FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO / EXCLUSIV Patronul din Superligă vrea ca Becali să ia titlul: „Sunt bucuros pentru FCSB!” » Așteaptă ofertele: „Nu-i prietenie!”

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de - Publicat marti, 23 aprilie 2024 13:26 / Actualizat marti, 23 aprilie 2024 14:19

Valeriu Iftime, finanțatorul lui FC Botoșani, a vorbit la GSP Live despre faptul că FCSB va câștiga campionatul. Trupa lui Elias Charalambous (43 de ani) poate cuceri matematic titlul încă din această etapă în cazul în care se va impune pe terenul lui Sepsi, iar Universitatea Craiova nu o va învinge pe CFR Cluj.

Iftime se bucură pentru succesul lui Gigi Becali (65 de ani), însă nu îi dă prea multe șanse în cupele europene. Motivul? În viziunea conducătorului, este legat de nivelul scăzut al competitoarelor interne ale roș-albaștrilor.

Vestea momentului vine de la UEFA! România trimite 4 arbitri la Euro 2024
ARBITRAJ
Vestea momentului vine de la UEFA! România trimite 4 arbitri la Euro 2024

Iftime a anunțat în cadrul intervenției faptul că va negocia „la sânge” cu Gigi Becali în cazul în care acesta se va gândi să facă vreo ofertă pentru un jucător de-al moldovenilor.

VIDEO. Valeriu Iftime a anunțat cum va negocia cu Gigi Becali de acum înainte: „E care pe care”

„Sunt bucuros că FCSB câștigă campionatul, nu cred în spusele domnului Becali că va mătura tot în cupele europene. Cred că n-au avut adversari foarte puternici, iar în Europa va fi foarte greu. N-am decât să-l felicit, întotdeauna când FCSB a avut meci în cupele europene a căutat fotbaliști.

Patronul din Superligă vrea ca Becali să ia titlul: „Sunt bucuros pentru FCSB!” » Așteaptă ofertele: „Nu-i prietenie!”
Valeriu Iftime

Eu trebuie să produc fotbaliști ca să-i fac vreo ofertă domnului Becali, acum nu-i prietenie, e care pe care, «Ai fotbalist bun», «Eu am bani» «Dă-mi», nu ai, nu ai. E formidabil de greu ca o echipă din România să facă față în Europa”, a explicat Iftime, la GSP Live.

Am încredere că jucăm mai mult fotbal decât Dinamo, iar în ultimul timp am arătat că suntem o echipă mai bună. Vrem victoria, remiza nu este nici măcar un pansament, dacă vrem să rămânem în Liga 1, singura variantă e victoria. E un război continuu pe teren, trebuie să tratăm meciul ca și cum ar fi ultimul.
Există niște prime pentru unii fotbaliști care au venit în iarnă, unele și pentru tot lotul, nu știu dacă contează atât de mult pentru meciul de astăzi, e foarte multă încărcătură, nu știu dacă banii fac diferența, caracterul o face.


- Valeriu Iftime, la GSP Live

VIDEO. GSP Live, emisiunea integrală din 23 aprilie 2024

Citește și alte știri:

Gata de sărbătoare! FCSB a pus în vânzare biletele pentru meciul cu Farul » Când are loc și cât costă tichetele
FCSB
Gata de sărbătoare! FCSB a pus în vânzare biletele pentru meciul cu Farul » Când are loc și cât costă tichetele
De ce nu va sărbători Gigi Becali câștigarea campionatului: „Știți când sărbătoresc eu?”
FCSB
De ce nu va sărbători Gigi Becali câștigarea campionatului: „Știți când sărbătoresc eu?”

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (13)
mafa
mafa  •  23 Aprilie 2024, 20:32

Nu-i prietenie, e omenie.

atacama
atacama  •  23 Aprilie 2024, 19:29
Postat de F.C.S.B. pe 23 Aprilie 2024, 18:01

Nu-i prietenie. E ticăloșii pe fata!!!.... Ați auzit așa ceva in Italia, Franța, Spania, Germania, Anglia?....Ticăloși ăștia gigisti si Voluntariul lui Pandele cu Craiovitele servile Stânii vor retrograda pe Dinamo! Sa vezi nunta gigista si fotbal de cumetrie la anul! Sa stați in mocirla voatra, ca așa va place!!

Vrem sa scapam de dinamo cat mai repede

rocky3
rocky3  •  23 Aprilie 2024, 18:50

Ăsta nici măcar o umbră de bun simț nu mai are?

Vezi toate comentariile (13)
Comentează