FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

S-a aflat ce ofertă colosală a pregătit Rapid pentru Ianis Hagi! Ar putea deveni cel mai bine plătit jucător din Giulești

Ianis Hagi, în tricoul lui Rangers foto: X
Ianis Hagi, în tricoul lui Rangers foto: X

Articol de - Publicat duminica, 25 august 2024 13:11 / Actualizat duminica, 25 august 2024 15:39

Rapid a înaintat o ofertă către Ianis Hagi pentru a-l convinge să vină în Giulești.

Internaționalul român a fost ademenit de Dan Șucu cu 30.000 de euro lunar plus bonusuri care l-ar putea propulsa la suma de 500.000 de euro pe an. Salariul oferit de gruparea din Giulești ar fi mai puțin de jumătate din suma pe care o încasează la Rangers, informează spotmedia.ro.

Scoțienii îl plătesc pe mijlocașul român cu 1,3 milioane de euro, motiv pentru care vor să renunțe la serviciile sale.

Rangers vrea să îl vândă urgent pe Ianis Hagi

La Rangers, Ianis Hagi nu mai intră în planurile antrenorului Philippe Clement. Cel mai probabil, atacantul român nu va mai evolua la clubul de pe Ibrox pentru că are o clauză care îi crește salariul la 100 de meciuri în tricoul lui Rangers. Ianis are la momentul actual 99. Mijlocașul naționalei României a fost trimis la echipa a doua, dar cu toate acestea nu vrea să revină în România.

S-a aflat ce ofertă colosală a pregătit Rapid pentru Ianis Hagi! Ar putea deveni cel mai bine plătit jucător din Giulești
Nici la Alaves Ianis Hagi nu a fost în stare să-l impresioneze pe antrenorul Luis Garcis, echipa din Vitoria nedorind să-l transfere definitiv pe român / Foto: Imago

„Nu voi intra în detalii. Pot numai să spun că nu e decizia mea de a nu mai conta pe Ianis Hagi. Vă rog, nu vreau să vorbim decât despre jucătorii implicați acum la Rangers. Putem discuta despre transferuri doar după 1-2 septembrie, când se închide mercato”, a declarat Philippe Clement.

Mai multe cluburi din Superliga și-au manifestat interesul pentru Ianis Hagi

Oficialii celor de la Rapid și de la FCSB și-au manifestat interesul pentru serviciile mijlocașului. Viorel Moldovan și Dan Șucu au fost mai concreți, comparativ cu patronul FCSB.

„Ianis Hagi e un jucător de mare valoare, cred că orice club îl dorește. Sunt anumite discuții, sper să fie interesat să vină la Rapid, asta e cel mai important. Cine nu și l-ar dori pe Ianis Hagi?”, a declarat Viorel Moldovan. Dan Șucu a completat: „Ni-l foarte dorim”.

Gigi Becali și l-ar dori pe Ianis Hagi, dar nu își dorește ca această mutarea să strice relațiile familiale cu Gică Hagi.

„Îl vrea omul pe Ianis, oricine l-ar vrea. Și eu îl vreau pe Ianis. Dacă m-aș implica în lupta pentru el? Nu e bine. Eu îi mai schimb. De exemplu, dacă vreau să îl schimb la pauză? Între neamuri, e mai bine să fie pace, prietenie și dragoste”, a declarat Gigi Becali.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Mircea Lucescu nu are stare » Decizia luată imediat după meciurile din Liga Națiunilor
Nationala
Mircea Lucescu nu are stare » Decizia luată imediat după meciurile din Liga Națiunilor
Victor Pițurcă e convins că FCSB a greșit grav cu transferul lui Daniel Bîrligea: „Cum să dai două milioane pe el?”
Superliga
Victor Pițurcă e convins că FCSB a greșit grav cu transferul lui Daniel Bîrligea: „Cum să dai două milioane pe el?”
În seara în care Cristina Neagu și-a anunțat retragerea, Dinamo a câștigat lejer la debutul în Liga Campionilor
Handbal
În seara în care Cristina Neagu și-a anunțat retragerea, Dinamo a câștigat lejer la debutul în Liga Campionilor

„Mi-a spart o vioară Stradivarius în cap!” » Giovanni Becali, dezvăluire ca-n filme: „Avea fiecare câte un cuțit la gât!”

Gafă INCREDIBILĂ a președintelui Klaus Iohannis la ceremonia de decorare a sportivilor medaliați la Jocurile Olimpice și Paralimpice de la Paris! A citit greșit de pe foaie


Comentarii (36)
Unomfoartesimplu
Unomfoartesimplu  •  28 August 2024, 23:46
Postat de Gratian68 pe 26 August 2024, 10:33

Amice..tu ai baga bani intro masina care va fi dusa la casat ? Tu nu intelegi ca, oricum, Rangers vrea sa scape de el ? Atunci, de ce ar mai baga banbi suplimnetari ? Oricum, a luat bani aproape pe degeaba...nu i-a ajutat prea mult...da, antrenorul vrea sa aibe cat mai multi jucatori la dispozitie...dar din moment ce despartirea este imineanta...tu ai baga bani in ceva ce nu-ti mai trebuie ? Da, clar, clubul e de vina, nu jucatorul care nu confirma, nu joaca, nu ajuta cu nimic..pentru un jucator bun, care iti castiga meciurile, se bat cluburile sa-l aduca...nu ti se pare ciudat ca, in 26.08, cand au icneput deja toate campionatele, el nu are echipa ? Inteleg patriotismul pana la un punct...dar sa sustii un jucator care nu a confirmat niciunde.....si apoi sa dai vina pe club ca nu i da mai multi bani...P.S. Tu, daca ai angajat deja un muncitor, dar nu esti multumit de el....i-ai da mai multi bani ?

Nu am sa-ti adresez cuvinte nepoliticoase, dar eu nu cred ca e nobil ce se intampla. Hagi jr. nu e o "masina de dus la casat". A fost accidentat si apoi tras pe dreapta sau, cum o fi la ei, pe stanga... Din orice unghi te uiti, nu e OK. Acu si sa accepti sa mergi in tara calicilor e o aventura pe care ti-o asumi...

monika.
monika.  •  26 August 2024, 18:47

Asa perla, mai rar. O binecuvantare, pentru orice club. Mare dar!

dragan
dragan  •  26 August 2024, 15:14

domnule Tudor Belivaca, va cer scuze in numele colegilor d-voastra, colegi care n-au inteles ca nu poti permite batjocorirea unui nume de familie si ca pentru asta exista moderari de comentarii! reddog2100? un nesimtit! uitati-l!

Vezi toate comentariile (36)
Comentează