FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Îl provoacă pe Viorel Moldovan: „Dacă nu face asta, înseamnă că e pe post de mobilă în livingul domnului Şucu!”

Viorel Moldovan (dreapta) și Dan Șucu (stânga) / Foto: Marius Mărgărit
Viorel Moldovan (dreapta) și Dan Șucu (stânga) / Foto: Marius Mărgărit

Articol de - Publicat miercuri, 12 iunie 2024 12:47 / Actualizat miercuri, 12 iunie 2024 13:20

Marian Iancu, fost patron al Politehincii Timișoara și cunoscut ca un simpatizant al Rapidului, i-a transmis un mesaj ferm lui Viorel Moldovan, noul președinte al giuleștenilor, chiar în ziua prezentării acestuia. Moldovan trebuie să îl convingă pe acționarul majoritar Dan Șucu să nu îl vândă pe Albion Rrahmani (23 de ani), golgheterul „alb-vișiniilor”.

Iancu a afirmat că păstrarea lui Rrahmani în Giulești reprezintă primul examen serios pe care îl va da Viorel Moldovan în calitate de președinte al Rapidului.

Dacă fostul internațional român va „pica” testul lui Iancu, fostul patron al Politehnicii Timișoara a spus despre acesta că îl va considera ca fiind doar „pe post de mobilă, decor, în livingul domnului Şucu”.

Salariu regesc pentru Viorel Moldovan la Rapid » Șucu îl plătește ca pe un jucător de play-off + îl surclasează pe MM Stoica
RAPID
Salariu regesc pentru Viorel Moldovan la Rapid » Șucu îl plătește ca pe un jucător de play-off + îl surclasează pe MM Stoica

Marian Iancu îl somează public pe Viorel Moldovan

„Salut venirea lui Viorel Moldovan în postul de președinte la Rapid până la primul examen major pe care îl va da, acela de a se opune plecării lui Rrahmani în această vară.

Dacă nu reuşeşte, se califică direct pe post de mobilă, decor, în livingul domnului Şucu”, a declarat Marian Iancu conform, orangesport.ro.

Albion Rrahmani, foarte aproape de plecarea de la Rapid

Avocatul specializat în sport și agentul FIFA conectat la piața de transferuri din România și nu numai, Cristian Cernodolea, a fost invitat, marți, la GSP Live și a vorbit despre posibilitatea ca Albion Rrahmani să plece în această vară de la Rapid.

Cernodolea apreciază în privința atacantului în vârstă de 23 de ani că se va transfera cu certitudine în următoarele săptămâni pentru mai mult de 6 milioane de euro.

„Dacă ar fi să estimez, aș spune că la momentul ăsta sunt aproape convins că Rapid are între 5 și 6 milioane pe masă pentru Rrahmani. Și nu cred că o să-l vândă pe suma asta, clubul țintește undeva spre 7-8 milioane. (...) Există multe echipe care caută exact genul lui Rrahmani de atacant. Cu siguranță se vinde vara asta pentru mai mult de 6 milioane”, a declarat Cernodolea, la GSP Live.

Rrahmani a ajuns vara trecută în România, de la FC Ballkani, în schimbul sumei de 600.000 de euro. Atacantul despre care se spune că ar fi curtat inclusiv de Rangers a avut o statistică excelentă în tricoul Rapidului: 17 goluri și 5 pase decisive în 26 de meciuri oficiale.

VIDEO Răzvan Marin, înaintea primului meci de la EURO, cu Ucraina: „I-am analizat foarte bine, vom fi pregătiți la ora jocului” + Ce spune despre accidentarea suferită înainte de plecarea în Germania

Citește și:

Gestul lui Bellingham l-ar putea costa scump! Salvatorul Angliei riscă SUSPENDAREA
Euro 2024
Gestul lui Bellingham l-ar putea costa scump! Salvatorul Angliei riscă SUSPENDAREA
Cu doar două zile înainte de România - Olanda, Valentin Mihăilă a semnat: „Suntem fericiți să vă anunțăm”
Nationala
Cu doar două zile înainte de România - Olanda, Valentin Mihăilă a semnat: „Suntem fericiți să vă anunțăm”
Lovitura dată de Maccabi Tel Aviv înaintea meciurilor cu FCSB » A semnat seara trecută
Liga Campionilor
Lovitura dată de Maccabi Tel Aviv înaintea meciurilor cu FCSB » A semnat seara trecută

Postul TV de sport a devenit de astăzi indisponibil în România! Dispare după 18 ani » Două competiții importante rămân „în aer”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat


Comentarii (8)
wally77
wally77  •  12 Iunie 2024, 15:43

Pușcăriașul iancu să vorbească despre cum a distrus politehnica Timișoara, despre fulgerul Bragadiru, poli aek, rafo...nu a avut dreptul niciodată să vorbească despre Rapid și nici nu-l va avea...

JohnnyWalker66
JohnnyWalker66  •  12 Iunie 2024, 14:51

ne-am saturat de penalul Jabba, de cind a iesit de la bulau ne terorizeaza cu sfaturi si indicatii de 2 bani, e madam Tatoiu la fotbal!

Moshu
Moshu  •  12 Iunie 2024, 14:08

Haha...si asta-si spune "om de afaceri" !E doar un "catelus vargat"care hamaie aiurea ! Pai cum sa incerci macar sa impiedici vinzarea care aduce 6-8 milioane de euro ?Trebuie sa ai pb serioase la tigle ! Si oricum nu inteleg tupeul acestui "inalt condamnat" care-si permite sa vorbeasca despre,probabil, cel mai corect om de afaceri de succes de la noi !Dar...numai voi puteti sa citati din "putul gandirii" astui blambec !

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close