 2014, 17:19
Postat de benaflek pe 21 Decembrie 2014, 17:14

iti recomamd parizer de la angst;reteta consacrata 60%carne de vita ; chiar adineauri am mancat stins cu neste iaurt

Angst au cele mai bune mezeluri, pe lângă cele de la tara, evident.

  • 1
  • •••
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • •••
  • 43
Comentează