FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL

FOTO Hagi a făcut iureș pe bancă! Criză de nervi la adresa arbitrului: Farul a cerut două penalty-uri într-un minut + verdictul specialistului

Articol de - Publicat luni, 26 august 2024 23:33 / Actualizat marti, 27 august 2024 00:47

Gică Hagi, managerul tehnic al Farului, a făcut o criză de nervi în timpul meciului cu UTA și a primit cartonașul galben.

Hagi a cerut penalty pentru echipa lui la două faze controversate, la care arbitrul Marcel Bîrsan nu a fost chemat la monitorul VAR ca să le revadă. Iar patronul Farului a „explodat” pe bancă și a primit cartonașul galben.

GALERIE FOTO. Gică Hagi, criză de nervi. Farul a cerut două penalty-uri

+25 FOTO

În minutul 57, Farul a cerut două penalty-uri. Bălașa a căzut după un duel cu Hrezdac, chiar în fața „centralului”. Faza a continuat, apărarea arădenilor a respins, iar balonul a ajuns la Ganea.

Fundașul stânga a trimis o pasă lungă, Gustavo a sărit alături de un adversar și a acuzat că a fost lovit în cap cu brațul. Arbitrul Marcel Bîrsan nu a dat nimic, nu a fost nici atenționat din camera VAR.

VAR-ul nu a intervenit pentru niciuna dintre cele două faze, iar Gică Hagi a făcut o criză de nervi pe bancă. S-a îndreptat spre al patrulea oficial, cerând explicații, dar s-a ales cu cartonașul galben de la Bîrsan.

Arbitrul a venit să-l potolească pe Hagi, care nu a înțeles de ce arbitrul nu a dat penalty pentru echipa lui.

Cele două faze au venit la scorul de 1-0 pentru UTA, care deschisese scorul prin Van Durmen, în minutul 22.

Constantin Zotta a dat verdictul

Constantin Zotta, fost arbitru, a declarat că la Bălașa a fost fault și trebuia dat penalty.

„Bălașa e preocupat să atace mingea, să joace. E penalty”, a declarat Zotta, la Prima Sport 1.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Ce va face Tătărușanu după retragere? Prietenul lui dezvăluie: „E momentul potrivit”
Superliga
Ce va face Tătărușanu după retragere? Prietenul lui dezvăluie: „E momentul potrivit”
Darya, soția selecționerului Rusiei, implicată într-o controversă » Și-a mutat fiicele la școală într-o țară din UE: „Acum sunt acolo!”
Campionate
Darya, soția selecționerului Rusiei, implicată într-o controversă » Și-a mutat fiicele la școală într-o țară din UE: „Acum sunt acolo!”
A venit anunțul mult așteptat! FCSB pune la vânzare pachetele pentru meciurile din Europa League » Cum arată prețurile
Europa League
A venit anunțul mult așteptat! FCSB pune la vânzare pachetele pentru meciurile din Europa League » Cum arată prețurile

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

„N-o spun la modul emoțional!” » Gheorghe Tadici, pe șleau despre Cristina Neagu. A numit 5 capitole la care a excelat și a inclus-o într-un top internațional world-class: „De excepție de la «Mama Natură»”


Comentarii (8)
dansy
dansy  •  27 August 2024, 11:11

Hagi uita câte penaltiuri gratuite a primit echipa sa.

monika.
monika.  •  27 August 2024, 09:57

Unii cred ca 11m se da dupa vociferari sau crize de nervi, fiindca le-a mers in trecut... Un galben meritat. Asa cum a fost si rosul din ultimul meci la nationala. Rusine!

dragan
dragan  •  27 August 2024, 09:34
Postat de OlteanuMarian pe 27 August 2024, 05:37

...ce bine le zice reddog...parcas as fi eu ...in plus amandoi ne au facut de ras in Europa de nu mai poti sa spui ca esti roman ...

ioanitoaio, de la Arrabal la fotbal: au pus catuse florilor! si prazului, alb-rosu-numarat! citeste-i, onorificule, si pe agramatii astia- sa intelegi ce-ati fost si unde ati ajuns!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează