FOTBAL  »  Superliga  »  MERCATO

Clubul din Liga 1 a vândut un jucător pe care nu l-a văzut la față! L-a transferat în această vară și a făcut profit

Mateus Castro
Mateus Castro

Articol de - Publicat joi, 15 august 2024 13:57 / Actualizat joi, 15 august 2024 15:59

Hermannstadt l-a cedat pe atacantul Mateus Castro lui Fidelis Andria 2018. Brazilianul semnase pe 4 ani cu sibienii, la începutul verii, însă n-a mai vrut să vină.

Atacantul Mateus Castro s-a numărat printre primele achiziții făcute de Hermannstadt în această vară. Sibienii l-au luat gratis, de la Gravina, liga a patra italiană, și i-au oferit un acord pe 4 sezoane. Deși a semnat contractul și era așteptat la pregătiri, brazilianul n-a mai ajuns la Sibiu.

Hermannstadt s-a despărțit pe cale amiabilă de Mateus Castro

Motivul? După cum Gazeta Sporturilor a dezvăluit în exclusivitate la vremea respectivă, Castro a transmis că are o ofertă mai bună din liga secundă a Arabiei Saudite și că ar vrea să-i dea curs. Ceea ce Hermannstadt n-a acceptat și și-a pus la treabă avocatul.

În cele din urmă, părțile au ajuns la o despărțire amiabilă, iar ardelenii au făcut și o afacere bună. Brazilianul a optat în cele din urmă pentru Fidelis Andria, iar potrivit informațiilor obținut de GSP.RO, FC Hermannstadt va primi de la clubul italian din liga a patra suma de 40.000 de euro și 30 la sută dintr-un viitor transfer.

L-au pierdut pe Mateus Castro, i-au adus pe Aurelian Chițu și Jovan Markovic

În locul lui Mateus Castro, după cum se știe, sibienii au adus chiar doi jucători! Amândoi din Bănie. Este vorba despre Aurelian Chițu, venit gratis de la FCU Craiova, și de Jovan Markovic, luat sub formă de împrumut, pe un sezon, de la Universitatea Craiova.

Hermannstdadt a parafat joi și transferul lui Robert Popescu, de la retrogradata FC Voluntari, devenit a 11-a achiziție a acestui mercato estival. Totodată, caută să mai aducă doi fundași.

Lista completă a transferurilor operate de club: Cătălin Căbuz, definitiv, de la CFR, Ronaldo Deaconu (Farul), Tiberiu Căpușă (UTA), Aurelian Chițu (FCU Craiova), Antoni Ivanov (Lokomotiv Sofia), Vahid Selimovic (Zeljeznicar), Tiago Goncalves (Belenenses), Ianis Mihart (CSM Focșani), Jovan Markovic (Universitatea Craiova) și Kalifa Kujabi (CFR).

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Nationala
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Tenis
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă
Superliga
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (2)
MirceaAndreiX
MirceaAndreiX  •  15 August 2024, 16:07

De ce nu investigați puțin care e faza cu transferurile lui Kalifa Kujabl? Luat de CFR în iulie, cumpărat de Hermannstadt în august. Miroase a spălare de bani

OlteanuMarian
OlteanuMarian  •  15 August 2024, 16:05

...nici astia din judet nu vin in ro ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează