FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

Anamaria Prodan a dezvăluit tot la GSP Live: relația cu Reghe, posibila venirea a antrenorului la FCSB și conflictul cu familia Becali

Articol de GSP - Publicat joi, 01 iulie 2021 11:38 / Actualizat joi, 01 iulie 2021 14:04

Agentul Anamaria Prodan (48 de ani) a fost invitata lui Costin Ștucan la GSP LIVE. Împreună cu moderatorul Costin Ștucan, Anamaria Prodan a dezbătut cele mai importante subiecte din viața ei: relația cu Laurențiu Reghecampf și conflictul cu familia Becali.

Anamaria Prodan a spus tot la GSP Live: „De ce spui că Reghe s-a milogit de tine să vadă la Steaua?”

„Am slăbit 12 kilograme. Am mers la sală și am ajuns la forma care m-a consacrat, forma sexy. Pe mine nu mă macină niciodată nimic, întotdeauna îmi rezolv problemele simplu și frumos.

Am citit azi-noapte în ziar și chiar am rămas puțin surprinsă (n.r - despre presupusa ofertă de la FCSB). Pentru familia mea, nu există așa ceva. Nu mi-aș imagina și n-aș putea să-mi imaginez că Reghe și-ar putea trăda familia și s-ar putea duce să lucreze acolo. Laurențiu e atât de demn: probabil că și dacă am muri de foame, n-am cere nimănui o bucată de pâine. Gigi Becali s-a rugat de mii de ori de Reghecapf să se întoarcă, a sunat după el peste tot. Nivelul la care a ajuns Reghecampf nu-l lasă să se întoarcă de unde a plecat. 

+45 FOTO

Am investit sentimente în omul ăsta, l-am lăudat pe Becali, deși uneori merita înjurat. A luat banii copiilor mei. Familia Becali a luat banii noștri. A încercat doar să facă rău. De ce ieși și arunci aceste vorbe, de ce spui că Reghe s-a milogit de tine să vadă la Steaua? Eu cred că e imposibil să ajungă Reghe la FCSB. Ar însemna să trădeze tot ce ai mai scump pe pământ. Pentru ce? Pentru 10.000 de euro pe care ți-i dă Becali?

Soțul meu nu se va umili niciodată la palatul lui Gigi Becali. Alții s-au umilit au zis «Lasă-l pe Neubert, lasă-l pe Petrea». Eu îi ziceam lui Reghe să-l lase. Neubert și Petrea au plecat de lângă Reghe ca să-l ajute pe Becali”, a explicat Anamaria Prodan la GSP Live.

Anamaria Prodan a dezvăluit tot la GSP Live: relația cu Reghe, posibila venirea a antrenorului la FCSB și conflictul cu familia Becali
Anamaria Prodan, impresar, foto: GSP

Anamaria Prodan despre relația cu Reghecampf, la GSP LIVE: „Laur încă este un copil”

„Lucrurile între mine și Reghe sunt în regulă. În fiecare familie există discuții. Și la noi apar discuții în contradictoriu. Și eu sunt vulcanică, toată lumea mă cunoaște. Sar calul când mă cert, dar asta sunt eu. Când m-a luat Reghecampf, așa m-a luat. Nu m-a luat de la Operă, m-a luat din fotbal. Demenții vorbesc că doar datorită lui Reghecampf am luat eu jucătorii Stelei. Dică era cu mine sub contract din 2005.

Eu m-am născut cu bani, m-am născut milionară. Pentru mine, că am astăzi Ferrari și mâine altă mașină...niciodată nu cobor ștacheta, așa am fost educată. Când eu l-am luat pe Laurențiu, niciodată nu m-am uitat în conturile lui. El a trecut printr-un divorț urât, despre care nu am vorbit niciodată. I-am spus lui Reghe: «Laurențiu, trebuie să știi să gestionezi succesul, banii și imaginea». 

Eu cred că imaginea, caracterul și omenia nu se pot schimba niciodată. Laur încă este un copil. Are un suflet pur. Se deschide în fața tuturor și nu încearcă să epateze. Da, e milionar. Familia asta n-are cum să fie vai de mama ei niciodată. Sunt capabilă să gestionez ce ține de familia mea, n-am nevoie de intelopi plătiți. Au venit copiii mei să mă întrebe de ce am plătit eu interlopi. Am pus mâna și i-am sunat pe cei care au scris: Ce faceți? Anamaria Prodan e singurul om din tot fotbalul care a nimicit, efectiv, pe toată lumea.

Totul a început în ziua în care Gigi Becali a făcut ce a făcut (n.r - declarațiile conform cărora Ana și Reghe ar avea relații extraconjungale). Că ce a făcut Reghe, că a avut amantă, că și eu sunt cu altcineva. Eu nu am stat la mâna niciunui bărbat. Nu l-am luat de bărbat ca să mă îmbogățesc”, a spus impresarul. 

„A fost sunat la câteva minute de altcineva și a declarat că e în străinătate, că nu are treabă, că nu știe. De câți ani divorțăm noi? De cât timp se scrie? În perioada asta eu am deranjat foarte mult.

Am avut scandal cu primarul de la Voluntari, că nu voia să-i dea toți banii lui Mutu, iar eu i-am recuperat pe toți, am avut contre cu Negoiță și după am avut ce am avut cu familia Becali. Într-un timp foarte scurt am umilit mulți «importanți».

Ganea a spus că aveam relații intime cu Alexa, că vine la Snagov. Dar era și Reghe acolo.. Nu suntem swingeri... Că am auzit și asta. 
-Anamaria Prodan

Anamaria Prodan: „E adevărat că Reghe e pe o pantă descendentă a carierei”

„Laur niciodată nu a fost antrenorul care să vină și să facă rezultate din prima. Când și-a dat seama că nu poate face o echipă, a plecat. De asta a plecat de la Al Wasl. E adevărat că e pe o pantă descendentă. Nu e ceva senzațional, dar se întâmăplă. Laur are o mentalitate nemțească, strictă. La Al Wahda, Reghe a câștigat trei trofee într-un an. Acum, a mers pentru a juca în Liga Campionilor Asiei. Ce antrenor refuză să meargă în Liga Campionilor?”.

Vrea să transfere un jucător de la FCSB

„Mă sună cineva de la Steaua. Am un jucător pe care-l transfer. De la FCSB. Eu am jucătorii de care mă ocup. E o afacere. Doar dacă ești tâmpit îți îngropi afacere. Dacă am o ofertă, nu discut cu Gigi Becali. Nu mă interesează zona Gigi Becali. Vorbesc cu președintele, cu managerul”, a mai adăugat Ana.

Îl vom acționa în judecată aici, în România, pe Man. Dosarul este pe rol. Voi cere cât îmi trebuie mie din ceea ce aveam în contract
- Anamaria Prodan

Urmărește emisiunea pe site-ul gsp.ro, pe pagina de Facebook sau pe canalul de YouTube al Gazetei Sporturilor.

Citește și: 

Anamaria Prodan reaprinde conflictul cu Gigi Becali: „Nici dacă mor de foame!” » Ce fotbalist de la FCSB ar putea avea de suferit

Anamaria Prodan suferă în continuare din cauza transferului lui Dennis Man! Dezvăluiri în exclusivitate: „Se va repune pe șine, așa cum îi stă ei bine”

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Rezultat șocant în Liga Națiunilor » Georgia și-a zdrobit adversara, o națională prezentă la Euro 2024: „Fiasco, rușine! Cea mai slabă prestație din istorie”
Campionate
Rezultat șocant în Liga Națiunilor » Georgia și-a zdrobit adversara, o națională prezentă la Euro 2024: „Fiasco, rușine! Cea mai slabă prestație din istorie”
Bănel Nicoliță, impresionat de mutarea de la FCSB: „Va face furori. M-am interesat și eu”
Superliga
Bănel Nicoliță, impresionat de mutarea de la FCSB: „Va face furori. M-am interesat și eu”
Secretele alimentare ale fotbaliștilor dezvăluite de nutriționistul vedetelor din Liga 1 + Motivul pentru care oamenilor obișnuiți le este greu să slăbească
Special
Secretele alimentare ale fotbaliștilor dezvăluite de nutriționistul vedetelor din Liga 1 + Motivul pentru care oamenilor obișnuiți le este greu să slăbească

„Domnule Ion Țiriac, ați primit pensia recalculată?” » Răspunsul miliardarului pentru GSP: „Mi-e rușine să spun! Scuzați-mă...”

Simona Halep și proaspăta soție a lui Ianis au atras toate privirile la evenimentul de la Academia lui Hagi


Comentarii (5)
baronul67
baronul67  •  01 Iulie 2021, 13:22
Postat de vecina.de.la.parter pe 01 Iulie 2021, 12:23

E rupta de realitate are nevoie de ajutor

Ajutorul ar fii implant det cativa neuroni, dar nu cred ca exista inca asa ceva.

22robert03
22robert03  •  01 Iulie 2021, 12:35

Ala din spatele ei parca seamana cu Alexa ????

sibman
sibman  •  01 Iulie 2021, 12:27

Te ajung din urma blestemele multora.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează