FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

„Niciodată cât sunt eu aici!” » Gigi Becali a INTERZIS un lucru la FCSB, la câteva ore după eșecul cu Rangers

Gigi Becali +8   FOTO
Gigi Becali

Articol de - Publicat vineri, 25 octombrie 2024, 11:40 / Actualizat vineri, 25 octombrie 2024 14:16

Gigi Becali (66 de ani), patronul de la FCSB, a vorbit despre meciul cu Rangers, pierdut 0-4, dar și despre partida următoare, cea cu Rapid.

FCSB a pierdut meciul cu Rangers din Europa League, scor 0-4, iar acum, duminică, urmează partida cu Rapid, din Superliga. Finanțatorul a transmis că indiferent de situație, campioana nu va juca într-un sistem cu 3 fundași.

Gigi Becali a anunțat cine dispare din echipă la meciul cu Rapid » 5 fotbaliști sunt OUT
FCSB
Gigi Becali a anunțat cine dispare din echipă la meciul cu Rapid » 5 fotbaliști sunt OUT

Becali: „Toată vina pentru meciul cu Rangers o are numai Edjouma”

Becali a continuat să îl critice pe Edjouma, așa cum a făcut-o și imediat după meci. În plus, Luis Phelipe și Marius Ștefănescu au intrat în colimatorul finanțatorului.

„Nu are relevanță ce s-a întâmplat aseară. La meciul cu Rapid vor fi 3 fundași și David Miculescu, doar ei rămân de aseară. Eu nu îmi fac griji de meciul cu Rapid. 

Poate așa înțelege Edjouma ce e fotbalul, fotbalul nu e așa ușor cum crezi tu, nu merge la fotbal că te învârți tu cu mingea. Mi-a plăcut de Baba, dar nu te mai juca cu mingea la mijlocul terenului. Pasează, bă, nu mai da în spate!

La al doilea gol, Luis Phelipe ... În primul rând, bagă trei kg de mușchi pe tine, tu ești furnicuță, tu vrei să îl driblezi pe elefant. Bagă ăla un umăr și te dă la o parte. Ștefănescu nu a fost furnicuță, a fost mai rău! Trebuie să vorbesc personal cu Ștefănescu. Ai calitate, dar nu mai dribla, pasează! Te faci de râs ca fotbalist. Pasează dacă nu ai putere!, asta o să îi spun.

În Baba am încredere, dar el nu trebuie să gâdile mingea la mijlocul terenului. În locul lui Pantea cine să joace? Să îl bag numai pe Crețu, care are 35 de ani? Eu am zis că meciul asta trebuie să îl pierd. Trebuie să joc cu echipa a doua și să câștig meciul cu Rapid.

Nu, nu are de ce să intre Chiricheș de la început cu Rapid. Nu jucăm cu doi închizători, doar cu Șut. Am vorbit cu Șut, el a vrut să rămână acolo, dar tu ai meci cu Rapid, poate așa uită durerea. A zis «Da, nea Gigi». 

Nu vreau să știe toată echipă, nu trebuie să știe Șumudică tot, o să aibă o mică surpriză. E clar că Tănase trebuie atacant, ne trebuie jucători talentați. Ngezana și Dawa au fost OK. Toată vina pentru meciul cu Rangers o are numai Edjouma. Niciodată cât sunt eu la Steaua nu o să se joace cu 3 fundași centrali. Nu există”, a spus Gigi Becali la Fanatik.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Mircea Lucescu a anunțat lista convocărilor preliminare pentru meciurile cu Cipru și Kosovo
Nationala
Mircea Lucescu a anunțat lista convocărilor preliminare pentru meciurile cu Cipru și Kosovo
Imagini de basm! Jose Mourinho locuiește într-un loc uluitor în Istanbul » Cât poate plăti antrenorul lui Fenerbahce
Campionate
Imagini de basm! Jose Mourinho locuiește într-un loc uluitor în Istanbul » Cât poate plăti antrenorul lui Fenerbahce
Verdictul lui Adrian Porumboiu pentru golul lui Miculescu din Rangers - FCSB
Europa League
Verdictul lui Adrian Porumboiu pentru golul lui Miculescu din Rangers - FCSB

Cum arată un mic-dejun sănătos? O antrenoare născută în Siberia dă 3 variante simple: „Am văzut că aici nu prea se consumă”

Are peste 150 de medalii în România, dar se teme: „Mâncarea e scumpă, masajul e scump, sper să nu fiu nevoită să fac asta! Chiar cunosc pe cineva ...”


Comentarii (9)
1cesare
1cesare  •  25 Octombrie 2024, 13:46

... "Toată vina pentru meciul cu Rangers o are numai Edjouma" :)) ... Fals Ciobandante are toatău vina ... s-a făcut de pomină aseară și vor pierde și in campionat cu rapid.

Masoste
Masoste  •  25 Octombrie 2024, 13:36

Cand se va naste ziaristul care va avea curaj sa ii puna INTREBARI lui becali?

rushdie19
rushdie19  •  25 Octombrie 2024, 13:16

Becali își confirmă limitele de afacerist de mâna a doua nu de adevărat om de fotbal. A făcut socoteala ca pierde la Glasgow și a acționat in consecință ca un piețar care pune roșiile mai moi în față.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează