FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT - POLI IAȘI

EXCLUSIV Conducerea echipei din Liga 1 a luat decizia după ultimele rezultate din campionat

Hermannstadt - Poli Iași. Foto: GSP
Hermannstadt - Poli Iași. Foto: GSP

Articol de - Publicat duminica, 01 septembrie 2024 16:38 / Actualizat duminica, 01 septembrie 2024 17:12

Patronii lui Hermannstadt, Claudiu Rotar și Ștefan Băcilă, au decis să îi premieze pe jucători și antrenori după victoriile spectaculoase din ultimele două etape, când au luat 6 puncte și au marcat 8 goluri.

După un start poticnit de sezon, cu doar două puncte în primele 4 etape, Hermannstadt și-a luat viteză în Superliga. Iar ultima săptămână, marcată de victoriile obținute în fața campioanei FCSB (2-0) și a Politehnicii Iași (6-2), a fost de departe cea mai reușită a acestei veri.

Primă de 20.000 de euro pentru staff și jucători

Potrivit unor surse ale Gazetei, patronii clubului, Claudiu Rotar și Ștefan Băcilă, au vrut să premieze jucătorii și staff-ul imediat după triumful cu FCSB, dar în cele din urmă au decis să aștepte și duelul cu ieșenii. Iar acum, sunt „buni de plată”.

GSP.RO a aflat că sibienii vor primi un bonus de 20.000 de euro, pe lângă primele de punct pe care le au oricum trecute în contracte. O răsplată ce vine numai bine, după ce echipa a reușit să schimbe macazul și să intre pe un trend ascendent, spre ușurarea antrenorului Marius Măldărășanu.

Marius Măldărășanu: „A fost o săptămână senzațională”

„Mă bucur că băieții au jucat ofensiv, a fost o mulțumire pentru suporteri să dăm atâtea goluri. Chiar dacă am luat două goluri, am jucat, am încercat sa facem spectacol, le mulțumesc pentru o săptămână senzațională.

Acum urmează o pauză în care trebuie să ne pregătim bine. Am schimbat sistemul, acum o lună erau tensiuni, presiuni, atmosferă urâtă, trebuia să schimbam ceva. Trăirile nu erau plăcute. Nu vreau să mai trec prin așa ceva.

Mă bucur pentru cei care au intrat, este un meci istoric, prima data când am dat 6 goluri, am făcut un pas important, 3 puncte importante. Multora le pare rău că vine întreruperea, dar pentru noi vin 3 zile de pauză, urmează să lucrăm omogenitatea, sunt mulți jucători noi.

După un astfel de scor te gândești că mai puteam băga și alți jucători, dar e meritul tuturor, suntem un grup, asta vreau, toți cei care intră să joace bine”, a punctat antrenorul Marius Măldărășanu, la finalul partidei cu moldovenii, de sâmbătă.

Nana Antwi vine miercuri, Markovic se operează pe 5 septembrie

Începând de miercuri, „Măldă” îl va avea la dispoziție și pe Nana Antwi, fundașul dreapta împrumutat de la FCSB, așa cum Gazeta Sporturilor a anunțat în exclusivitate, la mijlocul acestei săptămâni.

În schimb, „vârful” Jovan Markovic se va opera la menisc pe 5 septembrie și va lipsi apoi circa o lună de zile.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Dănuț Lupu a agresat un arbitru la meciul de astăzi » Reacția dinamovistului: „Nu s-a întâmplat nimic. Lumea rea vorbește...”
Liga 3
Dănuț Lupu a agresat un arbitru la meciul de astăzi » Reacția dinamovistului: „Nu s-a întâmplat nimic. Lumea rea vorbește...”
Scene incredibile în Petrolul - Farul » Alibec s-a dus glonț către coechipier! Hagi a privit uimit: „Ce faci?!”
Superliga
Scene incredibile în Petrolul - Farul » Alibec s-a dus glonț către coechipier! Hagi a privit uimit: „Ce faci?!”
„Cea mai modernă bază sportivă din România” a primit undă verde! Va fi al doilea cel mai mare stadion din țară
Liga 3
„Cea mai modernă bază sportivă din România” a primit undă verde! Va fi al doilea cel mai mare stadion din țară

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

A urcat pe scena de la Vocea României și nimeni nu și-a dat seama că e fiul legendei sportului românesc


Comentarii (1)
atthur
atthur  •  01 Septembrie 2024, 17:09

Ar trebui să-l premieze pe fesnic-întuneric,că ăla le-a făcut cadou victoria cu Steaua...!!!...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează