FOTBAL  »  Superliga  »  LIGA 1

VIDEO Gigi Becali, derapaj când a văzut mașina de gunoi în fața Palatului: „Hai, Coldea, treci!”

Articol de , - Publicat vineri, 23 august 2024 13:53 / Actualizat vineri, 23 august 2024 15:18

Gigi Becali, patronul FCSB, a fost protagonistul unui derapaj în această dimineață, în fața casei sale, și a râs de fostul director adjunct al SRI, Florian Coldea.

Latifundiarul din Pipera a oferit azi un nou episod din disputa pe care o are, de la distanță, cu Serviciul Român de Informații, în special cu fostul șef, Florian Coldea, pe care l-a acuzat în mai multe rânduri pe general de implicări în sport.

VIDEO. Gigi Becali, ironii către Florian Coldea

În timpul discuției cu jurnaliștii, în fața casei din Aleea Alexandru, o mașină de gunoi voia să treacă prin spatele lui Gigi Becali. Moment în care patronul FCSB s-a oprit, i-a făcut semn să treacă și a oferit o replică amuzantă.

„Hai, mă, treci, Romprest-ule! Hai, treci! Hai! Treci! Treci, Coldea! Hai, treci, Coldea, treci, treci! Hai, Coldea, hai! Ei sunt cu mizeriile, măgăriile”, a spus Gigi Becali râzând.

Gigi Becali, acuze la adresa lui Florian Coldea

„Un prieten, care a pus bazele CIA-ului în România, mi-a spus «Tu trebuie să pleci din România. Că nu-i convine lui Coldea că ți-a dat prea puțină pușcărie». Nu-i convenea lui Coldea.

Mi-a spus Rareș Bogdan, că i-ar fi zis Coldea: «Am făcut o greșeală cu Gigi Becali», că m-a băgat la pușcărie. Mi-a zis Rareș Bogdan că Dragnea a fost băgat la pușcărie pentru că Dragnea îi promisese lui Coldea că-l pune prim ministru”, a spus Becali, recent la Realitatea.

Și l-a mai criticat recent, la începutul lunii: „El vrea să comande tot. Și afaceri, și politică. Și în vrea să participe și la distracții, pe la Untold. El vrea să fie implicat în toate. Face bani și vrea să le facă pe toate. Vrea să conducă toată țara românească și să intre și în fotbal”.

Florian Coldea, cercetat de DNA

Recent, numele lui Florian Coldea a fost implicat într-un scandal. Omul de afaceri Cătălin Hideg i-a denunţat pe acesta şi pe fostul general SRI Dumitru Dumbravă. Cătălin Hideg a declarat că aceştia i-ar fi cerut, prin intermediul avocatului Doru Trăilă, suma de 600.000 de euro pentru a-l ajuta să obţină o pedeapsă cu suspendare, într-un dosar în care are o condamnare în primă instanţă de 4 ani închisoare pentru fraude cu fonduri europene, scria Libertatea.

Potrivit luju.ro, societatea deținută de Dumitru Dumbravă ar fi încasat un milion de euro de la avocatul Doru Trăilă și ar fi trimis către firma lui Florian Coldea suma de 250.000 de euro. Coldea și Dumbravă sunt în continuare cercetați de DNA.

Florian Coldea, în „Grupul de la Cluj”. Acuzat că știa de dinainte sentințele în „Dosarul Transferurilor”

Acuzat în trecut că a știut cu o zi înainte sentințele din „Dosarul Transferurilor”, Florian Coldea e considerat un apropiat al „Grupului de la Cluj”, despre care s-a spus că a influențat mai multe mișcări importante în politica românească. În 2023, Elena Udrea enumera o parte dintre oamenii care ar face parte din „Grupul de la Cluj”. Unii implicați în fotbal, alții apropiați de fotbal: Florian Coldea, Ioan Rus, Nelu Varga, Vasile Dîncu, Sorin Grindeanu și George Maior.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Victor Pițurcă e convins că FCSB a greșit grav cu transferul lui Daniel Bîrligea: „Cum să dai două milioane pe el?”
Superliga
Victor Pițurcă e convins că FCSB a greșit grav cu transferul lui Daniel Bîrligea: „Cum să dai două milioane pe el?”
FCU Craiova a câștigat acasă, dar a încheiat meciul din Liga 2 în huiduielile asistenței. Secvențele din final i-au scos din sărite pe fani
Liga 2
FCU Craiova a câștigat acasă, dar a încheiat meciul din Liga 2 în huiduielile asistenței. Secvențele din final i-au scos din sărite pe fani
În seara în care Cristina Neagu și-a anunțat retragerea, Dinamo a câștigat lejer la debutul în Liga Campionilor
Handbal
În seara în care Cristina Neagu și-a anunțat retragerea, Dinamo a câștigat lejer la debutul în Liga Campionilor

„Mi-a spart o vioară Stradivarius în cap!” » Giovanni Becali, dezvăluire ca-n filme: „Avea fiecare câte un cuțit la gât!”

Gafă INCREDIBILĂ a președintelui Klaus Iohannis la ceremonia de decorare a sportivilor medaliați la Jocurile Olimpice și Paralimpice de la Paris! A citit greșit de pe foaie


Comentarii (5)
elgabri
elgabri  •  23 August 2024, 17:00

Gigi trebuia sa fuga din Romania inainte sa rascumpere retrocedarile si inainte sa fure terenurile de la Armata !!

Dezinformare
Dezinformare  •  23 August 2024, 15:19
Postat de VanBasten2000 pe 23 August 2024, 14:31

„Hai, mă, treci, Romprest-ule! Hai, treci! Hai! Treci! Treci, Coldea! Hai, treci, Coldea, treci, treci! Hai, Coldea, hai! Ei sunt cu mizeriile, măgăriile”, a spus Gigi Becali râzând. Va dati seama ca multi fecesebisti se uita la inaptul asta ca la icoana?!

Pare ca mai multi sunt cei ca tine, toata ziua cu Jijel pe buze(:(:!

hadrianus
hadrianus  •  23 August 2024, 15:13

daca a aflat de la bufon e adevarat...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează