FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

FOTO + VIDEO Torțe, fumigene și cântece: spectacol alb-roșu în fața hotelului, înainte de Hermannstadt - Dinamo

Sute de fani ai lui Dinamo au făcut spectacol în fața hotelului +14   FOTO
Sute de fani ai lui Dinamo au făcut spectacol în fața hotelului

Articol de - Publicat vineri, 25 octombrie 2024 22:42 / Actualizat vineri, 25 octombrie 2024 22:47

Înainte de meciul de campionat cu Hermannstadt, programat sâmbătă, ora 19:00, jucătorii lui Dinamo au fost îmbărbătați de suporterii deplasați la Sibiu, care au pus în scenă un spectacol vizual și acustic.

Dinamoviștii au abordat cu mare speranță derby-ul cu FCSB, dar s-au văzut învinși de rivalii locali, scor 0-2.

Pare că eșecul de runda precedentă nu a știrbit din susținerea suporterilor alb-roșii.

+9 FOTO

VIDEO. Sute de fani ai lui Dinamo au făcut spectacol în fața hotelului

Câteva sute de fani dintre cei care au făcut deplasarea la Sibiu au mers în această seară la hotelul în care este cazată echipa și au pus în scenă un spectacol de zile mari, cu torțe, fumigene, steaguri și cântece.

Din fața hotelului, elevii lui Zeljko Kopic au asistat încântați la manifestarea galeriei.

Unitatea hotelieră aleasă de dinamoviști este situată în proximitatea stadionului, la doar 4 minute cu mașina și 10 de mers de jos față de „Municipalul” din Sibiu.

Suporterii lui Dinamo au primit o peluză întreagă pentru meciul de sâmbătă. Dintre cele 3 sectoare rezervate dinamoviștilor, unul singur este sold-out. La celelalte două mai sunt disponibile, la ora redactării articolului, un total de 317 bilete.

Zeljko Kopic, înainte de Hermannstadt - FCSB: „Echipa este în formă bună”

Astăzi, antrenorul Zeljko Kopic a susținut conferința de presă premergătoare partidei de la Sibiu, unde Dinamo caută prima victorie în deplasare în actuala stagiune.

„Suntem gata de meci. Doar Dennis Politic este out, suspendat, pentru acest duel. Ne-am antrenat bine. Hermannstadt a avut ceva probleme, mai ales defensiv. Cunosc adversarul, cunosc antrenorul, știu că vor dori să fie foarte competitivi.

Aștept reacție bună după derby, ca să mergem acolo să luăm punctele. Am fost dezamăgiți 2-3 zile, marți, miercuri, apoi am văzut ceea ce s-a întâmplat în toate situațiile meciului. Ca să avem idee ce trebuie să dezvoltăm ca să fie bine pentru viitor.

S-a întâmplat să jucăm fără 6-7 jucători în niște meciuri dificile și ne-am comportat bine, la Galați, cu Farul, dar am pierdut derby-ul. Am ratat ocazia de a fi bune în niște momente ale meciului, dar vă pot spune că echipa este în formă bună”, a afirmat antrenorul croat.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
S-au luat la harță la final, sub ochii lui Dan Petrescu! „Bursucul” a intervenit imediat! Imagini incredibile din Gruia
Superliga
S-au luat la harță la final, sub ochii lui Dan Petrescu! „Bursucul” a intervenit imediat! Imagini incredibile din Gruia
Patronul din Superliga îl vrea pe jucătorul făcut praf de Gigi Becali: „L-aș lua oricând de la FCSB”
Superliga
Patronul din Superliga îl vrea pe jucătorul făcut praf de Gigi Becali: „L-aș lua oricând de la FCSB”
În plin divorț, soția lui Bogdan Vasiliu, rapidistul reținut de DNA, a transmis un mesaj neașteptat: „Mi-am făcut duș, m-am fardat...”
Stiri extrasport
În plin divorț, soția lui Bogdan Vasiliu, rapidistul reținut de DNA, a transmis un mesaj neașteptat: „Mi-am făcut duș, m-am fardat...”

Cum arată un mic-dejun sănătos? O antrenoare născută în Siberia dă 3 variante simple: „Am văzut că aici nu prea se consumă”

Are peste 150 de medalii în România, dar se teme: „Mâncarea e scumpă, masajul e scump, sper să nu fiu nevoită să fac asta! Chiar cunosc pe cineva ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează