FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. Gigi Mulțescu a rămas fără cuvinte după ședința LPF: „Cum să facă așa ceva?! Dar mai avem de jucat!”

Gigi Mulțescu, dezamăgit de decizia luată de echipele din Liga 1 +25   FOTO
Gigi Mulțescu, dezamăgit de decizia luată de echipele din Liga 1

Articol de - Publicat marti, 04 august 2020 23:02 / Actualizat marti, 04 august 2020 23:19

Gigi Mulțescu, antrenorul lui Dinamo, a rămas surprins de decizia luată de echipele din Liga 1, care vor ca ierarhia din play-out să fie calculcată pe baza criteriului puncte pe meci, aplicabil doar la meciurile din play-out

„SMURD-ul”, care a bifat doar un meci din noul mandat, 2-1 cu Volutari, speră ca LPF și FRF să nu fie de acord cu această variantă și spune că decizia cluburilor nu i se pare una corectă.

„Ce decizie s-a luat? Am fost la antrenament…Nu știam. Doar în play-out? Cum să facă așa ceva?! Trebuia să ia în calcul tot campionatul. Noi mai avem de jucat. Dacă nu mai avem când să jucăm nu este egalitate de șanse și această decizie nu stă în picioare.

Degeaba au votat cluburile! Eu sper că cei de la LPF și FRF nu vor ratifica. Nici nu mai știu ce să spun. Nu mi se pare corect!”, a declarat Mulțescu pentru Prosport.

VIDEO.  Cristi Borcea: „Negoiță are foarte mulți bani, dar nu mai vrea să dea!”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Florin Prunea, 20 de minute de pledoarie: „Nu e «miloagă», e reparație morală! Dinamo a fost călcată în picioare” + atac la Negoiță: „Zici că e moșia lu' mă-sa”

EXCLUSIV Cristi Borcea a mers la Gigi Becali ca s-o salveze pe Dinamo! Culisele ședinței LPF: granzii i-au sabotat pe „câini”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
creeperno
creeperno  •  05 August 2020, 23:07

Stai linistit ca nu se mai aplica acea varianta

dragos_ph
dragos_ph  •  05 August 2020, 14:38

O mizerie tipic romaneasca, oricum nu retrograteaza Dinamo, nu va mai excitati atat, ati vrea voi, dar nu se poate, Dinamo este prea iubita ca sa ajunga in B. Frustratii nici nu pot sa gandeasca logic, cum sa retrogradezi o echipa care nu a jucat 5 meciuri? Voi va auziti? Ori e *** e, ori este rautate, dar cred ca este prima varianta.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

143731175974645
Gelu Cristean  •  05 August 2020, 11:23
Postat de marius.bxl pe 04 August 2020, 23:51

Multescule tu nu ai nici-o vina ......dar clubul nu a respectat competiția si nici echipele adverse .jucatorii de la dinamo numai in petreceri celelalte echipe au stat in carantina sau protejat sa poata duce competiția la capăt din cauza voastră sa distrus competiția datorita depravarii. In B cu voi de amatori

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează