FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO / EXCLUSIV „Ilie Dumitrescu m-a prins în baie la Liverpool: «Ce faci acolo?»” » Două episoade în premieră: „În mintea mea se derulau multe chestii”

Ilie Dumitrescu e de 15 ani analist TV +36   FOTO
Ilie Dumitrescu e de 15 ani analist TV

Articol de - Publicat sambata, 24 august 2024 09:36 / Actualizat sambata, 24 august 2024 10:09

Iasmin Latovlevici, 38 de ani, a fost invitat la GSP Live și a relatat două amintiri cu Ilie Dumitrescu (55), unul dintre antrenorii pe care i-a avut la FCSB în 2010.

Dumitrescu n-a rezistat nici două luni pe banca FCSB, timp în care a calificat echipa în grupele Europa League. Latovlevici a evoluat pentru FCSB din 2010 până în 2015 și a câștigat în roș-albastru 3 titluri, două Cupe, o Cupă a Ligii și o Supercupă.

Ilie Dumitrescu pe când antrena Steaua // Foto: GSP
+31 FOTO

VIDEO. Iasmin Latovlevici: „Ilie Dumitrescu m-a prins în baie la Liverpool. «Ce faci, Lato, joci cu lentile?»”

Provocat să caracterizeze o parte din tehnicienii cu care a colaborat de-a lungul carierei, Lato a avut cuvinte de laudă la adresa lui Ilie, despre care spune că avea vocație de antrenor.

„Îți dădea un sentiment de încredere, te făcea să fii încrezător, nu te judeca. Cred eu că ar fi avut calitățile necesare să ajungă un antrenor bun, a luat și niște decizii disciplinare care mi-au plăcut.

Ca să joci, trebuie să te pregătești bine. Când joci și joci bine, rămâi. Când greșești continuu, ai greșit și nu ar mai trebui să joci. El era foarte corect din punctul ăsta de vedere. Jucătorii trebuie să știe o direcție, altfel sunt pierduți. Dacă ăla joacă prost și tot joacă, eu ce mai fac?”, a comentat Latovlevici.

Apoi, jucătorul cu 12 selecții la națională a rememorat două episoade specifice cu Ilie Dumitrescu.

Primul, de pe Anfield, dinaintea jocului pierdut contra celor de la Liverpool, 1-4, în grupele Europa League: „Eu jucam cu lentile, iar la început, mă ascundeam, ca și cum ar fi fost un secret.

Eram la baie, la Liverpool, în vestiar, a intrat și m-a văzut că îmi puneam lentilele. «Ce faci, Lato, joci cu lentile?». «Da». În mintea mea se derulau multe chestii, am crezut că o să-mi spună: «Aoleu, ăsta nu vede! Unde-l bag?! E orb, chior!». Nu, n-a avut nicio treabă, și-atunci mi-a dat mai multă încredere”.

Al doilea, de la o ședință tehnică: „Eram pe la Urziceni, prin deplasare, printr-o sală de ședință. Trebuia să ne uităm la el când vorbea, nu?, eram la serviciu. La un moment dat, când vorbea, nu mai știu cine s-a uitat în stânga sau în dreapta și a zis: «Uită-te la mine când vorbesc! Ce facem aici?!»”.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Victor Pițurcă e convins că FCSB a greșit grav cu transferul lui Daniel Bîrligea: „Cum să dai două milioane pe el?”
Superliga
Victor Pițurcă e convins că FCSB a greșit grav cu transferul lui Daniel Bîrligea: „Cum să dai două milioane pe el?”
FCU Craiova a câștigat acasă, dar a încheiat meciul din Liga 2 în huiduielile asistenței. Secvențele din final i-au scos din sărite pe fani
Liga 2
FCU Craiova a câștigat acasă, dar a încheiat meciul din Liga 2 în huiduielile asistenței. Secvențele din final i-au scos din sărite pe fani
În seara în care Cristina Neagu și-a anunțat retragerea, Dinamo a câștigat lejer la debutul în Liga Campionilor
Handbal
În seara în care Cristina Neagu și-a anunțat retragerea, Dinamo a câștigat lejer la debutul în Liga Campionilor

„Mi-a spart o vioară Stradivarius în cap!” » Giovanni Becali, dezvăluire ca-n filme: „Avea fiecare câte un cuțit la gât!”

Gafă INCREDIBILĂ a președintelui Klaus Iohannis la ceremonia de decorare a sportivilor medaliați la Jocurile Olimpice și Paralimpice de la Paris! A citit greșit de pe foaie


Comentarii (4)
adrian.7
adrian.7  •  24 August 2024, 18:30

Unul dintre cei doi fotbaliști din așa-zisa „generație de aur” care a ieșit pe ușa din fotbal. Mutu cu drogurile, Ilie Dumitrescu cu femeile...Cândva vor apărea vorbe despre toate aventurile lui de la vremea când era jucător până în zilele noastre...Are vorbele la el și este foarte deștept Dumitrescu dar nu are scrupule...Plus că, la fel ca și la Iorgulescu, fratele i-a făcut treburile murdare

VanBasten2000
VanBasten2000  •  24 August 2024, 11:49
Postat de alincons pe 24 August 2024, 10:06

Ce titlu...zici că l a prins în baie făcând ceva ursului....

Pe atunci nu exista Andra Mocanu...

alincons
alincons  •  24 August 2024, 10:06

Ce titlu...zici că l a prins în baie făcând ceva ursului....

Vezi toate comentariile (4)
Comentează