FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali îl critică pe Vlad Chiricheș și când îl laudă: „A făcut bine, dar nu mai are forță”

Vlad Chiricheș
Vlad Chiricheș

Articol de , - Publicat luni, 30 septembrie 2024, 12:01 / Actualizat luni, 30 septembrie 2024 12:07

Gigi Becali a revenit la gânduri mai bune în ceea ce îl privește pe Vlad Chiricheș, unul dintre veteranii din lotul roș-albaștrilor. Patronul celor de la FCSB a anunțat, la începutul lunii septembrie, că stoperul în vârstă de 34 de ani nu va mai prinde echipa după transferul lui Mihai Popescu (31 de ani) de la Farul.

Latifundiarul l-a lăudat pe Chiricheș pentru faptul că nu a mai pasat vertical la meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe, câștigat de FCSB în deplasare cu scorul de 1-0. Chiar și așa, finanțatorul campioanei României a ținut să precizeze că fundașul central nu mai are explozia, driblingul și nici forța din prima sa perioadă petrecută în tricoul roș-albastru, înainte să fie transferat de Tottenham pentru 9,5 milioane de euro în august 2013.

Gigi Becali, între laudă și critică față de Vlad Chiricheș

„Chiricheș a făcut bine că nu a mai pasat vertical, ăla vine din spate și îi ia mingea. Dacă avem un jucător care să primească vertical, să o paseze imediat. Trebuie antrenat dacă vrea, trebuie vorbit cu Olaru să o paseze imediat, că o prinde ăla.

Asta trebuie să facă, să joace mai simplu. Pentru că nu mai are explozia aceea, când făcea câte o fentă. Acum a încercat aseară, dar a pierdut mingea, nu mai are nici forță”, a declarat Gigi Becali, luni, în fața jurnaliștilor la palatul său.

La începutul lunii curente, Becali a spus că îl va scoate pe Vlad Chiricheș din lotul pentru Liga 1 și îl va menține doar pentru meciurile din Europa League.

Gigi Becali: „Îl voi scoate pe Chiricheș de pe lista pentru campionat”

Tată, voi avea o decizie grea de luat, că trebuie să mai scoatem de pe listă niște jucători. Uite, îți spun numele unuia pe care îl voi scoate sigur. Îmi e și jenă că o spun, că a ajuns în situația asta, fost căpitan la națională, dar îl voi scoate pe Chiricheș de pe lista pentru campionat.

Nu am ce să îi mai fac, dar gata, se vede clar că nu mai poate și nu vreau să tremur în fața televizorului când el are mingea la picior. Nu vreau să mă bată Rotaru, Șucu sau Varga din cauza lui Chiricheș.

Și din respect pentru ceea ce el a fost în trecut o să îl las pe listă doar pentru Europa League. Dacă Pintilii o avea nevoie de el, să nu mi se bată obrazul că m-am purtat urât cu unul de pe urma căruia am luat milioane bune. Dar să știți că nu e nimeni vinovat.

Chiricheș e la FCSB că l-am vrut eu. Dar au fost mulți care m-au avertizat că e terminat din cauza accidentărilor și mai bine îi ascultam că nu îl puneam pe băiat in situația asta penibilă. Dar asta este! Îl voi mai ține la FCSB doar pe lista pentru meciurile astea din cupele europene

- Gigi Becali, patron FCSB, conform prosport.ro

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Ședință de URGENȚĂ la CFR Cluj » Nelu Varga a intrat în vestiar: „Ne strângem mâna frumos și gata!”
Superliga
Ședință de URGENȚĂ la CFR Cluj » Nelu Varga a intrat în vestiar: „Ne strângem mâna frumos și gata!”
Gigi Becali și-a mai găsit un dușman: „A făcut factură pe numele lui, dar nu are licență. Fac eu pușcărie pentru el?”
Superliga
Gigi Becali și-a mai găsit un dușman: „A făcut factură pe numele lui, dar nu are licență. Fac eu pușcărie pentru el?”
Verdict surprinzător dat de Ionel Ganea: „Pe ea o văd favorită la titlu! Joacă foarte bine”
Superliga
Verdict surprinzător dat de Ionel Ganea: „Pe ea o văd favorită la titlu! Joacă foarte bine”

Cosmin Olăroiu nu ne vrea în UE, Ion Țiriac nu ne vrea în NATO! Declarații controversate în studioul GSP: „Sunt stupefiat! Nu-mi trebuie bază militară! Știți ce ar merge, în schimb?”

Ce-a pățit soția fotbalistului când a ajuns în Botoșani? „S-a dus la mall în Iași, o sută de kilometri, și ne-a spus: «Mamă, ce oraș mare»!”


Comentarii (2)
REMEMBER87
REMEMBER87  •  30 Septembrie 2024, 13:30

Singurul lucru misto pentru care Vlad merita laudat este ca te jupoaie de bani grei luna de luna ! La 30 000 E /luna e suportabila jignirea si de inteles oftica bOIERULUI !

tk2014
tk2014  •  30 Septembrie 2024, 13:28

bine ca a avut forta cu letonii. nea gigi se uita la meci pe un tv iar pe fundal are trinitas si simion

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close