FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB

EXCLUSIV Știe cum se dă gol în poarta FCSB, acum face istorie cu echipa-surpriză din grupele Conference League: „2-1 și să se audă până în Armenia!”

Goncalo Gregorio a fost combativ, și pe teren, și în duelurile cu rivalii
Foto: GSP
Goncalo Gregorio a fost combativ, și pe teren, și în duelurile cu rivalii Foto: GSP

Articol de - Publicat duminica, 20 octombrie 2024 09:25 / Actualizat duminica, 20 octombrie 2024 09:50

Gonçalo Gregório, 29 de ani, a mărturisit că ține pumnii foștilor coechipieri diseară, în Derby de România (21:00, Arena Națională), susținând că aceștia au forța să se impună în fața FCSB

A jucat doar un sezon în alb și roșu la Dinamo, a prins un sezon teribil, când echipa s-a salvat in extremis de la retrogradare, iar vara trecută a plecat și a semnat cu vicecampioana Armeniei, Noah Erevan.

Un club din Superliga, ofertă de ultimă oră pentru Adrian Mutu » Ce a solicitat antrenorul
OFERTĂ
Un club din Superliga, ofertă de ultimă oră pentru Adrian Mutu » Ce a solicitat antrenorul

Gonçalo Gregório s-a bucurat pentru înscrierea unui gol în Derby de România. În chiar primul de la revenirea în Liga 1, când Ovidiu Burcă l-a introdus pe teren, iar lusitanul a punctat la prima atingere a balonului.

În prezent, portughezul face istorie alături de Noah. Printre altele a eliminat vicecampioana Greciei, AEK Atena, iar armenii au adunat 3 puncte în primele două etape din grupele Conference League. Iar peste câteva săptămâni vor juca împotriva lui Chelsea pe Stamford Bridge.

VIDEO Dinamo - UTA 1-0 » Gonçalo Gregorio, despre obiectivul din play-out și secretul revenirii echipei: „Antrenorul a adus o nouă dinamică”

10goluri și 4 assist-uri a reușit Gonçalo Gregório pentru Noah în 15 meciuri în toate competițiile, interne și internaționale

Gonçalo Gregório, reveranță în fața suporterilor dinamoviști: „Ei sunt magia”

Din Armenia, portughezul a pornit pe firul amintirilor, atunci când a fost întrebat despre confruntarea Dinamo - FCSB. Clar, n-a uitat primul lui moment remarcabil în România.

„A fost un meci special pentru mine, mai ales că a fost prima dată când marcam pentru Dinamo. Am intrat și am dat gol imediat, tocmai în derby-ul României. A fost un moment memorabil, de neuitat. Am simțit imediat energia și magia de a înscrie într-o astfel de confruntare.

Fanii lui Dinamo au reprezentat cel mai frumos lucru pe care l-am văzut și trăit la Dinamo. Ei sunt magia! Am pierdut acel meci, dar am jucat destul de bine, iar suporterii ne-au aplaudat", a declarat Gonçalo Gregório pentru GSP.ro.

8goluri și două assist-uri a strâns Gonçalo Gregório pentru Dinamo în 41 de meciuri în sezonul precedent

Gonçalo Gregório, pronostic optimist: „2-1 și suporterii să facă gălăgie să se audă până-n Armenia. Și mai departe!”

Atacantul este de părere că Dinamo se poate impune diseară pe cel mai mare stadion al României. Fostul șeptar al roș-albilor este de părere că trupa lui Zeljko Kopic se poate impune cu 2-1.

„Dinamo este în formă bună și într-un moment pozitiv. Se vede și în clasament. Eu cred că echipa și-a găsit balanța și vor urma vremuri și mai bune. Dinamo poate să învingă în acest meci. Eu vreau să le urez succes și îmi doresc ca fanii echipei să celebreze victoria la finalul duelului.

Cred că Dinamo poate, și sper, să învingă cu 2-1. A devenit o echipă solidă ce impune respect. O mare îmbrățișare pentru foștii colegi, cele bune tuturor jucătorilor, să dea totul pentru victorie și suporterii să facă o atmosferă.

Și să cânte, așa cum o fac mereu, să se audă până în Armenia (râde). Și mai departe de Armenia!”, a mai declarat Gonçalo Gregório.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Moment scabros la pauza derby-ului Dinamo - FCSB » Ce au făcut ultrașii oaspeților când majoretele dinamoviste au ieșit pe gazon
Superliga
Moment scabros la pauza derby-ului Dinamo - FCSB » Ce au făcut ultrașii oaspeților când majoretele dinamoviste au ieșit pe gazon
Gigi Becali, imediat după Dinamo - FCSB: „Să știți un lucru”
Superliga
Gigi Becali, imediat după Dinamo - FCSB: „Să știți un lucru”
Gigi Becali și-a amenințat jucătorii la finalul derby-ului cu Dinamo: „Trebuie amenzi! Eu bat cu pumnul în masă” + anunță o schimbare în echipa de start
Superliga
Gigi Becali și-a amenințat jucătorii la finalul derby-ului cu Dinamo: „Trebuie amenzi! Eu bat cu pumnul în masă” + anunță o schimbare în echipa de start

Fosta vedetă din Superliga se distrează cu iubita în Dubai! Francesca a lăsat România, unde era vedetă TV, și s-a mutat cu el în Emiratele Arabe Unite

„Ți s-a propus să trișezi?” » Tătărușanu răspunde la 10 întrebări delicate: „A ieșit scandal în vestiar” / „Atunci am vrut să mă las!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează