FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - RAPID

FOTO Ilie Dumitrescu, șocat de gestul la adresa lui Bogdan Lobonț: „E clar, o să rămână antrenor de portari”

Bogdan Lobonț, împins de Ermal Krasniqi +13   FOTO
Bogdan Lobonț, împins de Ermal Krasniqi

Articol de - Publicat joi, 25 aprilie 2024 09:35 / Actualizat joi, 25 aprilie 2024 15:20

Ilie Dumitrescu, fostul atacant al Stelei, a remarcat lipsa de autoritate a lui Bogdan Lobonț în vestiarul Rapidului, după ce antrenorul interimar a fost împins ușor de Ermal Krasniqi în timpul meciului cu Farul, pierdut de giuleșteni cu 1-3.

Schimbat în minutul 60, kosovarul nu a vrut să stea la discuții cu Lobonț, care încerca să-l consoleze. Krasniqi a refuzat salutul și l-a împins ușor pe Bogdan, apoi a mers pe bancă și și-a pus mâinile în cap.

+9 FOTO

Ilie Dumitrescu: „Krasniqi nu i-a făcut așa lui Bergodi”

Ilie Dumitrescu e de părere că Lobonț va rămâne în staff-ul Rapidului doar ca antrenor de portari, nu ca „principal”, și că relația dintre el și Krasniqi va fi una tensionată după gestul kosovarului.

„Eu îmi pun altă întrebare. Avem foarte multe imagini când era Bergodi pe bancă. I-a făcut așa lui Bergodi? Și a fost schimbat de multe ori la pauză sau în minutul 60. Nu a făcut niciun gest. De ce face gestul ăsta? Poți să ai o discuție cu antrenorul a doua zi, în seara aia, dar nu să faci asta! Și pe bancă a continuat să facă.

L-am văzut pe Vinicius că era supărat că l-a scos în ultimele minute cu Barcelona. Pe Vinicius l-a schimbat pentru că după ce a făcut un sprint s-a pus într-o poziție mai așa și a vrut să îl menajeze. Stai, că nu toți sunt Mbappe sau Vinicius acum!

Dacă luăm doar asta de la Vinicius, nu este OK. Cum o să se simtă Lobonț? Va mai lucra cu el. O să rămână ca antrenori de portari. De-asta a spus la final că nu își joacă nicio șansă. El va rămâne în vestiar. Așa îl tratezi? Așa îi faci?”, a declarat Ilie Dumitrescu, potrivit digisport.ro.

VIDEO. Raul Rusescu critică conducerea Rapidului: „Dacă s-a întâmplat asta, este o mare problemă!”

Citește și:

Marian Aioani, atac la adresa coechipierilor săi după Farul - Rapid 3-1: „Ne-am pus piedici singuri”
Rapid
Marian Aioani, atac la adresa coechipierilor săi după Farul - Rapid 3-1: „Ne-am pus piedici singuri”
Șansă ratată! Ziua în care FCSB poate lua titlul MATEMATIC » Toate calculele după meciul cu Sepsi
FCSB
Șansă ratată! Ziua în care FCSB poate lua titlul MATEMATIC » Toate calculele după meciul cu Sepsi

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (20)
Liviurodeanu
Liviurodeanu  •  25 Aprilie 2024, 17:09

Lobonț nu are nici o treabă cu antrenoratul. Păi era greu de tot să alcătuiește o formulă de start mai aiuritoare decât primul unsprezece al Rapidului la Constanța. Când în meciul cu FCSB echipa nu a arătat rău faci mutările alea idioate. Trebuia Cristea în locul lui Săpunaru și în rest aceeași echipă.

dorelus
dorelus  •  25 Aprilie 2024, 16:06

Ce soc Ilie Dumitrescu, jucătorul este needucat, nu înțeleg de ce antrenorii, interimari, de fațadă sau cu adevărat antrenori simt nevoia să explice schimbările? În vestiar se poate discuta. Krasniqi a dat dovada că este bădăran, cu tot respectul pentru Kosovo, în partea asta a Europei buna creștere, bunele maniere sunt la altă dimensiune dacă în țările în care se lucra pământul cu tractoare de la Fiat în anul 1899... Dară măreție și laudă avem de vândut...

muzzi1
muzzi1  •  25 Aprilie 2024, 15:03

Lobont e baiat bun, dar cu unii nu merge cu baieteala! Dorinel sau Leo Grozavu il bateau pe kosovar acolo, in fata unui stadion intreg! si asa si merita! copiii astia au impresia ca au inventat ei apa calda! s-a jucat fotbal mult inainte sa va nasteti voi si se va juca mult dupa ce voi o sa agatati ghetele in cui, vedetele lu` peste!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează