FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

VIDEO Gol senzațional marcat de noul pariu al „Regelui”! A înscris de la mijlocul terenului

Ianis Malama (16 ani, mijlocaș ofensiv) a reușit un gol senzațional pentru Viitorul U17 în victoria obținută de dobrogeni în fața celor de la FC Voluntari U17, în Liga Elitelor, scor 4-1.
Ianis Malama (16 ani, mijlocaș ofensiv) a reușit un gol senzațional pentru Viitorul U17 în victoria obținută de dobrogeni în fața celor de la FC Voluntari U17, în Liga Elitelor, scor 4-1.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 aprilie 2021 22:57 / Actualizat miercuri, 07 aprilie 2021 23:30

Ianis Malama (16 ani, mijlocaș ofensiv) a reușit un gol senzațional pentru Viitorul U17 în victoria obținută de dobrogeni în fața celor de la FC Voluntari U17, în Liga Elitelor, scor 4-1.

„Reușita sa amintește de execuțiile de odinioară ale lui Gică Hagi”, notează pagina oficială de Facebook a Viitorului. Și într-adevăr. Golul lui Malama de la aproximativ 40 de metri este realmente fabulos! Portarul ilfovenilor nu a avut nicio șansă la execuția spectaculoasă semnată de Ianis.

Controversă în jurul lui Ianis Malama

„Am un jucător, la 2004, care e foarte bun. E aromân. Nu l-a văzut nimeni, l-am văzut doar eu. Cred mult în el. Nu a venit cu noi, dar era să vină. E stângaci. O să o aibă adversarii grea cu el. L-am luat de la Juventus, e la noi acum. Îl cheamă Malama, e stângaci. Nu că e bun, e extraordinar!”, declara Hagi în 2019, după ce tocmai îl transferase pe Ianis.

Lorena Balaci a declarat ulterior la GSP Live că nu e normal ca Hagi să-și asume faptul că l-a descoperit pe Ianis Malama, jucător născut în 2004, un puști pe care antrenorul Viitorului l-a adus de la Daco-Getica.

„Am citit cu întristare o declarație a lui Gheorghe Hagi. Declarația sună ceva de genul: «Nu l-a văzut nimeni, l-am văzut doar eu. E extraordinar. Cred mult în el. E stângaci, o s-o aibă adversarii grea cu el». Copilul a fost crescut în curtea lui Juventus București (n.r. actuala Daco-Getica). Copilul e de la 7 ani la Juventus București. Hagi nu poate spune că l-a descoperit el. Toți din București îl știu pe Ianis Malama. Nu poți să spui că tu l-ai descoperit. Cum îmi mai motivez eu antrenorul acum? Mă refer la antrenorul care l-a descoperit pe Ianis Malama. Chiar dacă aș fi unul ca Ilie Balaci, nu am voie să-l ignor pe ăla care e 7 trepte sub mine, pentru că de la el îmi vine marfa. Eu trebuie să-l încurajez pe ăla și să spun mulțumesc Cristian Cîmpean că l-ai descoperit pe acest copil”, declara Lorena la GSP Live.

Gol senzațional marcat de noul pariu al „Regelui”! A înscris de la mijlocul terenului
Ianis Malama

Citește mai multe știri din Liga 1:

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (15)
talpaiadului
talpaiadului  •  08 Aprilie 2021, 01:54
Postat de leu.mr pe 08 Aprilie 2021, 00:07

Desfiinteaza academia lui Hagi, sterge-i pe toti jucatorii trecuti pe acolo si apoi vezi ce alti jucatori din alte surse au confirmat. Apoi mai vorbim daca vrei ! Toti va luati de Hagi de parca trebuia el sa scoata cite un Messi sau Ronaldo pe luna !

Asa suntem noi romanii, incercam sa tragem in jos si sa tavalim in noroi pe oricine chiar incearca sa faca ceva, indiferent de domeniu...

bogdan1
bogdan1  •  08 Aprilie 2021, 10:47

Poate marea problema a fotbalului romanesc este ca-i plina de ,,pariuri", niciodata de certitudini.

ge0x
ge0x  •  08 Aprilie 2021, 07:57

Iar da unu un gol la copii si il facem super fotbalist? ???????????? Trebuia sa il vedeți pe Messi ce facea la 9,10 ani. Conteaza ce faci la echipa mare, nu cand ești copil. Ca si Dinamo a avut vreo 3,4 ani campioni under 17 si under 19 si nu a ajuns nici unul fotbalist de top pt campionatul nostru.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează